با سلام و تشکر
خوب این برنامه یا فلش را از کجا میشه گرفت؟
با تشکر
با سلام و تشکر
خوب این برنامه یا فلش را از کجا میشه گرفت؟
با تشکر
قبل از اینکه آموزش رو شروع کنیم لازم بگم برنامه flash maps یه برنامه تحت فلش هست که ما برای اینکه بتونیم نقشه ها رو تو دستگاهمون ببینیم به این چنین برنامه ها نیاز داریم و هم اینکه به فیرم ویر هایی که با این برنامه ها مطابقت دارن نیاز داریم و دیگه اینکه من آموزش ساخت نقشه رو هم در اینجا میگذارم. حالا بریم سر وقت آموزش
چگونگی استفاده از flash maps
قبل از هر چیزی شما احتیاج به یک فیرم ویر صحیح نیاز دارید. مطابق تستهای fishfutters نسخه های 3.52 و 2.53 (که شمال نسخه های بتا هم می شود) درست کار می کنند.
قبل از استفاده از برنامه flash maps باید تمام فایلهای لازم را به روش زیر در D2 مرتب کنید:
_ در داخل فولدری به اسم flash برای هر نقشه ای که می خواهید استفاده منید یک زیر فولدر ایجاد نمایید. نامی که برای این زیر فولدر ها انتخاب می کنید مهم نیست. شما می توانید از نام نقشه مورد نظر استفاده منید. حال در داخل هر کدام از این زیر فولدر به 2 چیز احتیاج دارید
1 برنامه اصلی flash maps_2.0.swf . شما می توانید این فایل را نیز تغییر نام به دهید تا با نام نقشه مورد نظر مرتبط شود.
2 یک فولدر دیگر به اسم map . (این فولدر را نباید تغییر دهید)
در داخل این زیر فولدر (map) هم باید فایلهای زیر قرار داده شوند:
الف) فایلهای تصویر jpeg که نقشه از آنها تشکیل شده است. اسامی آنها باید بصورت پشت صر هم باشد مثل
Map1.jpg , map2.jpg , map3.jpg , …
ب) فایل mapconfig.txt . این فایل حاوی تنظیمات خاص مرتبط با نقشه می باشد (از قبیل پهنا ، ارتفاع و محل آغاز شمارش)
اگر شما تمام فایلها را به روش گفته شده در بالا آماده کرده باشید می توانید نقشه مورد نظرتان را با استفاده از utilitiesè flash player در D2 باز کنید و ببینید.
چگونه یک نقشه تهیه کنیم.
ساخت یک نقشه برای استفاده در برنامه flash maps بسیار ساده می باشد و احتیاج به دانش خاص با برنامه تجاری ای ندارد.
در ابتدا شما باید یک تصویر از نقشه ای که می خواهید پیدا کنید. این تصویر می تواند به هر اندازه ای که می خواهید باشد که فقط جای بیشتر از پلیر شما را اشغال می کند ولی کارایی همیشه ثابت خواهد بود. این نقطه قوت این برناه می باشد.
اگر شما تصویر مورد نظرتان را پیدا کردید لازم است که آنرا به قطعات با ابعاد 160 پیکسل پهنا و 120 پیکسل ارتفاع تفکیک نمایید (قطعه قطعه کنید)
آخرین قطعه که قطعه گوشه پایین سمت راست می باشد احتمالا دارای این ابعاد نخواهد بود که مهم هم نیست. فایلهای ایجاد شده باید در فرمت .jpg بوده و اسامی آنها شامل عبارت map و عددی که ترتیبی اضافه می شود باشد. عدد دهی به اسامی فایلها مهم نیست مه از چه رقمی شروع می شود ولی شما باید عدد آغازین را مشخص کنید (بعدا خواهم گفت کجا باید مشخص شود ). برنامه قطعات تصویر را بر اساس اسم آنها و با ترتیب زیر مرتب می کند (عدد آغازین 1 در نظر گرفته شده) 3 2 1
6 5 4
9 8 7
چندین روش مختلف برای قطعه قطعه کردن تصویر وجود دارد. یکی از روشهای ممکن استفاده از ابزار Slice در فتو شاب میباشد. من این روش را توضیح نمی دهم زیرا فکر نمی کنم این آسان ترین روش ممکن باشد. در عوض یک برنامه رایگان پیدا کرده ام که بهترین وسیله برای انجام این کار است. واقعا روشی آسانتر از این وجود ندارد.
این برناهم معمولا splitimage نام دارد و آنرا می توانید از لینکی که در زیر قرار می دهم دریافت کنید.
بعد از نصب شما می توانید با استفاده از فرمان Fileè new… تصویر مورد نظرتان را باز کنید. برای مشخص کردن الگوی برش از دستورeditè edit using dialog… استفاده کنید. در پنجره ای که باز می شود برگه Processor را باز کنید و عبارت Create columns and rows of specific size را انتخاب کنید. برای column width عدد 160 و برای row height عدد 120 را وارد کنید و سپس ok را بزنید.
قبل از save کردن تصامیر تنظیمات زیر را چک کنید. بروید به منوی fileè preferences و مطمئن شوید که فیلد file name and number separator خالی بوده و فیلد های use numbers (1.2.3…) و jpeg file (jpg) انتخاب شده باشند. سپس ok را بزنید.
حال میتوانیم فایلها را ایجاد کنیم. بروید به fileè generate images… ، عبارت map را بعنوان نام فایل وارد کرده ودکمه save را بزنیدو همه اش همین بود.
حالا شما فقط باید فایل mapconfig.txt را ایجاد کنید. این فایل شامل برخی جزییات در مورد نقشه تان می باشد، که برنامه به آنها نیاز دارد تا نفشه را بدرستی نمایش دهد. شما می توانید از نمونه ای که همراه برنامه دانلود کرده اید استفاده کنید و فقط مقادیر را عوض نمایید.
محتویات فایل چیزی شبیه به زیر است : &rows=12&cols=8&startat=1
این خط 3 پارامتر را تعریف می کند rows , cols , startat و به هر یک عددی اطلاق می کند. عدد مربوط به rows را با عدد تعداد سطر های نقشه خودتان جایگزین کنید و عدد مربوط به cols را با عدد ستونهای نقشه خودتان. پارامتر startat عدد آغازین نام گذاری فابلها را معین می کند. اگر شما از برنامه splitimage استفاده کرده باشید قطعا بلوک اول نقشه شما نام map1.jpg را خواهد داشت که بدین معناست که عدد startat یک میباشد.
وقتی همه کار ها را انجام دادید فقط کافیست که فایلها را به روشی که قبلا گفتیم در داخل D2 قرار دهید.
و فراموش نکنید که نقشه خود را در اینجا به اشتراک بگذارید.
موفق باشید!
--------------------------------------------------------
splitimage
flash maps_2.0.swfکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
config.txt
Iran road map
دوستان به نظرتون قیمت o2 افت میکنه؟
قیمت جهانیش چنده؟
تو آمازون دیدم 32 گیگشو زده $289.99 در صورتی که اینجا 389 هزار تومنه!
Last edited by hossein1111; 29-12-2008 at 22:10.
من که فکر نکنم اصلا کم شه , آخه مثل موبایل که نیست همش کم شه, بدون گارانتی هم که نمیتونی بخری
ممکنه ببری خونه 2 روز بعد یهو دیگه روشن نشه.
الان حتی مدلایی که تو معروف ترین سایتای فروش خارجی هم دیگه کمیاب شدن به علت قدیمی بودن , آدم از قیمتشون مخش سوت می کشه.
برای مثال اگه یه سری به سایت c-net بزنید و بعضی محصولات قدیمی archos رو ببینید خیلی بعضی هاشون گرونن .
معمولا تو سایتای خارجی هم خیلی پایین نمیان , بیشتر سعی می کنن یه سری چیزا رو بعد یه مدت مجانی همراه دستگاه بدن مثل کیف و محافظ صفحه و اینا
ولی در کل O2 تو سایت خود شرکتش (JETMALL منظورمه ) از روز اول تا الان پایین اومده ولی تو ایران زیاد عوض نمیشه
خوب اونجا ارزش پولشون با ما فرق داره
شما میتونی بری خارج بخری بیاری ولی اگه تو جعبش بذاری بیاری پول گمرکش رو باید لطف بفرمایید بدین به معمورین گمرک که شاید از 389 هزار تومن شما بیشتر هم بشه
مگر اینکه بذاری تو جیبت به عنوان اینکه از قبل داشتی اینو
TOYOTA CAMERY هم که اینجا بیش از 40 میلیون تومانه اونجا حدود 20000 دلاره یعنی همون 20 میلیون تومان
حیف که نمیشه بذاری تو جیبت![]()
به به , دکتر جان , مث اینکه کوونه بدجوری روتون تاثیر گذاشته , اکستونم که o2 گذاشتین
مبارکه
ولی فک کنم سفیدش چشمگیرتر باشه, من اگه بگیرم سفیدشو میگیرم (تا من o2 بگیرم 100 تا مدل جدیدتر اومده)
راستی وسایل جانبیش بود چیزی تو بازار؟ مثل محافظ صفحه یا کابل اتصال به tv
آقا ما منتظر ریویو هستیما , اگه تونستی ازش عکسم بگیر بذار
مثلا بدونیم تم یا همون اسکینشو میشه عوض کرد یا مدل منو یا چیزای شبیه این
اصلا اینهمه چیزی که رو منوش دیده میشه چیه؟ فکر کنم هر چی داشته و نداشته آورده تو منو , درسته؟
یه چیزایی توضیح بده دیگه مردیم![]()
با سلامچگونگی استفاده از flash maps
قبل از هر چیزی شما احتیاج به یک فیرم ویر صحیح نیاز دارید. مطابق تستهای fishfutters نسخه های 3.52 و 2.53 (که شمال نسخه های بتا هم می شود) درست کار می کنند.
ایا حتما فریم ویر باید یکی از این ورژنها که فرمودید باشد؟برای بنده 3.57 است فایلهای فلش را هم اجرا میکند،اما موفق به اجرای نقشه نشدم.
با تشکر
سلام
مال منم 3.57 هست و کار هم می کنه درواقع منظورم این بود که باید از اون ورژن ها باشه یا بالاتر
اگه شما تو D2 برنامه flash map رو فعال میکنید و فقط یه صفحه سفید میاد به احتمال زیاد شما مقادیری که در فایل txt وارد کردین اشتباه شده، یا کم و زیاد نوشتین یا جای مقادیر رو اشتباه وارد کردین
اگه اون نمونه ای که من گذاشتم رو ببینین مشکلتون حل میشه
خوب یکی هم به این بنده ی حقیر جواب میداد
من هم قصد خریید این موجود دلربا رو دارم ولی به نظرم یکم گرونه الان!
واقعا دستگاه دوست داشتنییه
همچنان منتظر ریویوی دوست عزیزی که به تازگی o2 خریدن هستیم![]()
درمورد افت قیمت که مسلم یه مدت دیگه افت می کنه ولی انقدری نیست که با خریدنش در این موقع فرق زیادی داشته باشه، مگر اینکه بخوای چند ساله دیگه بخری که تا اون موقع ان تا مدل اومده
به نظر من الان بخری بهتره چون حداقل یه مدل با امکانات روز خریدی نه اینکه وقتی ازرون شد با امکانات چند نسل پیش بگیری.
بله وافعا دستگاه دوست داشتنی و با امکانات عالی و قیمت مناسبی هست
ما هم مثل شما منتظر ریویو هستیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)