دوستان من وقتی روی download کلیک میکنم دانلود بوسیله مرور گر شروع میشه در حالی که من میخوام با IDM دانلود کنم. مشکل از کجاس؟
![]()
دوستان من وقتی روی download کلیک میکنم دانلود بوسیله مرور گر شروع میشه در حالی که من میخوام با IDM دانلود کنم. مشکل از کجاس؟
![]()
سلام
در موقع transfer re mote file اين error رو ميده Error initializing download. مشكل از كجاست؟
لينك هم مستقيم هست مطمئن هستم
دوستان سلام چطوری میشه فایل با لینک مگا اپلود به ادرایو منتقل کرد وبا سرعت 256 ایران چقدر طول میکشه میشه راهشو دقیقا بگید منتظر الان فوری فوری
میشه لینک را اینجا قرار بدی ما ببینیم؟؟؟سلام
در موقع transfer re mote file اين error رو ميده error initializing download. مشكل از كجاست؟
لينك هم مستقيم هست مطمئن هستم
اول باید لینک را مستقیم کنی بعد به ادرایو منتقل کنی............دوستان سلام چطوری میشه فایل با لینک مگا اپلود به ادرایو منتقل کرد وبا سرعت 256 ایران چقدر طول میکشه میشه راهشو دقیقا بگید منتظر الان فوری فوری
چه جوری مگا اپلود مستقیمنش کنم
چه جوری مگا اپلود مستقیمنش کنمیاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال فوری فوری من ثبت نام کردم ادرایو ولی رایگانش تا 14 روزه بعدش چه کار باید کرد وقتی تموم شد رایگانش راهی داره از چه راهی میشه همیشگی کردش منتظر جوابم الان با سپاس دوستان دارم
سوال فوری فوری من ثبت نام کردم ادرایو ولی رایگانش تا 14 روزه بعدش چه کار باید کرد وقتی تموم شد رایگانش راهی داره از چه راهی میشه همیشگی کردش منتظر جوابم الان با سپاس دوستان دارم
.
اون 14 روز مربوط به اکانتهای Premium هست و بعد از اون غیر فعال میشن.
.
ولی اکانت Free برای همیشه 50GB به شما میده...
.
با سلام اگر 50 گیگ فری تموم شد دوباره از اول میده یا دیگه هیچ وقت نمیده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)