برای تعویض این قطعه باید قاپ اصلی بگیری البته قاپهای اصلی هم چند نوع داره . اگه خریدی با ضمانت اصل بودن بگیر . اون قطعه دور دوربین هم همراشه .
برای تعویض این قطعه باید قاپ اصلی بگیری البته قاپهای اصلی هم چند نوع داره . اگه خریدی با ضمانت اصل بودن بگیر . اون قطعه دور دوربین هم همراشه .
اگه مميتوني قابتو باز كني امتحان كن.اون تيكه بالا رو باز كن بعد گوشيتو روشن كن ببين آنتن داري يا نه.؟؟؟
تو رشت پیدا میشه؟
قیمتش حدودا چقدره
علائدین اصلش رو دارن؟
عوض کردنش برای گوشیم خطری نداره؟ میترسم فلشش آسیب ببینه.
برای رشت که نمیدونم ولی علائدین حتما پیدا میشه . اگه یکی بلد باشه هیچ مشکلی برای گوشیت پیش نمیاد .
فرمت 7370 رو گوشی من اجرا نمیشهباید چیکار کنم؟
اگه میشه لینک نحوه استفاده از جف رو بزاری.
ممنون.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اگه کسی از دوستان فیلم باز کردن گوشی n81 را داره قرار بده.
ممون
دوست خوبم arvinivra
قیمت قاب اصل گوشی N82 چقدره؟
جسارتا من به پرسشت پاسخ می دم
ببین، اگه قاب اصلی می خوای، فقط یه جا داره و اون هم نمایندگی شرکت پارت اوریجینال واقع در پاساژ علاءالدین هست. این شرکت تنها شرکتی هست که لوازم جانبی نوکیا رو به طور رسمی و با گارانتی وارد کشور می کنه. البته فکر کنم گارانتیش برای باطری و هندزفری و... هست و نه برای قاب.
قاب گوشی مورد نظرت احتمالا باید 50 هزار تومان باشه. البته من n82 ندارم و نمی دونم قابش چند تکه هست، اما فکر کنم باید 5 تکه باشه. دو تکه پشت - یک تکه دور لنز - یک تکه رو - یک صفحه کلید. صد البته این شرکت این ها رو جداگانه بهتون می فروشه و فکر کنم روی هم رفته بشه 50 هزار تومان.
من برای گوشی خودم (نوکیا 3250) قیمت کردم روی هم رفته می شد 80 هزار تومان ( که من ترجیح دادم یه قاب های کپی بخرم)
باز هم می گم، بهتره بری از نزدیک خودت ببینی و بپرسی.
پیروز و سربلند باشی![]()
ببخشید چند روزی نبودم قیمت قاپ اصلی با گارانتی 45 هزار تومان . قاپ خریدن مهم نیست عوض کردنش مهمه که باید یه آدم کار درست عوضش کنه ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)