دوست عزیز سلام: من میدونم وارد نشده منظور منم راههای تهیه این گوشی بود مثل سفارش خرید یا راههای دیگه اگه وجود داشته باشه.....
راستی نمایندگیهای شرکت مایکروتل سفارشی نمییارن .؟اگه کمی هم گرونتر در بیاد به نظر من ارزششو داره
دوست عزیز سلام: من میدونم وارد نشده منظور منم راههای تهیه این گوشی بود مثل سفارش خرید یا راههای دیگه اگه وجود داشته باشه.....
راستی نمایندگیهای شرکت مایکروتل سفارشی نمییارن .؟اگه کمی هم گرونتر در بیاد به نظر من ارزششو داره
شما یه سر به سایت ebay بزن ببین گیرت میاد
تا جایی که میدونم فقط تو روسیه میشه پیداش کرد
دوست عزیزark.Life
بازم سلام/ من به سایت ebay سر زدم اتفاقا گوشی موجود هستش ..ولی من کلی سوال واسم پیش اومده اولا ایا خرید از اونجا مطمئن هستش..؟ دوما" ایا گوشی که رسید باید ریجستر بشه که اونم کلی واسع خودش داستان ممکنه داشته باشه که یه موقع ریجستر نشه و غیره.. سوما"تو سایت اخرش مشخص نیست که چه قدر واسم تموم میشه تو سایت میزنه بدون احتساب هزینه گمرکی ..! یعنی چقدر -بعدش وقتی گوشی رو انتخاب میکنی نمیدونی گوشی چه رنکی هستش یعنی فقط تصویر گوشی رو نشون میده که اتفاقا من از اون رنگش خوشم نمیاد.......
لطفا راهنمایی کنید...![]()
والا من نمیتونم تضمین کنم ولی تا حالا هر کی از ebay خرید کرده به دستش رسیده
در مورد رجیستر فکر نمیکنم مشکلی باشه چون الان همه گوشیا قاچاقی وارد میشن و نیازی به رجیستر ندارن
گمرکشم نمیدونم چقدره
اگه آشنایی رو داری که برات از خارج کشور بیاره به نظرم بهتره ... اینجوری نیازی به گمرک نداری
ممنون از راهنمایت
اشنا که ندارم میخوام از ebay خرید کنم ولی هنوز تصمیم نگرفتم
ببینیم اخرش چی میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)