بهترین ماشین در زمینه ی اسپورت کردن 405 و 206 هست البته این نظر منه .
بهترین ماشین در زمینه ی اسپورت کردن 405 و 206 هست البته این نظر منه .
ولی فکر کنم 206 برای اسپرت کردن از لهاز کیفیت بهتر باشه درسته؟
در مورد سمند هم فكر كنيد . به نظرم اسپورت خوريش خوبه !!!!
405 بعد از بادی تیون ترسناک تر میشه.
در واقع قیافش خطرناک تر میشه.
206 خوشگلتر میشه.
دقیقا همینطوره که فرشاد جان گفت
یه قیافه خیلی خشن به خودش میگیره
قکر کنم وسایل برای اینطور کارها هم برای 405 زیاد باشه
نمیدونم چرا همه از 405 ایراد میگیرن ولی ماشین خیلی توپیه
هر ماشینی که بخوای به دل خودت بشینه باید خرجش کنی
دوستان از راهنمایی های همه ممنون.
اگه خدا بخاد دیگه تصمیم گرفتن 206 تیپ5 بگیرم.
من انتخابم را کردم فقط یه سوال دارم برای اطلاعاط خودم.(یه وقت با این سوال صداتون در نیاد و بگید که دوباره برگشتم سره خونه اول.من انتخابمو کردم.این سوالم همین طوری دارم میپرسم تا نظره شما را بدونم).
دوستان شما به عنوان یک جوان ایرانی و از لهاز مالی هم در سطح متوسط چه ماشینی را در ایران برای اسپرت کردن انتخاب میکنید؟
من 206 انتخاب میکنم چون با یک قیمت مناسب می شه ماشینی سوار شد که از خیلی از ماشین های گران تر از خودش بهتره.
206 از لحاظ کیفی جزء ماشین های عالی (سطح یک) هست و ضمن اینکه زیباست سرعت و شتابش خوبش لوازمش به راحتی پیدا میشه سوختش کمه به محیط زیست ضرر نمیزنه به هر قیافه ای در میاد.
در ضمن اطلاعات را با ت مینویسن نه ط (اطلاعاط)
ممنون از توجهتون.من چون تند مینویسم اشتباه میشه....در هر صورت ببخشید.
من همیشه 405 رو بر میدارم چون به نظرم بهترین ماشینی هست تو ایران که میشه روش کار کرددوستان شما به عنوان یک جوان ایرانی و از لهاز مالی هم در سطح متوسط چه ماشینی را در ایران برای اسپرت کردن انتخاب میکنید؟
هرجایی رو بخوای دست بزنی لوازمش به راحتی پیدا میشه و اینکه 405 با یکم دستکاری تو بدنه قیافه ای کاملا خشن و حشی به خودش میگیره
از نظر موتور هم که مفصل در موردش بحث شده
این چه حرفیه فربد عزیز.
ما اینجا جمع شدیم تا به یه همچین بحث هایی بپردازیم. هر سوالی که داری بپرس. تا جایی که بتونیم و بدونیم جواب میدیم.
من باشم احتمالش زیاده سراغ گالانت (92) vr-4 یا bmw e30 و یا لنسر evo نسل هایی که به پولم بخوره. (بستگی به میزان پولم و نوع و میزان تیونینگ یکیشون رو انتخاب میکنم)
اگر قرار باشه بنزین رو خیلی گرونتر کنن 206 تیپ 5 ورمیدارم .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)