100% موافقم
من که با حذف کنکور مخالفم
اگه کنکور حذف بشه همه چی میشه پارتی بازی هر کارم که بکنن نمیشه درستش کرد. بهترین راه برای رفتن به دانشگاه کنکوره.
بدابه حال کسایی که 5 سال دیگه درسشون تموم میشه!
اگه حذف بشه که باید 200 تا دانشگاه دیگه هم بسازن تا بتونن این همه ادمو جا بدن
قرار نیست وقتی حذف شه همه برن دانشگاه که ، بلکه بر اساس معدل سالهای قبل (که نهایی میشه همشون) ونمره ها میرن دانشگاه.
این که دیگه از اون بدتر.
تمام 4 سال توی استرسند و اخرش هم برای پارتی بازی دستشون بازتره(همین الانم با وجود سهمیه ها هست)
به نظرم باید سهمیه مناطق رو هم بردارن
جنبه بد کنکور استرس زا بودنشه ، که همین باعث میشه بعضی از افراد نتونن از تواناییهاشون بهره ببرن ...
به نظر من با برگزاری چند کنکور در سال و مبنا قردادن مجموع نمرات به اضافه ی سوابق تحصیلی میشه تا حد زیادی این مشکل رو برطرف کرد ...
میشه کم کرد ولی ایا اموزش و پرورش توانایی برگزاری صحیح و استاندارد و نظارت دقیق بر این ازمون ها و تصحیح کننده های یک دست داره؟
موافقمبه نظر من با برگزاری چند کنکور در سال و مبنا قردادن مجموع نمرات به اضافه ی سوابق تحصیلی میشه تا حد زیادی این مشکل رو برطرف کرد ...
+ این که باید دروس مورد نظر ازمون رو برای هر مرحله ابتدا اعلام کنن!
اگه میشد هر دانشگاه برای خودش آزمون ورودی بزاره هم بد نمیشد.
ولی اگه همه جنبه هارو درنظر بگیریم بازم درهر صورت هرکدوم از راهها مشکلات خاص خودشون رو دارنو من میگم بهتره کنکور که سابقه 40 ساله در ایران داره راه خودش رو ادامه بده چون امتحان راههای دیگه ای که توش هیچ تجربه ای نیست حتی اگه به خوبی هم برنامه ریزی بشه جر زیان هیچ فایده ای نداره.
inkar az nazar aghlani emkan pazir nist
chon zarfiate daneshgah ha mahdude
majburan emtehanate nahaio kheili sakht konan va az tarafe dge baraye daneshgah haye khub emtehane vurudi bezaran alabate ba dashtane sharte moadel ke in mishe dobare kari va sarfe energy va vaghte bishtar
taze age bekhan sahmieharam tasir bedan ke dge bachehaye adi badbakht mishannnnnnnnnnnnnn
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)