مطمئنید که اطلاعات پاک نمیشه؟
مطمئنید که اطلاعات پاک نمیشه؟
سلام
من یه هارد اکسترنال ترنسد (دسکتاپی ) دارم مو قعی که روشنش می کنم یه صدای تق تق خفه ای میده (صدای بد سکتور نیست) مشکلی داره این صدا رو میده؟تازه هم خریدمش
چون تازه خریدی حتما به فروشنده اطلاع بدهسلام
من یه هارد اکسترنال ترنسد (دسکتاپی ) دارم مو قعی که روشنش می کنم یه صدای تق تق خفه ای میده (صدای بد سکتور نیست) مشکلی داره این صدا رو میده؟تازه هم خریدمش
البته ممکنه هیچ هم اشکالی نداشته باشه
آقا من یه هارد 500 seagate همین مدل go که با دور 7200 هستش خریدم بعد این یه کابل معمولی داره بعد جدا از او یه پایه داره که هارد روش سوار میشه و دوتا کابل ازش اومده بیرون این داستانش چیه و یه سوال دیگه اینکه من چجوری میتونم از usb3 این استفاده کنم ؟
دوستان بنده هارد 2 ترا وسترن گرفتم و ميخوام 300 گيگ رو طوري پارتيشن بندي كنم كه تو دي وي دي پليرم و رسيورم هارد شناسايي شه چون فرمت ntfs رو پشتيباني نميكنه.من اين 300 گيگ رو fat32 با partion magic kardam ولي باز دستگاه نشناختش چيكار كنم؟؟؟
سلام
من هارد يک ترا seagate دارم ميخواستم بپرسم
اگه اصلاً پارتيشن بندی نکنم مشکلی داره?
اگه همش وقتی کامپيوتر روشنه بهش وصل باشه ایراد داره?
چرا اینجا خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هارد اکسترنال با یو اس بی 3 هم هست؟
می خوام ی هارد اکسترنال 512 دونیم اینچی بخرم که خوب باشه (ای ستا دارش یا یو اس بی 3 یا ..... هست؟؟؟)
چی بگیرم
سلام
تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<
بلي ، هارد اكسترنال usb3 هم داريمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل پيشنهادي وسترن My Passport Essential كه تنها حجم موجود 500 گيگ هست . اين مدل دو جور هست
1. فقط usb2
2. همزمان usb2 و usb3 ساپورت . در موقع خريد به اين مسئله دقت كنين.
مدل پيشنهادي بعدي
سيگيت مدل FreeAgent GoFlex كه با اينترفيس usb2 فروخته ميشه ولي اگر خواهان usb3 هستين ميبايستي حدود 30 تومن اضافه خرج كنين براي آداپتر usb3 ، يعني انتهاي هاردهاي سيگيت قابل جدا شدنه كه ميتونين اينترفيس هاي مختلف نصب كنين مثل usb2 و usb3 و esata و firewire و حتي با جدا كردن انتهاي اون به صورت مستقيم از ساتا استفاده كنين
عكس آداپتر
![]()
سلام بچه ها من یک هارد اکسترنال 500 WD دارم ولی توی همه ی ویندوز ها اجرا می شه بجز windows 7 و نمیناسه
اگه میشه یه درایور ازش بهم بدین
متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)