تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 17 اولاول ... 41011121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 169

نام تاپيک: مقایسه عکسهای گرفته شده با دوربین 3.2 گوشیهای نوکیا 5610 و سونی اریکسون K800

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اصلا به وجود اومدن این تاپیک از همون اول اشتباه بود!
    الان دوره دوره ی 5 مگا و 8 مگاپیکسلی هاست و کسی به جنگ بین دوتا گوشی 3 مگاپیکسلی تقریبا قدیمی اهمیت نمیده
    اونوقت شما دارید سر دوتا گوشی دعوا میکنید که هیچکدومتون هم زیر بار نمیرید!
    با هم دوست باشید!

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اجازه بدید من به عنوان کسی که هم 5610 داره و هم کا800 در این موارد نظر بدم.
    من کا800 رو اوایل پارسال خریدم و خیلی هم ازش راضیم. 5610 هم همون موقعی که اومد (یعنی اوایل زمستون پارسال) خریدم. یعنی هر دو گوشی اصل هستند. نظرات من هیچ تعصبی قاطیش نیست. در ضمن اینو بگم که کا800 حتی یه خش هم برنداشت، اما 5610 جوی استیکش و بعد از اون LCDش سوخت و اسلایدش هم کمی شل شد. در ضمن سرعت جاوای کا800 هم بالاتره.

در مورد LCD :
    من نميتونم قبول كنم كه LCD 5610 از مال K800 بهتره
    در ضمن اونايي كه شما گفتين n95 و ... كيفيت تصويرشون از كا800 كمتره
    حالا 5610 فوقش ميتونه مساوي با كا800 باشه
    اون 16 ميليون رنگ هم بدرد عمش ميخوره چون در خيلي از گوشيهاي نوكيا اينجوري هست در حالي كه كيفيت و وضوح تصويرشون از كا800 كمتره ...
    در ضمن تصوير كا800 هم جلو خورشيد خوبه (منظور شما طوري ميگين مال 5610 بهتره كه مثلا مال كا800 افتضاحه)
    LCD 5610 کیفیتش بهتر از کا800 هست. البته نه به این معنا که 800 خوب نیست! اتفاقاً من زیاد به کیفیت LCD توجهی ندارم و اونو معیاری برای بهتر بودن گوشی نمیدونم. با ان95 کاری ندارم، اما 5610 کیفیت رنگ و وضوح بهتری نسبت به کا800 داره.
    اما در زیر نور آفتاب حق با شماست. کا800 خیلی واضحتره.

در مورد باطري :
    قبول كن كه گوشيهاي كشويي و تاشو عمر باتريشون كمتر از بقيه هستند
    حالا شما ميگين 5610 با باتري فلان ... قول ميدم اگه 2 ساعت باهاش مكالمه كني باتريش بچزه ...
    بيشتر گوشيهاي مدل بالاي نوكيا عمر باتريشون در حال مكالمه كمتره
    در حالي كه من با كا800 با باتريش ميتونم 7 ساعت مكالمه كنم
    مصرف باتری ربطی به کشویی بودن نداره. نمونه اش هم W850 هست که از گوشیهای دارای بهترین شارژه. باز هم کاری به اعداد و ارقام GSM ندارم، ولی باتری 5610 خیلی بیشتر از کا800 شارژ داره. چون بارها از هر دوشون به عنوان mp3 player استفاده کردم. کا800 ظرف 12 ساعت گوش کردن با MP3 شارژش تموم شد اما 5610 تقریباً تا 18 ساعت دووم اورد. در مورد مکالمه هم همینطور. 5610 کلاً مصرفش کمتر از کا800 هست.

در مورد صداها :
    طبيعي هست كه بلندي گوشي موزيكال از گوشي كمرافون بايد بيشتر باشه
    ولي كيفيتش از كا800 پائينتره (تو پارانتز ميگم كيفيت)
    كيفيت هندز فري هم نميدونم 5610 را تست نكردم ولي كا800 بعد از هك خيلي عالي ميشه حالا مقايسه اين قسمت را ميزارم بعهده دوستان
    و همچنين كيفيت ايرفون كا800 خيلي بهتر 5610 و مابفي گوشيهاي نوكيا هست
    این رو کاملاً رد میکنم. 5610 هم در بلندی و هم کیفیت و هم هندزفری بهتر از کا800 هست.

در مورد خراب شدن دوربين :
    بزار يه چيزي بگم اينكه ميگي تعميركار موبايل هستي و ... لافه
    بگم چرا ؟
    خوب ميگم
    كا 800 در حال حاضر پر فروشترين گوشي در ايران هست
    خوب طبيعي هست كه كا800 خراب هم خيلي مياد سراغ تميركار
    و 5610 كه خيليها حتي اسمش هم نشنيدند و فروشش در قياس با كا800 قابل مقايسه نيست طبيعتا كمتر تو تميركارهاي موبايل به چشم ميخوره ...
    دوربينش هم همينجوري الكي الكي فوري خراب نميشه
    در مورد اينكه گوشي شما از موتور افتاده و فلان اين بسگي داره به اينكه موقعي كه ميفته زمين كدوم قسمت گوشي و با چه زاويه اي به چه نوع زميني برخورد ميكنه ...
    اینم که قبلاً گفتم. خراب شدن دوربین کا800 اصلاً با عقل جور درنمیاد مگر اینکه اصل نباشه.
    در مورد قيمت :
    شما كه ميگين كا800 طرفاي جنوب 150 تومنه خوب مطمنا 5610 هم اونجا ازرونتره
    و اين طرف يعني طرفاي بانه هم شايد از 150 تومن هم ارزونترشو بشه گير آورد
    تازه يه چيزي همه ميدونند كه گوشي تو مرز ارزونتره
    اين يعني چي ؟
    يعني قاچاق مياد و ارزونتره
    وقتي قاچاق مياد خوب حتما ايراد دارند
    اين گوشيهايي كه قاچاق مياند همشون گوشيهايي هستند كه از گارانتي برگشتند(در كشورهاي اروپايي)
    ايرادشون هم اين نيست كه مثلا ال سي دي خراب باشه و يا صداش خراب باشه و ...
    ايرادهايي دارند كه بعدا معلوم ميشند ...
    تایید میشه...

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با هزار جور زحمت این عکسا که با دروبین 5610 اصل و تقلبی گرفته شده رو براتون اپ کردم
    نور محیط بسیار کم
    فلش: هردو استفاده کردن:

5610 اصل:( حالت اتوماتیک)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    5610 تقلبی:
    کد:

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اجازه بدید من به عنوان کسی که هم 5610 داره و هم کا800 در این موارد نظر بدم.
    من کا800 رو اوایل پارسال خریدم و خیلی هم ازش راضیم. 5610 هم همون موقعی که اومد (یعنی اوایل زمستون پارسال) خریدم. یعنی هر دو گوشی اصل هستند. نظرات من هیچ تعصبی قاطیش نیست. در ضمن اینو بگم که کا800 حتی یه خش هم برنداشت، اما 5610 جوی استیکش و بعد از اون LCDش سوخت و اسلایدش هم کمی شل شد. در ضمن سرعت جاوای کا800 هم بالاتره.

LCD 5610 کیفیتش بهتر از کا800 هست. البته نه به این معنا که 800 خوب نیست! اتفاقاً من زیاد به کیفیت LCD توجهی ندارم و اونو معیاری برای بهتر بودن گوشی نمیدونم. با ان95 کاری ندارم، اما 5610 کیفیت رنگ و وضوح بهتری نسبت به کا800 داره.
    اما در زیر نور آفتاب حق با شماست. کا800 خیلی واضحتره.

مصرف باتری ربطی به کشویی بودن نداره. نمونه اش هم W850 هست که از گوشیهای دارای بهترین شارژه. باز هم کاری به اعداد و ارقام GSM ندارم، ولی باتری 5610 خیلی بیشتر از کا800 شارژ داره. چون بارها از هر دوشون به عنوان mp3 player استفاده کردم. کا800 ظرف 12 ساعت گوش کردن با MP3 شارژش تموم شد اما 5610 تقریباً تا 18 ساعت دووم اورد. در مورد مکالمه هم همینطور. 5610 کلاً مصرفش کمتر از کا800 هست.

این رو کاملاً رد میکنم. 5610 هم در بلندی و هم کیفیت و هم هندزفری بهتر از کا800 هست.

اینم که قبلاً گفتم. خراب شدن دوربین کا800 اصلاً با عقل جور درنمیاد مگر اینکه اصل نباشه.

تایید میشه...

چطوره مال شما داره خود به خود ال سی دی میسوزونه اسلایدر خراب میکنه مال ما که چندین بار محکم افتاده اخ نگفته یا شما اوایل خریدید اتفاقا اوایل خیلی تقلبی زیاد بود منم اوایل خریدم ولی من از اصل بودنش اطمینان داشتم گفتم مهر نمایندگی و گارانتی نمایندگی رسمی نوکیا خوده دوبی خورده و فق اونجا تحویل میگیرند و من احتمال 99 در صد می دم 5610 شما قرمز هست دورسته؟ تاحالا شده گوشیت رو اسفالش رو متور با سرعت که میرو بیوفته رو اسفالش کشیده بشه و کولی بچرخه؟ 5610 من شد هیچیش نشد یک بارم تو پیست الابته تو پیست شما دوست عزیز گوشی شما میشکلی داره من در مورد فلت و ال سی دی هم در بخش 5610 جواب دادم من k800 نداشتم ولی k810 داشتم ازش هم راضی بودم ولی میگم 5610 بهتره k810 رو بیشتر از یک سال پیش خریدم 1 سال 2 یا 3ماه دقیق نمیدونم پس در خرید دقت کنید

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

من درباره باتری ک800 یه توضیحی بدم !!
    جالبه بدونین که ک800 من فکر کنم واقعآ استثتایی هست !!
    یعنی اصلآ عجیب باتری نگه میداره !! بیشتر از اونچه فکرشو بکنین !!
    من واقعآ از باتریش راضیم !!
    یه پیشنهاد هم میدم به اونا که باتری 5610 شون خوب نیست !! اگه خواستین باتری بخرین یه باتری های کپی ن82 بخرین بندازین رو گوشیتون صفا کنین !! شاید از فابریکیش بهتر نگه داره !!(اینم از تجارب ما)

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin 3gp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شرق تهران

پيش فرض

چی میگه این ؟ بابا یکی جلوی اینو بگیره.منظورم Punisher هست. تعارف هم ندارم.
    این نتونست نظر خودشو مبنی بر بهتر بودن دوربین 5610 نسبت به کا 800 به کرسی بشونه. بحث رو برد سمت lcd و صدا و باتری و چیزای دیگه.
    خب بابا جان کا 800 واسه فوریه 2006 هست.5610 واسه اگوست 2007 . 5610 دقیقا یک سال و نیم بعد کا800 اومده خب مسلمه باید همه چیزش ( با ارفاق ) غیر از دوربینش بهتر از کا800 باشه.میتونی درک کنی این موضوع رو جناب پانیشر ؟
    شما فکر کن 5610 دوربینش بهتره.اصلا برو همه جا فریاد بزن که دوربین 5610 بهتره. آرزو بر جوانان عیب نیست.مثل این میمونه که توی روز روشن بری فریاد بزنی که الان شبه. یا ماست سیاهه
    کا 800 زمان خودش خدا بود اقا... خدا بود...
    Last edited by amin 3gp; 10-09-2008 at 23:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sirhector300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    سرزمین پدری من دزفول قهرمان

پيش فرض

آقا بحث تموم شد و رفت
    دوربین VGA سامسونگ E250 و سونی اریکسون w200 و همچنین نوکیا 6600 از همه ی دوربین ها حتی 8 مگاپیکسلی ها بهتر هستن.
    خداییش قاضی خوبی هستم
    دیگه کسی رو حرف قاضی حرف نزنه لطفا وگرنه از دادگاه اخراج میشه
    نه کسی بگه کا 800 بهتره نه ان73 و نه 5610 فقط و فقط گوشی های مذکور
    یا حق
    به آدم یه بار چیزیو میگن...ااااااااا
    اصلا حالا که اینطوره آقا هر دو دوربینشون مثل همه.(یکی از یکی بدتر) یعنی واقعا وقتی این تاپیکو دیدم به بیکاری شما خندم گرفت که شب و روز این تاپیک رو کردید یه محیط چت.
    تمومش کنید دیگه کاری نکنید که کسی بتون اینجور بگه
    بابا والا ما یه دوربین 2 مگا پیکسل داریم قانعیم
    شما توی دو شهر دور از هم به همدیگه ثابت کنید عکس کدوم بهتره چه اهمیتی واستون داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin 3gp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شرق تهران

پيش فرض

منم این تاپیکو دیدم خندم گرفت. تو یکی از پستام هم گفتم. به اقای پانیشر بگید.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چی میگه این ؟ بابا یکی جلوی اینو بگیره.منظورم Punisher هست. تعارف هم ندارم.
    این نتونست نظر خودشو مبنی بر بهتر بودن دوربین 5610 نسبت به کا 800 به کرسی بشونه. بحث رو برد سمت lcd و صدا و باتری و چیزای دیگه.
    خب بابا جان کا 800 واسه فوریه 2006 هست.5610 واسه اگوست 2007 . 5610 دقیقا یک سال و نیم بعد کا800 اومده خب مسلمه باید همه چیزش ( با ارفاق ) غیر از دوربینش بهتر از کا800 باشه.میتونی درک کنی این موضوع رو جناب پانیشر ؟
    شما فکر کن 5610 دوربینش بهتره.اصلا برو همه جا فریاد بزن که دوربین 5610 بهتره. آرزو بر جوانان عیب نیست.مثل این میمونه که توی روز روشن بری فریاد بزنی که الان شبه. یا ماست سیاهه
    کا 800 زمان خودش خدا بود اقا... خدا بود...
    دوست عزیز بد نبود اول پست هارو میخوندی بعدا پست میدادی اقا معلوم نیست 5610 دیده یا نه پا شده میگه من نمیتونم قبول کنم lcd 5610 بهتر از k800 هست اون بحث رو کشید وسط در ضمن من نتونستم حرفم رو به کرسی بر شنوم یا اینا بهانه اودن؟ من کلی عکس و مقایسه بین 5610 اصل و k810i سری اول گذاشتم لطفا همینطور پست ندید من الکی که دارم این همه وقت صرف نمیکنم یک چیزی رو دیدم قبول کردم که میگم یا اقا مهران نمیدونم چرا مل شما اینطوره ال سی دی میسوزونه اسلایدر میکشنه مال کا که بیشتر از شما از دستمون افتاده هیچیش نشده این پست من که مقایسه عکس بین 5610 اصل و k810i سری اول گذاشتم حتما عکسها رو بادقت ببینید:
    کد:

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چطوره مال شما داره خود به خود ال سی دی میسوزونه اسلایدر خراب میکنه مال ما که چندین بار محکم افتاده اخ نگفته یا شما اوایل خریدید اتفاقا اوایل خیلی تقلبی زیاد بود منم اوایل خریدم ولی من از اصل بودنش اطمینان داشتم گفتم مهر نمایندگی و گارانتی نمایندگی رسمی نوکیا خوده دوبی خورده و فق اونجا تحویل میگیرند و من احتمال 99 در صد می دم 5610 شما قرمز هست دورسته؟ تاحالا شده گوشیت رو اسفالش رو متور با سرعت که میرو بیوفته رو اسفالش کشیده بشه و کولی بچرخه؟ 5610 من شد هیچیش نشد یک بارم تو پیست الابته تو پیست شما دوست عزیز گوشی شما میشکلی داره من در مورد فلت و ال سی دی هم در بخش 5610 جواب دادم من k800 نداشتم ولی k810 داشتم ازش هم راضی بودم ولی میگم 5610 بهتره k810 رو بیشتر از یک سال پیش خریدم 1 سال 2 یا 3ماه دقیق نمیدونم پس در خرید دقت کنید

شما خبر نداری گوشیت Limited Edition هست! میدونی یعنی چی؟ یعنی توی کل دنیا 10 تا 5610 عین مال شما وجود داره و یکیش هم از خوش شناسیت افتاده به شما!!! فکر کنم جنس بدنش از تیتانیومه و LCDش الماسه و فلتش هم پلاتین. دوربینش هم 5 هست و شما فکر میکنی 3.2ه!! خوب هر کی بود کا800 که هیچی کا850 هم به چشش نمیومد!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •