من هم از اون اول گفتم که سایت N-Gage اشتباه زده Under ground.صد در صد بازی Under Cover میاد.ولی زیاد امیدوار نباش چون اگه عکس های بازی رو ببینی نا امید میشی.مثل نسخه جاوا!
من هم از اون اول گفتم که سایت N-Gage اشتباه زده Under ground.صد در صد بازی Under Cover میاد.ولی زیاد امیدوار نباش چون اگه عکس های بازی رو ببینی نا امید میشی.مثل نسخه جاوا!
همون اندر گروند میاد اگه سایت انگیج اشتباه نوشته بود تا حالا درستش میکردن ولی نکردن!!!!!!!
پس یا هر دوش میاد یا اندرگروند!!!!!!!
Under Cover که میاد ولی Under ground رو نمیدونم.فکر نکنم بیاد.آخه شما ببین الان هر بازی که میخواد بیاد از بازی های جدیده و حتی وقتی یه ناشر یه بازی جدید رو برای کنسول ها و کامپیوتر منتشر میکنه سعی میکنه یه نسخه از اون رو هم برای N-gage و موبایل بزنه.اونوقت با عقل جور در میاد که EA که همیشه آپدیته بیاد برای N-gage بازی منتشر کنه که مربوط به 5 سال پیشه منتشر کنه؟Under Ground بیشتر به N-gage QD میاد تا N-gage II .
لطفآ دوستان بحث رو ادامه ندن و در صورت تمایل ادامه بحث رو در بخش اخبار ادامه بدین
خوش باشید
سلام ب تمام دوستان Vivendi.Games.Crash.Bandicoot.Nitro.Kart.3D
اینم بازی + کرک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by unes_k; 23-01-2009 at 14:22.
راستی اگه دنبال بازی Vivendi Games Crash Bandicoot Nitro Kart کرک شده می گردین
اینم لینکاش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلا" این بازیها بود .... حدود 3-4 هفته پیش تو سایت گذاشته شد :
resident evil
crashکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
تویه آسفالت 4 سرعت Ford GT رو زده 240 کیلو متر!!!!!!!!به جای 340 کیلومتر!!!اگه تویه بازی هم این طور باشه که من اصلآ بازیش نمیکنم!من یه ماشین رو دوست داشتم اونم Ford GT بود!
حق با تو بود یونس جون همه بی دقت شدن!
اگه شده بود گمانم تاپيك داشت...نه؟![]()
بعدا" پاك ميشه.....واسه اينكه پست بعد بره صفحه بعد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)