سلام.من يه بار بازي رو نصب كردم راحت اجرا شد.اما بار دوم بيشتر صفحه غيب ميشه بعد ظاهر ميشه.
البته بگم درايور كارت گرافيك رو به 186.16 ارتقا دادم.
سلام.من يه بار بازي رو نصب كردم راحت اجرا شد.اما بار دوم بيشتر صفحه غيب ميشه بعد ظاهر ميشه.
البته بگم درايور كارت گرافيك رو به 186.16 ارتقا دادم.
سلام یه سوال کوچیک هیچ کس طلسم پتریفیکوس توتالوس رو یاد گرفته میتونه راهنمایی کنه کجای هاگوارتز و از چه کسی
در ضمن من خودم هر کتاب رو 4 بار خوندم و 7 ی رو هم 6 بار ولی بهتره به سایت ها سری بزنید شما با رد داستان 20% قابلیت ها رو میگیریدبا اچیومنت ها میتونید رون هرمانی جینی و لونا رو همزمان در دوئل ها داشته باشین و هر کدوم رو تغییر بدین در کویدیچ میتونید دروازه بان(رون) یا حمله (جینی)و (کتی بل ) باشین ولی به نر من بازی باید بیشتر در داستان طول میکشید تا لااقل همه ی آپگرید ها فعال بشن cheatcc حرف های من رو تایید میکنه
Vga 7300gt 512
Ram 3gig
Cpu 4.0 intel
نمیدونم چرا کله هتش شطرنجی میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انگار گرافیکم 32 ه
اگه برنامه ای بخواد میشه بزارینش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
عزیزم باید بری کلوپ دویل اسلایترین اونجا یاد می گیری...
.
.
.
بچه ها من یه صبح تا بعد از ظهر نشستم بازی تموم شد. چرا انقدر کم بود؟ ( البته هنوز دارم اون سپرهامو کامل می کنم .) به نظرتون چیزیشو از دست دادم یا و.اقععا انقدر داستانش کم بود؟
راستی بعضی جاها رو دیوار شکل سپر هاگوارتز رو زدن که ازش یه کمی جرقه میاد . اون ها مال چیه؟ اصلا چیکارش باید کرد؟ من هرکاری می کنم به هیچ دردیم نمی خوره ...
كلوپ اسليتيرين كجا هست ؟؟عزیزم باید بری کلوپ دویل اسلایترین اونجا یاد می گیری...
کلوپ دوئل اسلایترین توی paved yard یا یه چیزی تو همین مایه هاس. همونی که از بوت هوس می شه راحت بهش رسید.
ولی این کارا لازم نیست. از سر نیکولاس بپرس.
من هم که گفتم خیلی کمه و توی دو سه ساعت می شه تمومش کرد.بچه ها من یه صبح تا بعد از ظهر نشستم بازی تموم شد. چرا انقدر کم بود؟ ( البته هنوز دارم اون سپرهامو کامل می کنم .) به نظرتون چیزیشو از دست دادم یا و.اقععا انقدر داستانش کم بود؟
راستی بعضی جاها رو دیوار شکل سپر هاگوارتز رو زدن که ازش یه کمی جرقه میاد . اون ها مال چیه؟ اصلا چیکارش باید کرد؟ من هرکاری می کنم به هیچ دردیم نمی خوره ...
این سپرای که می گی کدومه. بعضیاشو باید با یه سنگی چیزی بکوبی بهشون تا ازاد شن. با وینگاردیوم له وی ائوسا.
ببینید اون سپرهایی که رو زمینه رو راحت میشه برداشت رو نمی گم . یه سری سپر هست که به دیوار وصل شده مثل تابلو . باید بهشون چیزی بکوبم ؟چطوری ارتفاع اشیا رو زیاد کنم؟ هرکاری می کنم نمی تونم ببرمشون بالا ...
جسمی رو که طلسم کردی باید پرت کنی. مثل اول بازی که یک سری پاتیل رو پرت کردی توی مرداب.
لفت کلیک رو نگه دار و موس رو بکش جلو و کلیک رو ول کن.
البته نشونه گیریش خیلی سخته.
سلام
من این ۱۵۰ تا سپر رو کامل کردم ولی اتفاقی نیوفتاد . اصلا باید اتفاقی می افتاد یا سرکاری بود؟
هرچي جمع مي كني قدرتت ميره بالا ديگه فكر نكنم اتفاق خاصي بيافته من كه نتونستم همه رو جمع كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)