دیشب بازی رسید به دستم و بعد از یه پروسه چندین دقیقه ای موفق شدم بازی رو نصب کنم!
بعد از نصب وارد بازی شدم و بعد از نگاه کردن به قسمت تنظیمات ویدئو و انجام تنظیمات دلخواهم (!) خیلی ناراحت بازی رو شروع کردم،
کات سنس اول منو یاد شاهکار Quake انداخت خیلی خوشم اومد، موزیک متن هم داشت خودنمایی می کرد، یکم به بازی امیدوارم شدم...
خوشبختانه وقتی کنترل کاراکتر رو بدست گرفتم خبری از مشکلاتی که گفته شده بود برام پیش نیومد، فقط در صورت سریع چرخوندن موس کاملا لود شدن تکسچرهارو احساس می کنید ولی خیلی ناچیز...
گرافیک بازی از اونی که انتظار داشتم خیلی پایین تر بود، جوری که اصلا نزدیک اشیا نمی شم تا از بازی زده نشم!! واقعا کیفیت تکسچرها پایین ـه! انتظارم از کارمک خیلی بیشتر از اینا بودد :| !
در کنار گرافیک بعضی از قسمت های دیگه ی بازی واقعا تحسین بر انگیز کار شدن! صداگذاری + موزیک، انیمشن و هوش مصنوعی واقعا فوق العاده هستن. گیم پلی هم سطح قابل قبولی داره. داستان هم فعلا نمی تونم چیزی بگم.
------------
یه خبر خوب هم بهتون بدم،
سازنده های بازی گفتن داریم روی یک پچ کار می کنیم که تنظیمات گرافیکی پیشرفته رو به بازی اضافه کنه و به دنبال اون بسیاری از مشکلات گرافیکی درست میشه، از طرف دیگه Nvidia و ATI هم دارن روی درایور جدید برای این بازی کار می کنن.
منبع:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم هرچه سریع تر ریلیز بشن اینا :| !
----------
اگه همون دیشب میومدم در مورد بازی تو این تاپیک پست میدادم حتما بازی رو له و لورده می کردم، ولی الان که یه مقدار رفتم جلو (حدود 2 ساعت و خورده ای) با دیدن یه سری ریزه کاریا به بازی امیدوارتر شدم و الان هم از بازی راضیم، امیدوارم با عرضه یک پک تکسچر بتونن این کیفیت داغون تکسچرهارو درست کنن که خیلی آزار دهندس ( اونم رو PC )