سوت جان واقعا عالی بود راستش بنده اطلاعات کمی نسبت به رله ها دارم شما اگه میتونی در باره ی رله ها و انوا عشون و طرز کارشون و مدارهایی که اونا مورد استفاده قرار می گیرن یک کم توضیح بدی اگه یه تاپیک با همین عنوان باز کنی خیلی عالی می شه
سوت جان واقعا عالی بود راستش بنده اطلاعات کمی نسبت به رله ها دارم شما اگه میتونی در باره ی رله ها و انوا عشون و طرز کارشون و مدارهایی که اونا مورد استفاده قرار می گیرن یک کم توضیح بدی اگه یه تاپیک با همین عنوان باز کنی خیلی عالی می شه
جان من ازيت نكن!!!نوشته شده توسط milad-poorrajab
PCB براي گشيدن نقشه فيبر مدار چاپي است.
آقا پروتل ميترگونه (يعني عاليه). رو دستش چيزي نيست
خوب من كه جوابشو دادم!!!
ميلاد جان اميدوارم كه حالت خوب باشه. در كل اين عنصر مجهول pcb كه ذكر كردم به چه دردي ميخوره بصورت زير كاربرد داره.
1.شما مدار را در Pspise طراحي ميكنيد.
2.آنرا در Protel بار كرده و تبديل به PCB يا همون "نقشه مدار چاپي" ميكنيد.
3.با كمك لامينت و اسيد آنرا روي برد پياده كرده.
4.قطعات رو روي برد مونتاژ ميكنيد.
5.مدار را به منبع تغذيه زده و حال ميكنيد!!!
اگر بازم توزيح خواستيد با بنده تماس بگيريد. موبايلم رو نوشتم.
چه عجب سینا جان به ما سر زدی من چند تا نرم افزار برای طراحی مدار چاپی دارم ولی چون هنوز زیاد بهشون ور نرفتم نمی دونم که خواسته ی شما رو عملی میکنه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by milad-poorrajab; 19-02-2006 at 02:25.
این هم تاریخچه برق اصفهان
فعاليتهاي برق رساني در منطقه اصفهان از سال ١٣٠٤ آغاز گرديده است .
سالهاي ٢٤-١٣٠٤
مرحوم عطاءالملك دهش در سال ١٣٠٤ با خريد دو مولد هيزم سوز به قدرت ٩٩ كيلووات به همراه يك ژنراتور ٥٠ كيلوواتي و نصب آن در محل دروازه دولت اولين كارخانه برق اصفهان را تاسيس و برق رساني به اين شهر را آغاز نمود . در اين زمان برق به صورت تكفاز بود و فقط اطراف نيروگاه از جمله ميدان نقش جهان عمارت عالي قاپو و چهلستون را روشن مي نمود .
سالهاي ٤٠-١٣٢٤
در سال ١٣٢٤ با توجه به تقاضاي روز افزون برق از سوي شهروندان و همچنين به جهت تامين روشنايي معابر ، شركت سهامي توربين اصفهان تاسيس شد . اين شركت با خريد شركت برق از مرحوم دهش و شهرداري و همچنين با استفاده از نيروي اضافي كارخانجات اصفهان ،برق بخشي از منازل شهر را تامين مي نمود و به اين ترتيب مناطق بيشتري زير پوشش شبكه برق رساني قرار گرفت . پس از آن با خريد ٤ دستگاه توربين بخار از انگلستان و يك دستگاه از شركت برق فيروز تهران ميزان توليد افزايش يافت و در سال ١٣٣٢ برق به صورت شبانه روزي در اختيار مشتركان قرار گرفت .
سالهاي ٤٤-١٣٤٠
در سال ١٣٤٠ بار ديگر تغييرات اساسي در تشكيلات برق اصفهان روي داد كه علت آن شتاب و تقاضاي مصرف برق از يكسو و كمبود سرمايه از سوي ديگر بود كه باعث شد سهامداراني به شركت اضافه شوند و به اين ترتيب شركت سهامي كارخانجات برق اصفهان تاسيس و جايگزين سهامي توربين گرديد .
سالهاي ٧١-١٣٤٤
در آبانماه سال ١٣٤٤ به موجب اساسنامه وزارت آب و برق شركت برق منطقه اي اصفهان تاسيس گرديد . حوزه مديريت آن در ابتدا استان هاي اصفهان ، يزد ، چهارمحال بختياري و شهرستانهاي محلات ، دليجان و خمين تعيين شد ، ولي به تدريج استان يزد و شهرستان هاي مذكور از آن جدا شد و در حال حاضر شامل دو استان اصفهان و چهارمحال بختياري مي باشد .
سالهاي ٧٨-١٣٧١
در سال ١٣٧١ در راستاي سياستهاي خصوصي سازي كه از سوي وزارت نيرو ابلاغ گرديد ، شركت برق منطقه اي اصفهان فعاليتهايي را كه داراي جنبه اجرايي بود به شركتهايي با مديريت خصوصي واگذار كرد كه تا كنون ١٣ شركت در زمينه هاي مختلف اجرايي فعال گرديده است .
سالهاي ٧٨ به بعد
از سال ١٣٧٨ تا كنون شركت برق منطقه اي اصفهان و شركتهاي وابسته و اقماري اقدام به پياده سازي سيستم تضمين كيفيت سري Iso ٩٠٠٠-١٩٩٤ نموده و تا كنون بيش از ٩٠ درصد آنها موفق به اخذ گواهينامه مربوطه گرديده اند و درصدد جايگزيني آن با ويرايش Iso ٩٠٠٠-٢٠٠٠ مي باشد .
نه عزيزه من اين برنامه كه خيلي سطحش پايين هست.نوشته شده توسط milad-poorrajab
من هم برنامه اي نخواستم, من برنامه هايي رو معرفي كردم كه به اين كار مياد. Pspise و Protel
براي پست اول هند بوك ABB رو اينجا ميذارم.اگر خواستيد هند بوك ALSTOM رو هم براتون ميتونم اينجا قرار بدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورج جان واقعا لطف کردی که اولین پستت رو به این تاپیک اختصاص دادی
print circuit boardنوشته شده توسط milad-poorrajab
برد مدار چاپي
مدار کنترل سرعت موتورهای Dc
این مدار ساده اما پر استفاده است. قطعه اصلی این مدار آی سی محبوب 555 است.
توضیح مدار:
در این مدار آی سی 555 به صورت astable (ناپایدار) بسته شده است.در این حالت فرکانس ایجاد شده توسط
این آی سی ثابت است (معادل 1کیلو هرتز) در این مدار مجموع مقاومت ها در حالت ثابت برابر با 22 کیلو اهم است(مقاومت شارژ + مقاومت دشارژ) در مدار از دیود برای محافظت آی سی استفاده شده است.
در این قسمت حالت های مختلف مقاومت متغیر را بررسی می کنیم.
1.وقتی مقاومت متغیر در وضعیت حداکثر خود قرار دارد
در این حالت مقاومت شارژ برابر است با 1 کیلو اهم و مقاومت دشارژ برابر است با 21 کیلو اهم در حالت آی سی 555 فرکانسی معادل 1 کیلو هرتز با duty cycle (سیکل کاری) 5% ایجاد می کند.
2.وقتی مقاومت متغیر در وضعیت حداقل خود قرار دارد
در این حالت مقاوت شارژ برابر است با 21 کیلو اهم و مقاومت دشارژ برابر است با 1 کیلو اهم در این حالت آی سی 555 فرکانسی معادل 1 کیلو هرتز با duty cycle (سیکل کاری) 95% ایجاد می کند.
3.وقتی مقاومت متغیر در مقدار وسط خود قرار می گیرد
در این حالت مقاومت شارژ برابر است با 11 کیلو اهم و مقاومت دشارژ نیز برابر است با 11 کیلو اهم در این حالت
آی سی 555 فرکانسی معادل 1 کیلو هرتز با duty cycle (سیکل کاری) 50% ایجاد می کند.
تغییر فرکانس کاری
اگر شما می خواهید که فرکانس را عوض کنید می توانید مقاومت متغیر خود را تغییر دهید اما دقت کنید که این عمل شما باعث می شود راندمان کار پایین بیا ید دلیل آن هم مقاومت القایی موتور است.
نکته:
در این مدار شما می توانید هم از موس فت استفاده کنید و یا از ترانزیستور دو قطبی معروف 2n3055 در هر دو حالت آی سی 555 به خوبی به عنوان درایور عمل خواهد کرد اما باید توجه کنید که این عناصر (دیود و موس فت یا 2n3055) یک حداکثر جریان قابل تحملی دارند و بیش از آن برای آنها مشکل پیش خواهد آمد. اگر جریانی که موتور شما می کشد از 100 میلی آمپر یا 200 میلی آمپر بیشتر است برای عناصر ذکر شده حتما از یک heatsink (رادیات) استفاده کنید.
اين مطلب از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برداشته شده است.
خيلي عالي شده اميدوارم همينطور لطف دوستان ادامه داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)