ممنون دوست من ، در مورد سپر و بقیه ی جزیاتش چی ؟! سپرش هم فرق میکنه ؟!! میشه همش رو توضیح بدین ممنون میشم
ممنون دوست من ، در مورد سپر و بقیه ی جزیاتش چی ؟! سپرش هم فرق میکنه ؟!! میشه همش رو توضیح بدین ممنون میشم
سپرهاش فابریک هستن فقط رنگشون کامل همرنگ بدنه شده
یه بال هم روی درب صندوق عقب نصب شده
جلو پنجره هم عوض شده
نه محمد جان اگه دقت کنی سپر عقب فرق میکنه کاملا !! بعد واسه هم رنگ کردن سپر هزینش چقدره ؟ بدریخت نمیشه ؟
سپر عقب هم نگاه کنید بی زحمت ، فرق میکنه ! جریان سپر عقب چیه ؟ ممنون محمد جان
رنگ کردن هزینه سپر بستگی به نوع رنگ و چسبی که به کار میبرن همچنین اجرت کار نقاش داره.
اینجا نمیشه قیمت داد. اما یه رنگ معمولی سپر حدود 100 هزار تومن هست.
سپر عقب هم من که هرچی نگاه میکنم همونه اگر عوض شده باشه رو نمیدونم.
محمد این سپر عقبش لبه داره ! بعد یه تا خوردگی هم داره که لبه امتدادش از بالای اگزوز رد میشه ! اگه به سپر تندر نگاه کنی نه لبه داره نه این تا خوردگی رو !
فکر کنم زیر سپری گذاشته !
![]()
Last edited by alichalki; 12-09-2012 at 01:40.
بله درسته زیر سپری گذاشته.
اما خیلی خوب کار کرده ماشین رو در عین سادگی اسپورت کردن و خیلی زیبا شده.
برای تندر در این حد اسپرت کردن فکر نکنم هزینه های آنچنانی داشته باشه.
محمد جان به نظر شما این کمک ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا اسپرت هستند ؟ ( خیلی ها میگن همون کمک های معمولی هستن که بریده شدن یا داغ شدن ... که به نام اسپرت میندازن به ملت ! ) از کجا بفهمم واقعا اصل هستن یا از همون تقلبیان !؟
این قسمت برجستگی وسط سپر دیفیوز عقبه که قیمتش زیاد نیست .
این سپر و عکس سمت راستی مربوط میشه به لوگان داچیا اسپرت که در پرتقال عرضه میشه .این مدل سپر با سپر اصلی ال90 فرق داره .
روی سپر عقب ال90 فقط میشه اون دیفیوز رو نصب کرد ولی اون برجستگی راهی جز عوض کردن با مدلهای سپر اسپرت نداره.
شما اینجور سپری دیدین تو بازار ؟
سپر اسپرت عقب که شبیه این بودند دیدم ولی با این فرق که اونا یکم طرحاشون شلوغ و در همه.
ماشین شما چه رنگیه؟؟
Last edited by hossein.az; 12-09-2012 at 14:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)