مشکل حل شد
چون درایور کارت گرافیک رو نصب نکرده بودم این مشکل پیش میومد
مشکل حل شد
چون درایور کارت گرافیک رو نصب نکرده بودم این مشکل پیش میومد
یکی از تغییراتی که در Windows 7 صورت گرفته و در نگاه اول جلب توجه می کنه قابلیت نمایش پنجره ها و برنامه های باز شده به صورت آیکن بروی Taskbar و همچنین امکان کلیک بروی tooltip ( کادر نمایش کوچک ) پنجره ی مورد نظر است. این قابلیت در دسکتاپ KDE 4.3 توسط ابزارکی با نام Smooth Tasks که به همین منظور نوشته شده قابل دستیابی است و تنظیمات بسیار کاملی نیز برای آن وجود دارد که امکان تغییرات مختلف را برای آن فراهم می کند , در حالی که در ویندوز ۷ تنها امکان تغییر این ویژگی جدید به حالت سنتی قبلی ( نمایش تنها اسم پنجره ها در taskbar ) وجود دارد و خبری از تنظیمات تکمیلی دیگر برای شخصی سازی دلخواه آن نیست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kde محشره! من که جدیدا به آخرین نسخش آپگرید کردم و ازش راضی ام.من دلم می خواد بتونم بهش کمک کنم،حتی اگه یه کمک جزیی مثل اضافه کردن what's this باشه،اما یه مشکلی دارم با konqueror که نمی ذاره از یاهو ایمیل بفرستم؛ که در مورد حل این مشکل تو تاپیک مربوطه خواهم پرسید.
این kde با کدام از توزیعها خیلی مچه؟ البته راحت باشه به جز کوبونتو
روی توزیع سوزه خوب جواب میده... + سابایون
سلام
من نسخه 4.5.2 رو دانلود کردم حالا چطوری نصب کنم؟
اقا تو اوبونتو زبان فارسی ساپورت میشه
چه فونتهایی داره
این میز کار که میگید چه کاربردهایی داره و به چه دردی میخوره
میشه تو اوبونتو 10.10 نصب کرد
من میخوام برم سمت این سیستم عامل ولی شک دارم یه کم راهنمایی خوب میخوام
اقا چطوری نصب میشه
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
این تاپیک انگار که خوابه یا فراموش شده
اصلا جواب نمیدید
اگر طریقه ی نصب در اوبونتو 10.10 رو می خواهید به synaptic package manager برید و در اونجا کلمه ی kde رو جستجو کنید و گزینه ی مربوطه به kde-standard یا حالا اگر آپدیت کرده اید minimal و یا full روانتخاب کنید، و apply کنید.
البته اگر می خواهید سیستمی بدون کرش داشته باشید بهتر است از سایت خود اوبونتو، کوبونتو Kubuntu رو دانلود کنید، که به صورت پیش فرض محیط کی دی ایی رو نصب داره.
ممنون
اول این که kubuntu یعنی چی
دوم اینکه این synaptic package manager که میگید کجا هست سایت یا تو اوبونتو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)