سند باد - "هفت سامورایی-گالیور
اخ که من چقدر از موش وگربه بدم میومد چون من خیلی از اون گربه خوشم میومد اما همیشه هر چی بلا بود سر اون بد یخت میومد
بسم الله الرحمن الرحیمسلام
من کلا همه کارتون ها رو دوست داشتم و دارم ولی از کارتون کایوت و رادرانر خیلی بدم می یومد چون همیشه گرگه شکست می خورد ولی مثلا تام و جری باز بعضی وقتها با هم دوست می شدن، بعضی وقت ها گربه از اون یکی گربه می برد ... در کل تنوع داشت ولی کایوت و رادرانر اصلا .
تشکر![]()
میبینم خیلیها از چاق ولاغر بدشون میاد.واقعا حیف نبود.
اما من از "قصه های مجید" بدم می اومد.آخه این پسره حرص آدم را درمی آورد.یه بار این کارهاش را درست وحسابی انجام نمیداد.![]()
حنا دختری در مزرعه و مسافر کوچولو حالم رو به هم میزد اما نمیدونم چرا همیشه میدیدمشون
دیــگه از قصه هـای مجیـد باحالتر!! با اون موسیقی دیوانش.اما من از "قصه های مجید" بدم می اومد.آخه این پسره حرص آدم را درمی آورد.یه بار این کارهاش را درست وحسابی انجام نمیداد.
غورباغه سبز گفتید ، منو یاد یه برنامه عروسکی قدیمی که یه غورباغه سبز با نمک داشت ،انداختید .تو شعر اولش می گفت :کله ی گنده دارم *چشم قلمبه دارمغورباغه سبز![]()
من ازهمه کارتونهای دوران بچگی خوشم میومد غیر از این خونه مادر بزرگه
یه کارتونه بود یه عالمه سمور بودن به دلایلی که فک کنم این بود که بهشون حمله میشد مجبور شدن مهاجرت کنن . کلاً ژانرش خیلی وحشت بود . من ازشون خیلی میترسیدم مخصوصاً وقتی از این درخت به اون درخت میپریدن !
یادم نمیاد از کارتون خاصی بدم بیاد .
ولی ولی عاشق کارتون چاق و لاغر بودم . هنوزم هستم .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)