تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 52 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 513

نام تاپيک: دانستنيهاي حيوانات

اگه نباشه جاش خالی می مونه moontoise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    nazarsanji.org

11 طولانی ترین مسیر مهاجرت جانوران دنيا

طولانی ترین مسیر مهاجرت را در میان پرندگان چلچله های دریایی قطب شمال طی میکنند. و این پرندگان هرسال بین قطب شمال و جنوب مهاجرت میکنند و بر میگردند. آنها در هر سفر مسافتی حدود 11800 مایل (19000 هزار کیلومتر) را پرواز میکنند.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    nazarsanji.org

11 بلند پرواز ترين پرنده دنيا

افرادی که به قله اورست صعود کرده اند، پرندگانی را مشاهده نموده اند که در ارتفاع 2700 فوتی (825 متر) پرواز میکردند عده ای نیز از داخل هواپیما پرندگانی را مشاهده کرده اند که در چنین ارتفاعی مشغول پرواز هستند.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    nazarsanji.org

11 درازترین مار دنيا

درازترین مار آناکوندا (anaconda) یابوا آبی است که در مردابها و رودخانه های جنوب امریکا زندگی میکند.
    طول بدن این جانور ممکن است به 36 فوت (11 متر) برسد. این مار سمی نیست، اما دور بدن طعمه خود حلقه میزند و آنقدر به او فشار می آورد تا خفه شود.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    nazarsanji.org

11 بزرگترین دماغ بين حيوانات دنيا

بزرگترین دماغ را در بین حیوانات فیل دارد. اندازه دماغ فیل از قد یک انسان نیز بلندتر است و حدودا به 5/6 فوت (98/1 متر) میرسد. فیل از دماغ دراز یا خرطوم خود استفاده های زیادی میکند. او علاوه بر بوییدن و نفس کشیدن میتواند خرطوم خود را پر از آب کرده و مثل یک دوش ، آب را بر روی بدن خود برید و یا با خرطومش غذا را برداشته و به دهان خود بگذارد فیل برای ترساندن دشمنان خود میتواند با خرطومش آنها را محکم بگیرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    nazarsanji.org

11 شکار واقعی حیوانات وحشی در اینترنت!

شکار حیوانات وحشی در تگزاس جدید نیست اما یک شرکت امریکایی مدتی است از یک تکنولوژی جدید برای کشتن حیوانات استفاده میکند و آن امکان اینترنتی شکار حیوانات است.
    به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و به نقل از AFP، سایت اینترنت Live-Shot.com به افراد امکان میدهد تا به کمک یک کامپیوتر و یک مودم به این سایت وارد شده و اسلحه ای واقعی را شلیک کنند. هوراد جیلز، چند هفته پیش اولین شکار اینترنتی خود را انجام داد و یک گراز وحشی را از راه دور با شلیک گلوله واقعی هدف قرار داد.

چیلز در سان آنتونیو پشت یک کامپیوتر نشست. خوک در یک مزرعه بلال در فاصله 50 مایلی اما در دهکده تگزاس هیل مشغول چریدن بود. جیلز میگوید من آن هیولا را احساس کردم و واقعا احساس کردم آنجا هستم.
    تاد اسمیتز که یک شکارچی است معتقد است که کشتن حیوانات فقط با فشردن یک دکمه ماوس درست نیست. این روش کشتن با مخالفتهای زیادی مواجه شده است.
    در مقابل، جان لاکوود، صاحب این سایت شکار میگوید که این شیوه فرق زیادی با شکار معمولی ندارد و همیشه یک نفر در مزرعه ای که دستگاههای کنترل از راه دور نصب هستند مراقب است و حیوانات هم بسته نشده اند.
    در حال حاضر هم تعداد زیادی از مراجعه کنندگان این سایت بروی حیوانات آتش نمیکنند بلکه به برگه های کاغذی شلیک مینمایند. بیش از 350 نفر از نقاط دور مانند فرانسه و استرالیا با پرداخت ماهیانه 15 دلار و 6 دلار برای هر 10 نوبت شلیک با اسلحه کالیبر 0.22 از این سرویس استفاده میکنند.
    هر شکارچی باید مبلغ 300 دلار هم برای یک جلسه دو ساعته بپردازد تا مجوز شکار در تگزاس را بگیرد. این کار هم از طریق اینترنت قابل اجراست. بسته بندی و ارسال گوشت شکار و یا خشک کردن حیوان نیز هزینه جداگانه ای دارد.
    شکارچیان از طریق دو دوربین به صحنه شکار نظارت دارند و اسلحه را با چهار پیکان کنترل کرده و نهایتا ماشه را با کلیک روی دکمه "آتش" شلیک میکنند.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    nazarsanji.org

11 تغذیه از حشرات(Entomophagy)

1462 گونه از حشرات خوردنی توسط انجمن سرخپوستان امریکا ثبت شده است.امروزه هزاران نفر در اتیوپی و سودان به دنبال قحطی ازبین می روند که گسترش این عا دت غذایی می تواند کمک کننده باشد.
    در فروشگا ههای منطقه ISAN خوردن عقرب ها ، ملخها، لارو، سوسکها و حتی سگها نیز ممکن است.
    امروزه ساکنین بانکوک خوردن حشرات را درک می کنند.ملخهای کنسرو شده ، ملخهای دریایی ، سوسکهای ابزی ، سیرسیرکها ، پوپ پروانه کرم ابریشم و تخم مورجه ها در این فروشگاهها دیده می شوند. ساکنان بانکوک عقیده دارند حشرات به عنوان خوراک سالم و کم کالری مفیدند.

بخش حشره شناسی دانشگاه ایوا و کنتاکی تحقیقات زیادی در این زمینه انجام داده اند و روشهای پخت حشرات ، خرید یا تهیه آنها را ارائه داده اند و اهمیت تغذیه حشرات به عنوان پروژه های تحقیقاتی مورد بررسی دقیق قرار گرفته است. حتی هنرمندان سینمایی همچون آنجیلینیا جولی نیز به طرفداران تغذیه از حشرات پیوسته و می گوید:من سوسری ، لارو زنبور و زنجره می خورم و به پسرم نیز درCambodia سوسری و زنجره می دهم .او آنها را غذاهای سبک با پروتئین بالا می داند . او برای یادگیری تهیه غذا از حشرات برنامه دارد .
    به نظر می رسد با توجه به زائقۀ ما ایرانیها گرچه رواج تغذیه از بسیاری از حشرات دور از ذهن است ولی برخی دیگر خیلی خوب می توانند جای خود را به خوبی باز کنند. ملخها و لارو پروانه ها در این بین از همه مهمترند، هم از نظر طعم خیلی نزدیک آنها به برخی از تنقلات ما و هم امکان تصور عام از تغذیه آنها و شباهت نزدیک آنها به میگوها.از طرف دیگر وفور دسترسی به آنها و غنی بودن آنها از نظر مواد غذایی امکان جایگزینی آنها را فراهم می سازد.چرا در هنگام خوردن حیوانات مختلف مثل مرغ و خروس تصور شمایل پردار یا مودار آنها نمی رود ولی به محض نام بردن از حشره کل شمایل آنها در ذهن تصور می شود.حشرات نیز مانند بقیۀ جانوران باید زوائدشان (سر- بالها – پاها) را جدا کرد و بعد خورد.تصور این قسمت باقیمانده تغذیۀ آنها را محتمل و گوارا می سازد.

بعضی از گونه های خوراکی از حشرات (Some Edible Species):

پروانه و بید (Order Lepidoptera):
    لارو تعدادی از گونه های بید ( شب پره) و گونه های کمی از پروانه به عنوان غذا استفاده می شوند و به عنوان منبع مهم تغذیه ای شامل پروتئین، چربی ، ویتامینها و مینرالها در افریقا مورد تغذیه اند.تنها در یک کشور ( گنگو) بیشتر از 30 گونه حاصل داشته است.بعضی از لاروها نه تنها در فروشگاههای منطقه ای بفروش می رسند ، بلکه ده ها تن از آنها به کشورهای دیگر حمل می شود.در مناطقی کنسرو شده ویا قبل از فروش در برابر خورشید خشک می شوند. اما هیچ کس بالغ انها را نمی خورد.

سنها True bugs (Order Hemiptera) :
    بیشتر حشرات این راسته که به عنوان غذا استفاده می شوند (سمت چپ بالای تصویر) در آب زندگی می کنند. خاویار مگزیکی معروف (ahuahutle ) از تخمهای چندین گونه از سنهای آبزی تهیه میشود.یک گونه آن در آسیا (سن آبزی غول پیکر) هم اکنون از تایلند به فروشگاههای غذاهای آسیایی در ایالات متحده صادر میشود .

زنجره ها Cicadas (Order Homoptera) :
    در ای گروه تعدادی از گونه های مهم به عنوان آفت کشاورزی مثل شته ها و زنجره ها قرار دارند اما فقط زنجره ها به طور کسترده استفاده غذایی دارند.دگردیسی ساده دارند.نمف بعضی از گونه ها مثل “periodical cicadas,” بیشتر از 17 سال زیر زمین ،با تغذیه روی ریشه ، زندگی می کنند.بعد از 17 سال روی خاک ظاهر می شوند و روی شاخه های درخت یا ستونهای چوبی با تعویض جلد به بالغ تبدیل می شود. زنجره ها (مرکب از شش گونه در امریکا) بعد از تفریخ فقط یک بار از نظر زمانی و مکانی روی زمین ظاهر می شوند.با این حال اغلب در تعداد زیاد ظاهر می شوند و آن زمانی است که به عنوان غذا حتی به وسیله بچه های مدرسه ای ایالات متحده جمع آوری میشوند. لذت بخش است وقتی آنها را سرخ یا کباب کرده و به رنگ قهوه ای طلایی درآوریم.آنها به طور منظم در تعداد دیگری از کشورها بخصوص در آسیا خورده میشوند.فاصله بین دو بال زنجره های مالزیایی نشان داده شده در این تصویر به 8 اینچ می رسد.

موریانه ها Termites (Order Isoptera)
    موریانه ها به طور گسترده ای به عنوان غذا در آفریقا مصرف میشوند. این حشرات اجتماعی دارای کلنیهایی هستند که در آنها اشکال مختلف موریانۀگارگر، سرباز،بالغ بالدار و ملکه دیده می شود.دگردیسی ساده دارند. ملکه خیلی بزرگ شده است( در تصویر داخل شیشه در سمت چپ و راست پایین است) و هزاران تخم می گذارد. کلنیهای بعضی از گونه ها برامدگیهای بزرگی در زمین(termitaria) ایجاد می کنند که ممکن است تا 6 متر بلندی آن برسد. به صورت دوره ای بالغهای بالدار در دسته های بزرگی ظاهر مِشوند، در پرواز جفت گیری کرده و کلنیهای جدید را بوجود می آورند. آنها به شدت جذب نور(حتی نور شمع ) می شوند و این یکی از راههای صید آنها به عنوان غذا است. بالهای آنها قطع شده و سرخ می شوند، آنها خوش مزه اند.حتی اروپایی ها در افریقا آن را می خورند. ملکۀ آن خوراک مخصوصی است که اغلب برای بچه ها و پدر و مادربزرگها در نظر گرفته می شود.

زنبورها و مورچه ها و زنبورهای عسلBees, ants and wasps (Order Hymenoptera)
    حشرات اجتماعی ولی با دگردیسی کامل هستند. لارو و پوپ آنها است که خورده می شود.مزۀ بالغ زنبورها خوب نیست اگر چه استثناهایی نیز وجود دارد. زنبور های کنسرو شده فروخته شده در ژاپن و برنج پخته شده با این زنبورها غذای محبوب امپراتور هیروهیتو بود. در مورد مورچه نیز لارو و پوپ آن خورده می شود ولی نه همیشه. در سینماهای کلمبیا به جای ذرت بوداده شکم مورچۀ کباب شده فروخته می شود. در مگزیکو انواع خاصی از پوپ مورچه ها که escamoles شناخته می شوند با ظرافت زیادی انتخاب می شوند و در منو بهترین رستورانها پیدا میشوند. آن را سرخ شده با کره یا با پیاز و یا با سیر سرو می کنند.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    nazarsanji.org

11 تاحالا غول ماهی به این بزرگی دیده بودی؟

Last edited by moontoise; 30-08-2007 at 20:30.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    nazarsanji.org

پيش فرض راز نفس كشيدن حشرات

حشرات چگونه نفس مي‌كشند؟اين سوالي است كه در ذهن هركسي شكل نمي‌گيرد، اما دانشمندان تلاش زيادي براي يافتن پاسخ اين سوال كرده‌اند. به گزارش ايرنا به نقل از ماهنامه علمي "دانشگر" آنچه بسيار جالب است اين است كه حشرات ريه ندارند ، پس چگونه نفس مي‌كشند؟
    براي رسيدن به جواب اين سوال دانشمندان موزه فيلد در شيكاگو و آزمايشگاه ملي آرگون قوي‌ترين آزمايش اشعه ايكس را كه بسيار دقيق‌تر از آزمايشهاي بيمارستانها است انجام دادند.

پس از انجام اين آزمايش آنها توانستند از چگونگي تنفس حشراتي همچون سوسك‌ها، جيرجيرك‌ها و يا مورچه‌ها فيلم برداري كنند.
    آنها اين كار را با دم و بازدم هوا در لوله‌هاي بسيار ظريف اكسيژن انجام مي‌دهند ، هنگام استراحت ، اين موجودات در هر ثانيه تا نيمي از هواي درون لوله‌هاي اصلي اكسيژنشان را تعويض مي‌كنند، آنها اين كار را تقريبا به همان سختي نفس كشيدن يك فرد بعد از انجام يك ورزش ملايم انجام مي‌دهند.
    آزمايش‌هاي اشعه ايكس پنجره جديدي را به دنياي درون اين موجودات بسيار كوچك كه تا به حال هيچ كس نديده بود گشود، اين گذرگاه‌هاي ظريف و كوچك اكسيژن كه تراكي ‪ ۱‬نام دارند به سوراخ‌هاي بسيار ريزي كه برروي پوشش خارجي حشرات قرار دارند متصل هستند.
    در طول دهه‌هاي متمادي دانشمندان فكر مي‌كردند هوا تنها از طريق اين سوراخ‌ها به بدن اين موجودات وارد مي‌شود ، اما آزمايش‌ها نشان داد علاوه بر آن ، كيسه‌هاي هوايي نيز نزديك بالها ، پاها و شكم اين حشرات وجود دارد كه هوا را به درون بدنشان تلمبه مي‌كند، بنابراين به نوعي نقش ريه‌هاي ما را در مكش هوا به درون و بيرون بدن حشرات بازي مي‌كنند.
    به نظر رابرت دودلي، محقق دانشگاه كاليفرنياي بركلي "با كشف اين مطلب، گام بزرگي در جهت پيشرفت علم حشره شناسي برداشته شد "، البته تكنولوژي مورد استفاده در انجام اين كشف نيز همان !

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    nazarsanji.org

11 سوسکها هم ياد مي گيرند

به‌ گفته‌ دانشمندان‌ ژاپني‌ سوسک‌ ها حافظه‌ و توانايي‌ يادگيري‌ دارند‌. محققان‌ ژاپني‌ در آزمايش‌ هايي‌ با خوراندن‌ شربت‌ بودار به‌ سوسک‌ ها متوجه‌ شدند که‌ به‌ محض‌ استنشاق‌ بوي‌ شربت‌ بزاق‌ دهان‌ سوسک‌ ها شروع‌ به‌ ترشح‌ مي‌ کند.‌ دانشمندان‌ با تکرار اين‌ ازمايش‌ به‌ اين‌ نتيجه‌ رسيدند که‌ حتي‌ در صورت‌ وجود نداشتن‌ غذا حافظه‌ سوسک‌ ها تنها با احساس‌ بوي‌ آن‌ همانند حافظه‌ انسان‌ ها و سگها عمل‌ مي‌ کند.‌ محققان‌ ژاپني‌ قصد دارند آزمايش‌ ها را به‌ منظور کشف‌ راز يادگيري‌ سوسک‌ ها ادامه‌ دهند‌

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    nazarsanji.org

11 خاطرات يک گوسفند

برگرفته از دفترچه خاطرات يک گوسفند

اسم من گوسفند است. پدرم گوسفندی چاق و چله‌ بود که چند سال پيش در حمله گرگ سياهی شربت شهادت نوشيد و به لقا لله پيوست. مادرم را هم به سفر حج بردند که تاکنون از وی خبری نيست. من دوران بره‌گی‌ام را تحت نظارت اساتيد بزرگ دامپروری با موفقيت سپری کرده و وارد گله دوستان و آشنايان شدم.
    من از بزغاله‌ها خوشم نمی‌آيد چون خيلی شيطون و بلند پروازند. برخلاف من که سرم را پايين می‌اندازم و همان علف جلوی رويم را ميخورم، بزغاله‌ها از درخت و درختچه‌ها بالا ميروند تا مزه برگ درخت را تست کنند. من خيلی قانع و صبورم. کاری به کار بزرگان ندارم. اصلا نميدانم صاحب يا صاحبان من چه کسانی هستند. چرا به من غذا ميدهند يا نميدهند. کاری ندارم که آنها چرا ميخواهند مرا چاق و فربه کنند. غذای مورد علاقه من يونجه با سالاد کاهو و سس آب هندوانه است.
    گاهی اوقات صاحبم يک دسته يونجه در دستش ميگيرد و راه ميرود و مرا دنبال خود ميکشاند. الان سالهاست که دنبال صاحبم ميدوم تا بلکه به آن مدينه فاضله يونجه‌ای وعده داده شده برسم.
    از روزی که سياست ما عين ديانت ما شد من هم وارد عالم سياست شدم. روزهای گرم تابستان، صاحبانم زير سايه بان ايوان حياط قديمی می‌نشينند و در مورد سياست حرف ميزنند و خربزه ميخورند و هندوانه قاچ ميکنند. من هم که در گوشه ای از آن حياط ساکت و آروم نشسته ام، با صبوری به حرفهای آنها گوش ميدهم و در جهت تاييد صحبتهای آنها گاهی ”بع بع“ هم ميکنم. صاحبان مهربانم خربزه را خودشان ميخورند و پوستش را جلو من پرت ميکنند. تا بحال زياد اتفاق افتاده که پايم روی پوست خربزه رفته و ليز خوردم و با کله به زمين افتادم ولی خب چه کنيم ما گوسفندیم ديگه. باز بلند ميشم و همان پوست خربزه رو ميخورم.
    من گوسفندم. من يک وبلاگ هم دارم. هميشه منتظر ميمانم که صاحبم يک مطلب يا خبری را عليه دشمنانش بنويسد يا به من بگويد تا من هم گوسفندوار آن را ”بع بع“ کنم. گاهی صاحبم از تهران به من زنگ ميزند و ميگويد حالا نزديک انتخابات است بايد زياد بع بع کنی. من هم گوش ميدم و بع بع ميکنم و ديگران را هم به بع بع کردن دعوت ميکنم. دوستی‌ها و دشمنی‌های من همه به بر اساس نحوه رفتار صاحبم با ديگران است. اگر صاحبم از کسی خوشش بيايد لابد آدم خوبی است و اگر از کسی بدش بيايد لابد آدم منحرفی است.
    من گوسفندم. فايده های زيادی برای صاحبم دارم. از پشم و کرکم لباس درست ميکنند تا عيبهای صاحبم پوشانده شود. او را از سرما و گرما حفاظت کند. از پوستم طبل و دهل درست ميکنند تا صدای تبليغات صاحبم گوش عالم را کر کند. وجودم را در قربانگاه مصلحت ذبح ميکنند تا نذر صاحبم ادا شود و کفاره گناهانش شود. من قربانی ميشم تا او به بهشت برود. صاحبم دمبه مرا خيلی دوست دارد. گاهی به دمبه من دست ميزند و ميگويد: ماشالله، خدا بده برکت!
    من گوسفندم. خيلی هم گوسفندم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •