دوستان من یه جا دیدم داشت با گیم پد بازی میکرد ولی برای دوربینش نمیتونست با موس هماهنگ کنه.کسی با گیم پد بازی نکرده؟
دوستان من یه جا دیدم داشت با گیم پد بازی میکرد ولی برای دوربینش نمیتونست با موس هماهنگ کنه.کسی با گیم پد بازی نکرده؟
سلام منم موافقم اما بازی هیجان خاصی داره کسانی که پرشهای ممتد رو دوست دارن بازی در این ضمینه خوب از کار در امده![]()
یکم بازی کنید بازی قشنگ میشه.فقط مشکل سیو داره.بازی خیلی کوتاه اگه سیوش اینجوری نبود 3 4 ساعت تموم میکردم.
سلام
من تا 47% رفتم . اونجایی که باید هلکوپتر رو با اسلحه هایی که میده زد . اما نمیتونم بزنم و تیرها به یه جهت دیگه میره .
کسی رد کرده اینجاشو؟
شما با کلیک چپ رو 3 قسمتش قفل کن.
برای قفل کردن کلیک چپ رو نگه دار
منم پسر خالم دسته های ps2 به همراه تبدیلش رو داره
همه چی کار میکنه الا analog سمت راست که برای camera و تنظیم دوربین هست
کسی نمیدونه راهی هست یا نه که بشه کارش انداخت ؟
دوستان یه جاش گیر کردم.یه غول مثل مار.میزنمش جونش کم میشه میفته زمین دوباره بلند میشه.چیکارش کنم؟
وقتی افتاد زمین باید بری نزدیکش که بگیریتت و پرتت میکنه هوا که روی 360 باید y رو Rapidly بزنی که از ایمون محکم و با یک ضربه powerfull فرود بیاد رو سرش
من 94 در صد رفتم دیگه اصابم ریخته به هم همش این روباتها میان سیوم که فجیع..ولی گرافیکه این مرحله چون تو شبه خیلی باحاله .عین کرایسیس تو شب میمونه .
درسته بیشترین مشکل بازی همین checkpoint ها هستن که درست چیده نشدن ولی بازی خیلی زیبایی
هستش من که خیلی با هاش حال کردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)