باید قید بازی کردن رو بزنی چون تو رزلوشن 1680 حداقل یک کارت 4830 لازم داری.
باید قید بازی کردن رو بزنی چون تو رزلوشن 1680 حداقل یک کارت 4830 لازم داری.
دوست عزیز کارتونش رو که باز کردی یه سری فرورفتگی توی یونولیتش داره و همه کابلها داخلش هستن.
اگه یادم باشه شامل کابل برق . کابل DVI . کابل آنالوگ . کابل HDMI . کابل صدا . کنترل از راه دور . CD Driver . پارچه برای پاک کردن صفحه LCD . درست یادم نیست فکر کنم یه کابل USB هم داره .
کارت گرافیکت توی رزولیشن بالا کم میاره ولی با 1280و 1440یا کمتر بهتر کار میکنه .![]()
Last edited by _edvin_; 25-01-2009 at 15:32.
فكر كنم مشكلي برات پيش نمياد
اره
وقتي رزوليشن را كم ميكني تصوير با افت شديدي مواجه ميشه
آخرش راهي پيدا نشد كه كه در رزوليشن هاي پائينتر هم بشه گيم را اجرا كرد و بدون افت تصوير
بزرگترين ايراد مانيتورهاي lcd همينه
البته فكر كنم مال وايدها فقط
تنها راه غیر فعال کردن Scaling بوده و هست و خواهد بود.
این ایراد ربطی به LCD یا واید بودن نداره، هر صفحه ای که پیکسل ها فیزیکی (و Static) باشند دقیقا همین مسئله وجود داره. این مسئله در نسل بعدی مانیتورها (OLED) هم دقیقا به همین شکله و فقط هر صفحه در Native Resolution خودش می تونه تصویر مناسب ارائه بده.
بله همونطور که آرمان جان هم گفتن با Scaling میشه اینکار رو انجام داد و کیفیت تصویر کاهش پیدا نمیکنه فقط به خاطر اضافه شدن کادرهای سیاه در اطراف تصویر ، سطح مفید نمایشگر کوچک میشه![]()
دوستان خبر جدید : امروز 2230fm ده هزار تومان گران شد و سه مدل دیگه AOC ده هزار تومان ارزان شده
همش تقصیر اون دوستانیه که گفتن چرا این مانیتور ارزونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا سه مدل دیگه خوب فروش نرفته با این کار خواستن ملت روی اونا هم فکر کنن![]()
Last edited by _edvin_; 26-01-2009 at 13:49.
دوستان من امروز رفتم بگیرم این 2230 رو رفتم پیش دوستم که نماینده lg هستش گفت این مانیتور تازه وارده هنوز زوده که بخواد جواب پس بده بعد گفت که قیمت تمام این مانیتورها (lg , aoc) تا یک ماه آینده افت میکنه و گفت قیمت این مانیتور هم الان 222 هستش و تا 115 هم شاید تا یک ماهه دیگه برسه یه چند وقتی صبر کن تا ببینیم چی میشه اگه خوب بود بیا بگیر
من هم میخوام تا یکی دو هفته مونده به عید صبر کنم بعد برم بگیرم نه بخاطر افت قیمتش بلکه بخاطر اینکه تا اون موقع شاید از امتحانات اساتید با سر بلندی بیرون بیاد
بعد میخوام همین چند روزا سیستمم رو ارتقا بدم چون دوستان گفتن این مانیتور روی گرافیکت اذیت میکنه پس اول ارتقا بعد 22 اینچ
موفق باشید![]()
حالا اين Scaling كجاهست؟
تو تنظيمات گيم هست؟
خب اگه از طرفين نوار سياه ظاهر بشه كه كمي بده
هر چند اگه سيستم گيمو نكشه چاره اي جز اين نيست
در ضمن يه مشكل ديگه هم هست تو مانيتورهاي وايد موقع پحش فايلهاي *.DAT يا همون MPEG1 نميتونه كاملا فول اسكرين بشه و از طرفين نوارهاي سياه باقي ميمونه
اینجا دربارش بحث شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالی هست همونجا مطرح کنید.
از نرم افزار هاي كه تصوير رو Crop ميكنند استفاده كن مشكل حل ميشه مثل Nero show timeدر ضمن يه مشكل ديگه هم هست تو مانيتورهاي وايد موقع پحش فايلهاي *.DAT يا همون MPEG1 نميتونه كاملا فول اسكرين بشه و از طرفين نوارهاي سياه باقي ميمونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)