================================================== =========
با سلام به همه
اقا مگه این بازی سانسور هم شده ؟!!
چیز میز توش داره بما هم بگین .![]()
================================================== =========
با سلام به همه
اقا مگه این بازی سانسور هم شده ؟!!
چیز میز توش داره بما هم بگین .![]()
دوست عزیز چرا تبلیغ الکی می کونی کللا کرک بازی ایراد داره و مرحله سوم خیلی کند و غیر قابل بازی می شه به امید کرک جدید
ميگم خوب بريد پچ اين بازي رو دانلود كنيد بعدا ببينيد مشكلش بر طرف ميشه يا نه !
اگه این لینکو بگیرید مشکلش حل میشه اول آپدیت کنید سپس کرک رو کپی کنید100% تست شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينجا كسي همچين مشكلي داره كه تا اون مرحله كه آخرش يه آسانسور هست ميره ولي ديگه به چك پوينت بعدي نميره و از چك پوينت قبلي شروع ميكنه !!
سلام
آقا ما اين بازي رو دان كرديم (البته آفلاين) بازي باحاليه اين مشكلاتي رو هم كه شما ميگين نداره الان من مرحله چهرم پنجمم. يه خورده بازي سخت نيست به نظر شما.؟ آخه اين نامرديه كه اين پليسا اسلحه دارن بت شليك ميكنن و بعد تو هي بايد فرار كني ويه راحي پيدا كني. مخصوصا تو اون ساختمون كه ميري يه نفرو كشتن پدر kaith رو ميگم. حالا اگه مي توني در رو. ما به هزار زور ردش كرديم. ولي با وجود گرافيك بالاش چقدر راحت و رون اجرا ميشه. كه خيلي خوبه.
نه اون پدر Faith نیست. Faith شخصیت اول بازی هست و Kate خواهرشه که پلیسه. اون فردی هم که کشته شده دوست پدر این دوتا بوده. حالا قتل این فرد و گذاشتن گردن خواهر Faith . اتفاقا قاتل هم از خودیاس.
بازی اصلا سخت نیست فقط باید بدوی و سریع راه فرارو پیدا کنی. روی کنسول با گیم پد که راحت بازی میشه. دیگه روی PC با موس بهانه ای نباید باشه.
normal واقعا normal هستش ولي براي اين كه آدم بيشتر درگير بازي بشه hard خيلي مناسبه !!!
چون در اون حالت واقعا بازي جذاب تر ميشه !!!!
عجب بازي باحاليه !!!!!! !!! !!!
خيلي با بازيش حال كردم.
قشنگترين بازي اول شخصه.
ممنون از توضیحات شما . ولی منظور من از سخت بودن پیدا کردن راه مناسبه. البته بازیه جالبیه. من خوشم اومد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)