[quote=779;3459440]
راستی شما با چی حال می کنین من که با Mage از همه بیشتر حال می کنم از هیرو ها هم آراگون خیلی قویه!!
quote]
من خیلی با شمریر زن حال کردم.و به نظر من هم آراگون از همه ی هیرو بهتر بود.
[quote=779;3459440]
راستی شما با چی حال می کنین من که با Mage از همه بیشتر حال می کنم از هیرو ها هم آراگون خیلی قویه!!
quote]
من خیلی با شمریر زن حال کردم.و به نظر من هم آراگون از همه ی هیرو بهتر بود.
ببخشید!!! کچا کرکش رو پیست کنم؟؟بازیه من هیچ جای کرکی نداره که وقتی پیستش کنم بخواد جاش رو با قبلی عوض کنه!!اصلآ بازی من کرک نداشت!!!همینطوری رفتم تو بازی!!نه سریال نامبری و نه کرکی !!؟؟ چرا؟؟ مگه ماله Ea نیست ؟ Ea Games که همیشه سریال نامبر می خواد؟
بازیش بد نبود
فکر کنم از نسخه return of the king از خیلی از جنبه ها ضعیفتر بود
در کل چیز خاصی برای عرضه نداشت
بسیار کوتاه بود تو 2 ساعت campaign اولش رو تموم کردم(یادمه return of the king هم قشنگتر بود هم طولانی تر)
تنها نقطه قوت بازی موزیک بازی بود که اون هم مال فیلم بود
اگر از فیزیک و گرافیک dynasty warriors استفاده میکردند خیلی بهتر بود
در کل من از این بازی انتظارات بیشتری داشتم متاسفانه باز هم یه بازی ضعیف دیگه از روی فیلم
کلا میشه گفت بازی ضعیفی بود.
موفق باشید
Last edited by korokodil_avareh; 11-02-2009 at 05:51.
اصلا بازیش حال نداد.شمشیر زنیش هم پویا نبود.![]()
سلام
من هم دقیقا" همین مشکل رو دارم بعد از اینکه کلید رو برمیدارم میگه کلید رو treebeards ببر! نزدیک برج هم که میرم دره بسته هستش! ریشهدرختی هم که میگه نمیدونم کجاست ! چکار باید بکنم؟
از پله که بالا میری جلوی اون پله درخته هست منم وقتی فکر میکنم عجب جایی گیر کردم خندم میگیره!
سلام
کدوم پله؟؟ همش پله داره که! ایا منظور شما همون چند تا پله ای هست که در ورودی برج رو ساخته؟ یعنی همون پله منتهی به در سیاه برجی که پیرمرده سارومون روش وایستاده اتیش پرتاب میکنه؟
سلام
اقا من اینجا گیر کردم کلید رو هم برداشتم
ماموریتم هم بردن کلید برای ریشه های درختان! هستش! نمیدونم این درختا کجا هستن
در ورودی برج هم بسته هستش!
اینم یه عکس از مرحله ای که توش گیر کردم
در برجی که سارومون تو تراسش وایستاده و اتش پرتاب میکنه بسته هستش و این دشمنا رو هم هرچی میکشم تمومی نداره!
عکس ها بزرگ تر از حد معمول بودند!
Sam Fisher 08
این سیو منه که جنگ حلقه رو توش تموم کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اقا من هنوز منتظرم!
کسی نمیدونه باید چکار کنم؟
پستهای 137-138
من اين بازي رو نصب كردم اما بعد از فيلم اول مرحله بازي خود به خود بيرون ميياد...سيستم:
vga:gforce 7300gs ddr2
ram:1g
cpu:amd 4000
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)