کجاش میارزه؟ وقتی خیلی مواردش از N95 8 پایینتره و از همون اولش هم چینی هست دیگه چرا باید بالاتر از 8gig باشه؟ هنوزم N95 8 پادشاهی میکنه.
کجاش میارزه؟ وقتی خیلی مواردش از N95 8 پایینتره و از همون اولش هم چینی هست دیگه چرا باید بالاتر از 8gig باشه؟ هنوزم N95 8 پادشاهی میکنه.
سلام.
نه یونس جان نداره. من دوستم خریده بازی Global Race رو که می گفتی واسش نصب کردم ولی کند اجرا شد. ال سی دیش ضعیفتر از ان95 8گیگ هست. اینو تو گرافیک آیکون هاش کشف کردم. صداای اسپیکرش ضعیف تر از ان 95 هست.با صفحه کلیدش اصلا حال نکردم. ولی تو هندزفری ان95 رو قورت میده. خداییش خیلی کیفیت صداش خوبه.
راستی واسه ----H ش تو قسمت Media یه برنامه به اسم Mobile TV داره که وقتی اجرااش می کنی شروع میکنه به سرچ کردن. بعد IRIB رو پیدا میکنه ولی وقتی انتخابش می کنی این پیغام میاد: No Live TV available . مگه علی نگفت که شبکه های سیما رو می گیره؟ ان73 دوستم هم بعد از آپدیت آیکن Mobile TV بهش اظافه شده که بعد از اجرا دنبال بلوتوث می گرده. ممکنه ----H اکسترنال هم وجود داشته باشه؟
باشه داداشي شما درست ميگي...
آره مهدي جان اكسترنال خيلي وقته هست...
هنوز قیمتش بالاست
نوکیا باید یه فکری کنه
بچه ها هنوز كسي نفهميده 96 تو تهران ميگيره يا نه؟؟
آخه تو اين ليست اسم ايران و تهران نيست...يعني ثبت نشده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که با گوشی دوستم هر کاری کردم نگرفت. تو پست بالا هم گفتم.راستی یه چیزی ازت خواسته بودم چی شد؟
این ----H اکسترنال که میگی تو ایران هست؟چند مدل داره؟قیمتش چنده؟ ارزش خریدن داره؟
Last edited by M@hdi-B; 07-10-2008 at 20:14.
دی وی اچ فقط تو تهران اونم تو قسمت مصلا تهران فقط برای بعضی از گوشی ها فعاله...که ان96 نمیتونه فعلا بگیره...
من 5 ماه پیش گفتم ان95 8گیگ پادشاه...نوکیا هیچ وقت نیاد ان95 به این زودیا کوچیک کنه...
9کرممم...
یکی از دوستانم N96 خریده بود و دو روز دست من بود ، سعی کردم همه چیش رو بررسی کنم تو این مدت ، به نظرم برتری خاصی نسبت به 8gb نداره . حتی در صورتی که قیمتشون یکی بشه من میگم 8gb واقعا بهتره .
ضمنا از این ----h هم هر کاری کردم نتونستم استفاده کنم
کجایی بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)