هر وقت نقره اي اين گوشي اومد...اطلاع بديد....
هر وقت نقره اي اين گوشي اومد...اطلاع بديد....
حالا چرا این گوشی 2-3 تا تاپیک داره؟!
اون تاپیک اسمش یود جی 810 یک اسمارت فون کامل . که اسمش شده کلوپ جی 810 . این دوتا تاپیک باید ادغام بشم . مدیران که معلوم نیست کجان !
این آلفا که میگن فریمور گوشی هست یا سخت افزار؟
اگه نرم افزار هست،نوکیا یه برنامه داره که میشه آپدیتش کرد،برای سامسونگ هم این برنامه هست؟ که مثلا وقتی ورژن اصلی اومد بدون مشکلی آپدیتش کنیم؟
با تشکر
ای بابا. مدیران اصلا سامسونگ رو تحویل نمیگیرن!!![]()
من تا حالا نشنیدم آلفا رو . ولی اگه فریم وری برای نوکیا بیاد روی سامسونگ نصب نمیشه . باید مخصوص سامسونگ باشه تا آپدیتش کنیاین آلفا که میگن فریمور گوشی هست یا سخت افزار؟
اگه نرم افزار هست،نوکیا یه برنامه داره که میشه آپدیتش کرد،برای سامسونگ هم این برنامه هست؟ که مثلا وقتی ورژن اصلی اومد بدون مشکلی آپدیتش کنیم؟
با تشکر
این قضیه آلفا رو من تو پست شماره 124 دیدم فکر کنم چند جای دیگه هم دیدم
داخل سی دی برنامه هاش نرم افزاری برای آپدیت نبود؟ اگه نباشه برای آپدیت باید فلش بشه؟یه نکته خیلی مهم توی این گوشی اینه که این گوشی که الان تو بازاره سری آلفا هستش و برای تست و بعضی از مشکلاش تو سریهای بعد یا آپدیتهای جدید از بین میره
ممنون
بعد از مدتها این فون آرنا ریویو این گوشی رو گذاشت . واقعا زحمت کشید
اینم یه حرف راست این سایت که قبلا خودم در مورد فیلم برداری این گوشی گفته بودم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Despite the VGA resolution, the recorded videos disappointed us. When watching them on a computer we experienced slight skipping with the audio being unclear and sounding like a background noise
Last edited by mahyarSAMSUNG; 18-09-2008 at 01:51.
تا حالا کسی با g810 از طریق سیم کارت تالیا به اینترنت وصل شده ؟ من تو تنظیم گوشی برای اتصال به اینترنت مشکل دارم
سلام دوستان می بخشید یه مدت نبودم
دیدم بعضی از دوستان راجع به آپدیت کردن گوشی سوالاتی پرسیدن یا نظراتی دادن گفتم شاید چند تا نکته اگر ذکر شه بهتر باشه:
اول اینکه نیاز نیست که حتماً برنامه آپدیت تو سی دی گوشی باشه.
دوم اینکه بعید به این زودیها آپدیتی برای این گوشی بیاد.(حداقل تا 3 ، 4 ماه آینده) تا عیبهاش مشخص شه.
سوم اینکه بله کاملاً مشخص فریم ور نوکیا به سامسونگ نخور !
به هر حال امید میره که سامسونگ تو اولین آپدیت خودش عیوب این گوشی رو برطرف کنه.
راستی من امروز cer و key گوشیمو گرفتم می خوام باهاش برنامه ها رو ساین کنم حتماً نتیجه رو بهتون اعلام می کنم .
از دوستان دیگه هم اگه تجربه ای تو این زمینه دارند خواهش میکنم اونو به اشتراک بزارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)