با سلام
دوست عزیز سرعت دانلود شما باید حدود 128 باشد البته کمی پایین تر ولی سرعت شما 82 و پایین هست با بخش پشتیبانی تماس بگیرید و مشکلتان را مطرح کنید.
با سلام
دوست عزیز سرعت دانلود شما باید حدود 128 باشد البته کمی پایین تر ولی سرعت شما 82 و پایین هست با بخش پشتیبانی تماس بگیرید و مشکلتان را مطرح کنید.
من دیروز یعنی جمعه عصر تمدید کردم
هیچ مشکلی هم نداشتم
چون خیلی خطرناکه قبل از این که مودم کانفیگ بشه برای همینه که یوزر و پسورد نمیدن. مطمین باش خیرت رو میخوان![]()
من هر کار کردم تا قبل از جمعه نتونستم بدم دستی دادم . نفهمیدم مشکل چی بود.
![]()
چون خیلی خطرناکه قبل از این که مودم کانفیگ بشه برای همینه که یوزر و پسورد نمیدن. مطمین باش خیرت رو میخوان
بله واقعا بعضی وقتا خیر آدمو میخوان مخصوصا 30 ام هر ماه![]()
نه بعضی وقتها همیشه تازه من شنیدم که مودم و کامپیوتر به یوزر و پسورد حساسه اگه ناغافل بشنون میسوزن برا همینه که کانفیگ میکنن(یعنی بیهوشش میکنن) بعدا اسم و رمز میدن که پس نیافته![]()
Last edited by reb; 24-08-2008 at 09:51.
سلام
دوستاني كه از داتك استفاده ميكنيد نمي دونم تا حالا با اين مساله برخورد كرديد يا نه؟
من از 128 غيراختصاصي تك كاربره استفاده ميكنم و چند وقتيه دچار مشكل شدم.
داتك عملا براي هر كانكشني كه به يك سرور وصل ميشه ( مثلا موقع دانلود يك فايل با مرورگر ) محدوديت سرعت قرار داده و از اين مساله هيچ اسمي در قراردادش نبرده و جالب اينه كه قبولم نداره.
موقعي كه يك كانكشن به يك سرور وصله، نوسان سرعت خيلي زياده و سرعت از 6-7 كيلوبايت بر ثانيه تا 12-13 كيلوبايت برثانيه بالا و پايين ميره.
اين در حاليه كه اگه چند تا فايل رو باهم دانلود كنيم، مجموع سرعتها بين 14 تا 16 ميشه.
حتي اين مساله نوسان رو در چراغ چشمك زن مودم هم ميشه ديد. يعني وقتي با دانلود منيجر دانلود مي كنيم ( كه چند تا كانكشن به يك سرور وصل ميكنه) يا چند تافايل رو با هم دانلود ميكنيم، چراغ ACTمودم به صورت متناوب و مرتب چشمك ميزنه در حالي كه وقتي يك فايل رو دانلود ميكنيم، چشمك زدن چراغ به شكل مشخصي غير منظم و با فاصله زماني بيشتري ميشه.
از دوستاني كه با همين مساله برخورد كردند تقاضا مي كنم با ايميل من تماس برقرار كنند يا همين جا مطرح كنند تا با همفكري و يك اقدام جمعي اين مساله را حل كنيم.
من با قسمتهاي مختلف داتك صحبت كردم و نتيجه اي نگرفتم.
مسلما اين عمل خلاف قراردادي است كه داتك با ما بسته است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب شما رو اینجا دادن:
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كاملا مطمئنم كه اين نوع محدوديت وجود داره
اولا خودم دارم تجربش مي كنم و در ثاني در سايت دانشگاه خودمون هم همين نوع محدوديت وجود داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)