تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 25 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 249

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی مجله ماشین

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

وضعیت هوا تو خرم آباد چطوریه فرودگاهش بر قراره؟
    آخه این مجله ها رو پست هوایی میاره.
    هوا 1 هفته و نیمه که آفتابش چشم آدم درمیاره

سلامم
    این شماره رو من گرفتمش شاید لااقل هزارمین مجله ماشین باشه که میخونمش!!
    مجله ماشین تا الان همش 312 تا داده بیرون. 1000 تا که ...

داش فرشاد ببخشین ولی اسپم سواری ممنوع!ا ین حرفا جاش توی پروفایله هااااا
    اگه به بحث دقت کنی، متوجه میشی که این مربوط به همین تاپیک بود. چرا که رامین جان گفتن "وضعیت هوا تو خرم آباد چطوریه فرودگاهش بر قراره؟ آخه این مجله ها رو پست هوایی میاره." من هم در جواب گفتم " هوا 1 هفته و نیمه که آفتابش چشم آدم درمیاره" و این یعنی که نیومدن مجله ماشین به خرم آباد ربطی به هوا نداشته.
    ولی به خاطر شما حذفش کردم و آوردم توی همین پست که نگید اسپم بوده.

طوریکه همونطور ایستاده تمام صفحاتش رو با دقت نگاه کردم و ورق زدم.دوست دارم اسکن کنم و بحالت pdf بذارم ولی میگم شاید مجله ی ماشین از اینکار راضی نباشه.نظر دوستان چیه
    کار درستی نیست... ولی میتونید از چند روز دیگه مطالب جذابشو بذارید (چون تا الان دیگه هر کی میخواسته بخره، خریده. ولی چند روز دیگه هم صبر کنیم.)

==========
    راستی مجله ماشین امروز اومد خرم آباد (شاید هم دیروز عصر) خریدم. ولی هنوز نگاش نکردم.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من از مجله ماشین این انتظارو نداشتم.
    همون اولین مقاله که در مورد موستانگ هست.اگه دقت کنین عکسی که در صفحه 7 بالا گذاشته مربوط به نسل قبلی این ماشین هستش.شاید پایینی هم همونطور باشه ولی از اون زاویه قابل تشخیص نیست.
    پیش خودشون فکر کردن هیچکس نمیفهمه بذار بره.همرنگه کسی دقت نمیکنه.
    واقعا انتظار چنین حرکتی رو نداشتم.اونم تو اولین مقاله.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

شماره جدید مجله ماشین رو خریدم... هنوز نخوندم ولی ظاهرا این شماره که ویژهنامه نوروز هم هست بهترین شماره ای بود که در 87 چاپ کرده... مقایسه های جالبی چاپ کرده... معرفیهاش خوبی هم بود. (کوتاه و مفید). جمع بندی و ...

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آره.این شماره خیلی خوب بوده . به نظر منم سال 88 رو خوب شروع کردن. مخصوصا مقایسه 5 کشنده بازار ایران

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مقایسه سری 3 و بنز سی کلاس و لکسسی is هم جالبه
    راستی یه چیز بگم این مسیح فرزانه یکی از مسئولان شرکت ستاره بنز هست تو تست سری7 و s کلاس یا sl و سری6 همیشه برنده و بازنده و معرفی می کرد و مثلا تو مقایسه sl و سری6 در عین تعجب مرسدس تو لذت رانندگی و ... برتر دونست و مرسدس در مرتبه ای بالاتر از سری6 قرارش داد
    اما تو تست سری3 و c کلاس از خواننده میخواد که با خوندن آمار و ارقام برنده تشخیص بده و خب مشخصه تو این رده هم فعلا سری3 بی رقیبه اما نمیدونم چرا نمیخواد خودش برنده تست مشخص کنه !!!!!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مقایسه سری 3 و بنز سی کلاس و لکسسی is هم جالبه
    راستی یه چیز بگم این مسیح فرزانه یکی از مسئولان شرکت ستاره بنز هست تو تست سری7 و s کلاس یا sl و سری6 همیشه برنده و بازنده و معرفی می کرد و مثلا تو مقایسه sl و سری6 در عین تعجب مرسدس تو لذت رانندگی و ... برتر دونست و مرسدس در مرتبه ای بالاتر از سری6 قرارش داد
    اما تو تست سری3 و c کلاس از خواننده میخواد که با خوندن آمار و ارقام برنده تشخیص بده و خب مشخصه تو این رده هم فعلا سری3 بی رقیبه اما نمیدونم چرا نمیخواد خودش برنده تست مشخص کنه !!!!!!!!
    کی گفته سری 3 برنده شد؟ این مقایسه نمیتونه برنده داشته باشه، کلا هم مقایسه خوبی نبود اگر برنده براش تعیین کنن بدون شک es350 هست چون قیمت bmw 330 سدان بیشتر از 100 میلیون (کوپه بیشتر از 120 میلیون) و قیمت c280 مدل 2008 با یسری آپشن اضافی نزدیک 130 میلیون تومنه! ولی es350 قیمتش 84 میلیون که اصلا قابل مقایسه نیست با این حال از نظر امکانات اصلا چیزی از دو ماشین دیگه که کم نداره شاید بیشتر هم داشته باشه از نظر موتوری و توان حرکتی هم از آمار رو نگاه کنید خیلی عملکردش نزدیک به 330 هست و یجایی حتی بهتره مصرف کمتری هم داره که جالبه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از نظر طراحی داخلی و خارجی و هندلنگ و کیفیت سواری و ارزش برند لکسس توی این مقایسه از همه پایین تره بعد شما میگی لکسس باید اول بشه؟!!!!!!!!!!!
    اختلاف قیمتی هم که شما میگی برای مقایسه این خودروها تو قیمت اصلیشون میتونه ملاک قرار بگیره ( بدون د نظر گرفتن گمرکی و سایر موارد)که باز هم با توجه به این فاکتورها باز هم سری 3 تو همه آزمایشات رتبه نخست داره

8. این کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از نظر طراحی داخلی و خارجی و هندلنگ و کیفیت سواری و ارزش برند لکسس توی این مقایسه از همه پایین تره بعد شما میگی لکسس باید اول بشه؟!!!!!!!!!!!
    اختلاف قیمتی هم که شما میگی برای مقایسه این خودروها تو قیمت اصلیشون میتونه ملاک قرار بگیره ( بدون د نظر گرفتن گمرکی و سایر موارد)که باز هم با توجه به این فاکتورها باز هم سری 3 تو همه آزمایشات رتبه نخست داره
    از نظر راحتی، امکانات، فضای داخل، مصرف سوخت و قیمت هم لکسس سرتره، در ضمن من قیمت در بازار جهانی رو کاری ندارم من دارم درمورد این تست و داخل کشور صحبت میکنم در خارج ایران ممکن خیلی چیزها فرق بکنه همین که مثلا میگی ارزش برند لکسس کمتره خوب این در شرایط بازار ماست در امریکای شمالی یا یسری کشورهای اروپایی مثل انگلستان، قضیه کاملا فرق میکنه.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

باز شما ها دعوا راه انداختین دارین در مورد چه ماشینهایی هم دعوا میکنین که هیچکدوم رو نمیشه برنده محض توی کلاس خودشون دونست .
    راستی یه خبر جالب من میتونم یکی از اعضای صد تایی های مجله ماشین بشم
    دقیقا 9 سال و 7 ماه بدون وقفه دارم مجله رو میخرم دیروزم بعد سالها از صندوق اوردم بیرون گذاشتم توی قفسه منظره قشنگی شده با سری کامل اول تا آخر نو آور
    میخوام عکس قفسه رو بذارم اینجا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

باور کن از هر نظر حساب کنی سری3 تو این کلاس بی رقیبه این حرف من نیست این حرف تمام کارشناسای اتومبیل هست ولی بگذریم به نظرم د ر رابطه با تست پراید معمولی و هاچ بک و 132 و ... بحث کنیم بهتره

راستی یه خبر جالب من میتونم یکی از اعضای صد تایی های مجله ماشین بشم
    دقیقا 9 سال و 7 ماه بدون وقفه دارم مجله رو میخرم دیروزم بعد سالها از صندوق اوردم بیرون گذاشتم توی قفسه منظره قشنگی شده با سری کامل اول تا آخر نو آور
    میخوام عکس قفسه رو بذارم اینجا
    فکر خوبیه منم میزارم من از شماره 203 تا الان که شماره 313 هست دارم

12. 2 کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •