در پیست هستش اصلا بازی با سبک SHIFT فرق داره چون مسابقات رالی هستش
اسپرت کردن هم نداره (اگر از لحاظ قطعات ظاهری منظورته)فقط یک سری پک های اماده داره که می تونی رو ماشین اجرا کنی
تازه اسباب بازی برای داشبورد و شیشه هم داره![]()
در پیست هستش اصلا بازی با سبک SHIFT فرق داره چون مسابقات رالی هستش
اسپرت کردن هم نداره (اگر از لحاظ قطعات ظاهری منظورته)فقط یک سری پک های اماده داره که می تونی رو ماشین اجرا کنی
تازه اسباب بازی برای داشبورد و شیشه هم داره![]()
اين خيلی نامرديه چرا واسه pc نمياد شما ها دارين حال ميکنين ما چی نشستيم داريم لحظه شماری ميکنيم ولی نوشه جونتون
دوست عزیز این شرکت ها دیگه جوانمردی رو کنار گذاشتن میرن برا کنسول ها میزنن که یه پول درست حسابی تو جیبشون بره بععععععععععد برا پی سی میزنن.ولی خوب اگه دیرتر میاد حداقل چیز خوبی از اب در میاد.
درسته، همشونم این سیاست رو از راک استار یاد گرفتن واسه عنوانی مثل Grand Theft Auto
شما هم اگه تجربه ات تو شناختن سازندگان بازي مثل ما بود الان كنسول مي خريدي عزيز من بياد تو ميخواهم يك مرحله رو اول بشم![]()
بابا تجربه
سلام ببخشید که به تاپیک ربطی نداره سوالم!(تاپیک گرید رو پیدا نکردم!)
میخواستم ببینم چطوری میشه بلزی گرید رو با جوی استیک بازی کرد؟!
ویرایش:تاپیکشو پیدا کردم!
ببخشید!
Last edited by Persian_Gun's; 13-09-2009 at 23:32.
کنسول خوبه ولی وقتی آدم جزییات رو تو PC می بینه دیگه کنسول جزابیتی نداره !
اگه یه روز شما کنسولی ها هم بازی ها رو با رزولیشن بالا میدیدین بعد میفیمیدن جزئیات و ظرافتی که PC تو اجرای بازی داره چه حالی میده !
Last edited by Danial_4139; 13-09-2009 at 23:49.
مرسی از شما که داری تجربت رو به ما نشون میدی و ما رو راهنمایی میکنی. ولی بهتره بحث کنسول و pc رو دوباره شروع نکنیم .
موفق باشید.
قربان بنده بعد از 12 سال pc بازي كردن كنسول گرفتم و هر كارت گرافيك من بالاتر از خود سيستم بود ولي به نتيجه رسيدم پول دور ريختن مخصوصاً اينكه سازندگان بازي سياستشون رو كنسول هست دوست من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)