سلام
دوستانی که این گوشی رو دارن در مورد صداش یه توضیحی بدن چه اسپیکرو چه توی ....
مرسی .
سلام
دوستانی که این گوشی رو دارن در مورد صداش یه توضیحی بدن چه اسپیکرو چه توی ....
مرسی .
Navi Wheel به خوبی کار میکنه دلیلش هم بزرگ بودن جواستیک هستش البته بطور حتم Navi Wheel این گوشی از گوشی n85 بهتره.صفحه کلید عددی در کل به خاطر بزرگ بودن عالی طراحی شده و کار کردن با اون راحته من هنوز گوشیمو پرت نکردم ببینم داغون میشه یا نه . تا حالا هم هنگ نکرده.
در کل n85 گوشی پر قدرت تری هستش ولی از لحاظ سخت افزار (مثل سی پی یو و ...) کاملا مشابه همدیگه اند عکاسی 79 از 85 بهتره.
در مورد قیمت هم به طور حتم با اومدن گوشی های جدید در سال 2009 ، منتظر افت نسبتا زیادی در قیمت تمام گوشی ها باشید.
فلش گوشی واقعا پر قدرت هستش و جای هیچ سوالی باقی نمی زاره.از لحاظ نور دهی از k750 بهتره ، من فلش w810 رو تست نکردم حقیقتش.
Last edited by mobilebaz; 23-12-2008 at 16:41.
سلام دوست عزیز
از لحاظ شفافیت صدا این گوشی کارشو به نحو احسن انجام می ده ولی از لحاظ قدرت صدا مسلما از n82 بیشتر ، تقریبا مشابه n85 و کمتر از 8gb 95 ، 95 و n96 هستش.
سلام به همگی چند تا سوال
به نظر شما تا عید قیمت این گوشی چقدر می شه؟
دکمه های 4 جهته ی این گوشی لمسی هستند (navi....)؟
شتاب سنجم که داره درسته؟
این گوشی ساخت فنلاند است؟
Last edited by reza021120; 27-12-2008 at 21:18.
سلام دوستان
راستش از اونجا که من فقط گوشی نوکیا میخرم الان بین چندتا مدل بدجوری گیر افتادم،5700 داشتم که دیروز 210تومان فروختمش،حالا واقعابین N82,N78,N79,N85 موندم،خداییش خیلی سخته انتخاب،N-gage خیلی واسم مهم نیست ولی اگه باشه خیلی بهتره،اگه قیمتهاشون رو هم بگید واقعاممنون میشم
دوستان اگه کسی نظری درمورد این4مدل داره ممنون میشم کمکم کنه
سربلند باشید
آرش
داداش اگه من جای تو بودم روی n82وn79 بیشتر فکر می کردم (البته خودمم بین این دو تا گیر کردم )
قیمت:
n82:380000
n79:415000
مطقی هم فکر کنی یه شخص از یه گوشی چه انتتظاری باید بدونه چه انتظاری باید داشته باشه به نظر من اگه دنبال عکس برداری خوبی n82 از همه گوشی های نوکیا تو عکس بهتره دلیلشم به خاطر فلاشیه که روشه و فاصله کانونیه که داره اگه موزیک برات مهمه که جفتشون تو یه سطح اند اگه عمر باطری مهمه n79 بهتره اگه امکانات گوشی رو مد نظر داری n79 در حال حاظر خوبه اونم دو چیز بیشتر داره یکی سیمبین جدید و یکی فرستنده fm و هاه یه چند تا قابم توش هست در کل همینی که هست
لطفا جواب پست 134 را بدهید
خیلی فوری
خوب اولیش که علم غیب میخواد دومیش نه خیر بله شناب سنجم داره و ساخت فنلان که سهله ساخت چین هم داره قاچاق لیبل عوض شده هم داره شما کودومو میخوایی
نزديك عيد معمولا" ميره بالا...ولي همين حدود 400 تومان يا يكم كمتر...
گمان نميكنم navi wheel داشته باشه...
داره...
اگرم باشه خيلي كمه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)