با سلام خدمت دوستان و آشنایان ! مخصوصا علی ستاره !
آقا من این ورژن 3 رو دارم ! تازه از دوستم گرفتم . چطور میشه آنلاین بازی کرد ؟ با گیم رنجر نمی شه ! تو لیست نیستش !
Age Of Empire III
نوشته رو بازی !
میشه آنلاین بازی کرد ؟
با سلام خدمت دوستان و آشنایان ! مخصوصا علی ستاره !
آقا من این ورژن 3 رو دارم ! تازه از دوستم گرفتم . چطور میشه آنلاین بازی کرد ؟ با گیم رنجر نمی شه ! تو لیست نیستش !
Age Of Empire III
نوشته رو بازی !
میشه آنلاین بازی کرد ؟
میشه ... منتها چون بازی نسبت به تسخه 2 و Age of mythology خیلی از لحاظ گرافیک پیشرفت کرده و سنگین تر شده ، آنلاین بازی کردن باهاش آدم رو دیوونه می کنه ...
من با Lan با داداشم بازی کردم آخرای بازی دیگه داشت می ترکید مخ کامپیوترم ... توی بازی آنلاین هم که مخصوصا از ایران هستی اینترنت ایران هم که خیلی داغونه ، نمیشه اصلا بازی کرد ... البته بین خارجی ها هم چندان طرفدار نداره ... هر چند وقت یه بار یه روم میسازن ولی معمولا کسی بازی نمی کنه ...
من که دیگه حالم از این aoe III بهم خورد، ولی امتحان کردم، راحت تونستم هاست بسازم، تو هاست بقیه هم راحت تونستم برم.
Last edited by s.owlia; 11-08-2009 at 10:49. دليل: اشتباه شد! من کی حالم از aoe 2 بهم خورده؟؟؟ فقط از 3 بدم میاد. یعنی زیاد خوشم نمیاد.
بازی تو این سبک
استراتژیک جنگ قدیمی که آنلاین هم طرفدار داشته باشه چی هست؟!
![]()
من بازی AoE III رو یه بار نصب کردم و بدون مشکل اومد (بدون اینکه این برنامه MSXML 4 رو نصب کنم) .ولی بعد از اینکه ویندوزم رو عوض کردم (همون ویندوز ) error میده میگه برنامه MSXML 4 نصب نشده ... قضیه چیه ؟
ببخشید .میشه یه توضیح بدید این برنامه رو از کجا میشه گیرش آوورد . مال من تو CD ش نیست ...
در ضمن یه کم توضیح بدید چیه و به چه درد میخوره ...
Last edited by mranger; 16-08-2009 at 18:35.
برو بچ یک سوال
من یک map توی age of mythology طراحی کردم
فایل نقشه را در پوشه scenario ذخیره کرده وپسوندش هم scn هست
چطوره می شه تبدیلش کرد به نقشه با پسوند xs ?
چون با این فرمت نمی شه نقشه را در حالت شبکه یا single بازی کرد
اصلا توی لیست نمی یاد
ممنون
سلام
من فكر ميكنم كه اگه از طريق كنترل پنل سيستم وارد فولدر آپشن بشين و قسمت مربوط به پسوند فايل هارو تيكش رو حذف كنيد مي تونيد فايل رو تبديل كنيد.
سلام دوستان من هم در بازي aom وقتي يك مپ جديد مي سازم و وارد بازي ميشم دشمن هيچ كاري انجام نمي ده حتي هيچ ساختمان و هيچ تحركي نداره
اگه كسي ميدونه بايد چيكار كنيم لطفا بگه.
من امتحان كردم حتي با تبديل فرمت هم نمي شه اين كار رو انجام داد.
دوستان من ميخوام با دوستم game ranger دوتايي age2 بازي كنيم و رم يا اتاق اختصاصي داشته باشيم و من هاست باشم ولي نميتونم اگه ميشه كمك كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)