تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 26 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 258

نام تاپيک: Heavy Rain

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

:دي
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

لئوناردو داوینچی میشد چرا داستان بازی را برای این فقیر بیچاره ها لو میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مطمئنم بازی را انجام ندادی چون قطع کردن انگشتش تو صدم ثانیه باید تصمیمشو میگرفتی من خودم که نتونستم
    اگه شما نتونستی دلیل نمیشه بقیه نتونن.
    من 62 درصد trophyبازی رو گرفتم پس شما که یه انگشت نمیتونی قطع کنی به من نگو بازی رو بازی کردم یا نه.
    Last edited by asghar taraghe; 02-03-2010 at 11:58.

4. این کاربر از asghar taraghe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما با این حرفی که زدین منو به شک انداختین که اصلا تا حالا بازی کردین یا نهاونجا خودشم میگه 5 دقیقه وقت دارین تا ببرین اونوقت شما میگی صدم ثانیه؟شاید ساعت شما با ما فرق دارهیا شاید بازیه شما یه بازی دیگه هستیا شایدم اصلا خواب دیدی
    Last edited by asghar taraghe; 02-03-2010 at 12:22.

6. این کاربر از asghar taraghe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Martanima 21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

باید ته بازی باشه.بریم پی اس 3 بخریم.

8. این کاربر از Martanima 21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

بازی فوق الاده ترین چیزی بوده که تو زندگیم تجربه کردم!
    بازی را 4 بار تموم کردم و 7 پایان مختلف ازش دیدم
    اونم فقط توی یک هفته با کرایه کردن
    الان اصلا دستم به بازی دیگه ای نمیره!
    همه ی بازی ها برام بی معنی شدن!
    البته این بازی فقط نیاز به یک کنترل بهتر داشت.

10. 3 کاربر از farbod N73 me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

دوستان بازی دیروز به دستم رسید
    تنها چیزی که می تونم دربارش بگم اینه که فراتر از یک گیم هست !
    واقعا یک تجربه ی متفاوت و لذت و بخش و یک شاهکار بی نظیره این بازی
    تا الان چیزی حدود فقط یک مقدار پیش رفتم و نکاتی رو که مشاهده کرده براتون می نویسم
    بازی رو با کارکتر Ethan شروع می کنید.
    جزئیات چهره ی Ethan بی نظیر طراحی شده.من به شخصه چنین گرافیک Face ــی رو در هیچ بازی ندیدم ! رنگ پوست به طبیعی ترین شکل ممکن به چشم می خوره.در این طراحی بی نظیر صورت طراحی چشم فوق العادس!رنگ چشم حالت عدسی چشم همه و همه به زیبایی هر چه تمام تر طراحی شدن
    نکته ی بعدی که به چشم می خوره کنترل بازی که حرکت کاراکتر با آنالوگ صئرت نمی گیره و با دکمه ی L2 صورت می پذیره که البته در ابتدا کمی سخت به نظر میاد ولی من بعد از 5 دقیقه بهش عادت کرده.اما آنالوگ ها کاربرد های بسیار زیادی دارن!از باز کردن در یک کمد گرفته تا باز کردن یک پاکت نامه و درگیری ! به شخصه نوع کاربرد آنالوگ ها رو تحسین می کنم و باید بگم فوق العاده جذاب و سر گرم کنندس.مخصوصا وقتی که میخواید یک کار خاص رو انجام بدید!
    گاهی اوقات برای پیش برد بازی باید افکار خودتون رو چک کنید.با فشار دکمه ی R2 افکار شما به شکلی زیبا و در حالی که در حال چرخش به دور سر کارکتر شما هستن ظاهر می شن.این حالت برای صحبت کردن با دیگران هم وجود داره.صحبت هایی که در بازی با بقیه می کنید بیشترین بخش بازی رو تشکیل میدن . در بازی مرتبا در حال تصمیم گیری هستید و انتخاب های متعددی پیش روی شماست .بخش دیگر گیم پلی سیستم دکمه زنی یا همون QTE بازی هست.زیبا ترین سیستم دکمه زنی که من تا به حال در یک بازی دیدم مربوط به Heavy Rain هست.آخرین بار در بازی Ninja Blade هم سیستم دکمه زنی سریع و جذاب رو دیده بودم ولی نه تا به این حد.استفاده ی فوق العاده از تمامی دکمه های کنترلر PS3 و و مهم تر از اون استفاده از قابلیت SIXAXIS دسته های PS3 که واقعا تجربه ای فراتر از هیجان رو به شما میده.هر دکمه ای که روی صفحه نمایش داده می شه یک فرصته که با از دست دادن اون معلوم نیست چه عواقبی در انتظار کاراکتر شما باشه.از قابلیت SIXAXIS برای کار های دیگری هم استفاده کی شه.مثلا برای حوله کشیدن به بدن ! باید بگم نوآورانه ترین شکل ممکن استفاده از قابلیت SIXAXIS دسته های PS3 رو میتونید در Heavy Rain مشاهده کنید.
    مطلب بعدی در باره ی نور پردازی بازی.در یک کلام باید بگم بی نظیره ! واقعا بی نظیره.درخشش بی نظیر نور آفتاب در ابتدای بازی واقعا هر گیمری رو متحییر میکنه.اما این فقط یک طرف قضیس.به جزئی ترین نکات توجه شده!شدت تابش نور در خارج از خانه بیشتره.عبور نور از بین برگ درختا عالیه.به قاعده ی بازتاب نور به خوبی توجه شده.نکته ای که نور پردازی بی نظیر بازی رو بیش از پیش می رسونه چشم کاراکتر هاست!فقط با کمی دقت به چشم اونها متوجه خواهید شد که بازتاب نور حتی از درون چشم اونها هم طراحی شده.دیگه واقعا فکر نمی کنم نور پردازی بازی جایی برای بحث باقی بذاره.همچنین سایه پردازی هم خوب کار شده و نوع قرار گیری سایه ها با توجه به وضعیت شما و بلندی و کوتاهی سایه ها کاملا رعایت شده.حتی محو بودن سایه ها!
    می رسیم به بخش صدا گذاری بازی !
    نمی دونم واقعا باید به چه شکل یا به چه صورت احساس خودمو بیان کنم !
    صدای گوش نواز پیانو در ابتدای بازی گوشها شما رو نوازش میده!این تازه اول بازی.شما این موسیقی زیبا رو با صدای دل انگیز باران.حس غریب بازی . جو غمگین بازی و اتفاقاتی که در ادامه میفته ترکیب کنید ! حاصل اون میشه تاثیرات عمیقی که بر روی شما خواهد گذاشت . موسیقی بازی واقعا زیبا و روئایی نواخته شدن.به همین اندازه که این موسیقی ها آرامش بخش و تاثیر گذارن در بخش های بازی که ریتم تند تری پیدا میکنه یا مبارزات صورت می گیره هیجان آوره و ریتم قلب شما رو تند تر و هیجان بی نظیری رو به شما منتقل میکنه.اما صدا گذاری روی شخصیت های بازی بهتر از این نمیشه.مطابق با روحیه ی هر شخصیت.صدای عنصر صالی بازی یعنی باران که دیگه خارج از تصوره و طبیعی ترین حالت رو داره.و همچنین وقتی زمین خیسه و کاراکتر روی آب راه میره و صدا باران به زیبا ترین و طبیعی ترین شکل به گوش می رسه.
    واقعا دیگه نمی تونم صداگذاری رو بیشتر از این توصیف کنم مگه اینکه خودتون تجربه کنید
    دیروز که بازی رو شروع کردم واقعا تجربه ای متفاوت بود.امروز تونستم کمی بازی کنم ولی متاصفانه این هفته و هفته ی اینده فوق العاده سرم شلوغه و نمی تونم از بازی نقد بنویسم.و از اون گذشته برای توصیف بازی احتیاج به تمرکز بیشتری دارم.انشاالله بلافاصله ی اینکه سرم خلوت شد یه نقد از بازی می نویسم
    موفق باشید

12. 9 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه A M I R 1 1 0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما با این حرفی که زدین منو به شک انداختین که اصلا تا حالا بازی کردین یا نهاونجا خودشم میگه 5 دقیقه وقت دارین تا ببرین اونوقت شما میگی صدم ثانیه؟شاید ساعت شما با ما فرق دارهیا شاید بازیه شما یه بازی دیگه هستیا شایدم اصلا خواب دیدی
    اینو نگاه کن 5 دقیقه برای یه دیالوگ میزاشت بازی که بازی نبود سریال بوددومنش وقتی من سه روز دنبال این بودم تو اتاری سگا بازی میکردیبعدش من منظور گفتم صدم ثانیه منظورم این بود وقتت کمه

---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------

دوستان بازی دیروز به دستم رسید
    تنها چیزی که می تونم دربارش بگم اینه که فراتر از یک گیم هست !
    واقعا یک تجربه ی متفاوت و لذت و بخش و یک شاهکار بی نظیره این بازی
    تا الان چیزی حدود فقط یک مقدار پیش رفتم و نکاتی رو که مشاهده کرده براتون می نویسم
    بازی رو با کارکتر Ethan شروع می کنید.
    جزئیات چهره ی Ethan بی نظیر طراحی شده.من به شخصه چنین گرافیک Face ــی رو در هیچ بازی ندیدم ! رنگ پوست به طبیعی ترین شکل ممکن به چشم می خوره.در این طراحی بی نظیر صورت طراحی چشم فوق العادس!رنگ چشم حالت عدسی چشم همه و همه به زیبایی هر چه تمام تر طراحی شدن
    نکته ی بعدی که به چشم می خوره کنترل بازی که حرکت کاراکتر با آنالوگ صئرت نمی گیره و با دکمه ی L2 صورت می پذیره که البته در ابتدا کمی سخت به نظر میاد ولی من بعد از 5 دقیقه بهش عادت کرده.اما آنالوگ ها کاربرد های بسیار زیادی دارن!از باز کردن در یک کمد گرفته تا باز کردن یک پاکت نامه و درگیری ! به شخصه نوع کاربرد آنالوگ ها رو تحسین می کنم و باید بگم فوق العاده جذاب و سر گرم کنندس.مخصوصا وقتی که میخواید یک کار خاص رو انجام بدید!
    گاهی اوقات برای پیش برد بازی باید افکار خودتون رو چک کنید.با فشار دکمه ی R2 افکار شما به شکلی زیبا و در حالی که در حال چرخش به دور سر کارکتر شما هستن ظاهر می شن.این حالت برای صحبت کردن با دیگران هم وجود داره.صحبت هایی که در بازی با بقیه می کنید بیشترین بخش بازی رو تشکیل میدن . در بازی مرتبا در حال تصمیم گیری هستید و انتخاب های متعددی پیش روی شماست .بخش دیگر گیم پلی سیستم دکمه زنی یا همون QTE بازی هست.زیبا ترین سیستم دکمه زنی که من تا به حال در یک بازی دیدم مربوط به Heavy Rain هست.آخرین بار در بازی Ninja Blade هم سیستم دکمه زنی سریع و جذاب رو دیده بودم ولی نه تا به این حد.استفاده ی فوق العاده از تمامی دکمه های کنترلر PS3 و و مهم تر از اون استفاده از قابلیت SIXAXIS دسته های PS3 که واقعا تجربه ای فراتر از هیجان رو به شما میده.هر دکمه ای که روی صفحه نمایش داده می شه یک فرصته که با از دست دادن اون معلوم نیست چه عواقبی در انتظار کاراکتر شما باشه.از قابلیت SIXAXIS برای کار های دیگری هم استفاده کی شه.مثلا برای حوله کشیدن به بدن ! باید بگم نوآورانه ترین شکل ممکن استفاده از قابلیت SIXAXIS دسته های PS3 رو میتونید در Heavy Rain مشاهده کنید.
    مطلب بعدی در باره ی نور پردازی بازی.در یک کلام باید بگم بی نظیره ! واقعا بی نظیره.درخشش بی نظیر نور آفتاب در ابتدای بازی واقعا هر گیمری رو متحییر میکنه.اما این فقط یک طرف قضیس.به جزئی ترین نکات توجه شده!شدت تابش نور در خارج از خانه بیشتره.عبور نور از بین برگ درختا عالیه.به قاعده ی بازتاب نور به خوبی توجه شده.نکته ای که نور پردازی بی نظیر بازی رو بیش از پیش می رسونه چشم کاراکتر هاست!فقط با کمی دقت به چشم اونها متوجه خواهید شد که بازتاب نور حتی از درون چشم اونها هم طراحی شده.دیگه واقعا فکر نمی کنم نور پردازی بازی جایی برای بحث باقی بذاره.همچنین سایه پردازی هم خوب کار شده و نوع قرار گیری سایه ها با توجه به وضعیت شما و بلندی و کوتاهی سایه ها کاملا رعایت شده.حتی محو بودن سایه ها!
    می رسیم به بخش صدا گذاری بازی !
    نمی دونم واقعا باید به چه شکل یا به چه صورت احساس خودمو بیان کنم !
    صدای گوش نواز پیانو در ابتدای بازی گوشها شما رو نوازش میده!این تازه اول بازی.شما این موسیقی زیبا رو با صدای دل انگیز باران.حس غریب بازی . جو غمگین بازی و اتفاقاتی که در ادامه میفته ترکیب کنید ! حاصل اون میشه تاثیرات عمیقی که بر روی شما خواهد گذاشت . موسیقی بازی واقعا زیبا و روئایی نواخته شدن.به همین اندازه که این موسیقی ها آرامش بخش و تاثیر گذارن در بخش های بازی که ریتم تند تری پیدا میکنه یا مبارزات صورت می گیره هیجان آوره و ریتم قلب شما رو تند تر و هیجان بی نظیری رو به شما منتقل میکنه.اما صدا گذاری روی شخصیت های بازی بهتر از این نمیشه.مطابق با روحیه ی هر شخصیت.صدای عنصر صالی بازی یعنی باران که دیگه خارج از تصوره و طبیعی ترین حالت رو داره.و همچنین وقتی زمین خیسه و کاراکتر روی آب راه میره و صدا باران به زیبا ترین و طبیعی ترین شکل به گوش می رسه.
    واقعا دیگه نمی تونم صداگذاری رو بیشتر از این توصیف کنم مگه اینکه خودتون تجربه کنید
    دیروز که بازی رو شروع کردم واقعا تجربه ای متفاوت بود.امروز تونستم کمی بازی کنم ولی متاصفانه این هفته و هفته ی اینده فوق العاده سرم شلوغه و نمی تونم از بازی نقد بنویسم.و از اون گذشته برای توصیف بازی احتیاج به تمرکز بیشتری دارم.انشاالله بلافاصله ی اینکه سرم خلوت شد یه نقد از بازی می نویسم
    موفق باشید
    ممنون یحیی ولی فکر نکنم این داستان باشه اخه قیلفش به نقد و بررسی میخوره ولی باز هم ممنون

---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------

راستی یادم رفت بگم نمیشه یه داستان ثابت برای بازی نوشت یحیی جون اخه داستان بازی به جز اول بازی و اخرش داستان مدام در حال تغییره در وسط بازی
    Last edited by A M I R 1 1 0; 07-03-2010 at 20:05. دليل: بنم میکرن

14. این کاربر از A M I R 1 1 0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه A M I R 1 1 0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نقدی کوتاه از بازی

جزییات چهره ی شخصیت ها

در یک کلمه میگم عالی.... واقعا جزییات ریز بازی در چهره ها عالی طراحی شده جزییات حرکات گوشه ی زیر لب چشم بزرگ شدن عدسی و برعکس پریدن رنگ شخصیت ((به قول خودمون رنگ زرد شدن ))) در هنگام مواجه با مشکلات بافت های صورت زنده طراحی شده و در اخر بی همتا بودن در نوع خود....

گرافیک
    بی نظیر در نوع خود..نور پردازی باور نکردنی در حد فیلم سینمایی دقت در جزییات بیش از حد از طرف سازندگان دقت بیش از حد در ساخت ابجکت ها ساخت شخصیت های فرعی و اصلی در حد تیم ملیبدون باگ و عالی گرافیک روح ادم را نوازش میکند...
    گیم پلی
    ازادی عمل وسیع بازی بازی دارای سکانس های از پیش رندر شده نمیباشد ایجاد حسی که باعث میشود چندین بار بازی را به پایان برسانید اما کنترل سختی که بد جور روی اعصابم راه رفت ..
    صدا گذاری
    عالی عالی عالی همخوانیت داشت زیاد با بازی وجود دوبلور های بسیار حرفه ای از بازی صدای بازی گوش انسا ن را نوازش میکند استفاده از افکت های صوتی فراوان در بازی

داستان
    یکی از بهترین داستان های سال انگار دیوید در این بخش استادانه عمل کرده در بازی توان تغییر داستان در اوایل بازی را دارید اما اخر و اول بازی تماما یکی هستند...

امتیاز کل 5/9 از ده اون نیم هم به خاطر کنترل اعصاب خورد کنش

16. این کاربر از A M I R 1 1 0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اینو نگاه کن 5 دقیقه برای یه دیالوگ میزاشت بازی که بازی نبود سریال بوددومنش وقتی من سه روز دنبال این بودم تو اتاری سگا بازی میکردیبعدش من منظور گفتم صدم ثانیه منظورم این بود وقتت کمه

---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------

ممنون یحیی ولی فکر نکنم این داستان باشه اخه قیلفش به نقد و بررسی میخوره ولی باز هم ممنون

---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------

راستی یادم رفت بگم نمیشه یه داستان ثابت برای بازی نوشت یحیی جون اخه داستان بازی به جز اول بازی و اخرش داستان مدام در حال تغییره در وسط بازی
    مثل اینکه ما حرف همو نمیفهمیم . اقا این انگشت بریدن از دوش گرفتن مرحله اولش راحتتر بودشما باید یه چیز برنده از رو زمین بر می داشتی (اره چاقوو اینا زیاد تو اتاق بود)بعدم میشستی رو صندلی مثل بچه ادم گزینه ی DO IT رو میزدی وقتم اصلا کم نبود!اگه هم انلاین بازی میکنی میتونی trophyمن و ببینی که butcherجزوشونه(این ترافی رو وقتی میگیری که با ارره انگوشتت و ببری)اون وقت مطمین میشی من ردش کردم : (نمیدونم باید میلو بدی یا آی دی)
    ID:faridhossein2009
    mail: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینقدرم قاطی نکن شاید داری اینجا رو اشتباه میری من قسط کلکل ندارم

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

بازی واقعاً فوق العادس.بسیار بهتر از خیلی از فیلم های mystery.امروز 5 ساعت مداوم پاش نشسته بودم!چشام داره درمیاد!
    شاید آخرین باری که حس کنجکاوی من این قدر تحریک شده بود موقع دیدن "مظنونین همیشگی" بود.بعد از اون همیشه منتظر یک فیلم معمایی جنایی درست و حسابی بودم که متأسفانه در اون حد هیچ فیلمی پیدا نکردم.اما هیچ وقت فکر نمی کردم یه بازی بتونه این جای خالی رو پر کنه.کار Quantic Dream تحسین برانگیزه.
    نحوه روایت داستان هم که کاملاً سینمایی و به سبک فیلم هایی هست که داستان رو از دید چند شخصیت روایت میکنن.به این ترتیب میشه گفت بازی مجموعه ای از سکانس ها هست که هرکدوم توسط یکی از 4 شخصیت روایت میشه و با جلو رفتن داستان این پازل های داستانی کنار هم چیده میشن.
    گیم پلی بازی با اینکه کاملاً QTE based هست ولی به هیچ وجه خسته کننده نمیشه که این به خاطر متنوع بودن سکانس های QTE هست.بعضی صحنه های QTE واقعاً آدرنالین را به اوج میرسونه!مثلاً صحنه ای که تو اون اتان باید 5 مایل درخلاف جهت حرکت ماشین ها تو اتوبان رانندگی کنه که انجام سکانس های QTE تو این حالت واقعاً به تمرکز بالایی نیاز داره یا تو یه قسمت دیگه از بازی که Madison باید از دست یه پیرمرد مته برقی(drill) به دست فرار کنه.حتی تصور اینکه لحظه ای مته برقی به Madison بخوره وحشتناک هست و نیاز به توضیح نیست که چقدر دلهره آوره.
    در مجموع Heavy Rain یکی از منحصربه فردترین بازی هایی هست که تا حالا بازی کردم

19. 9 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •