سلام، میشه بگید چه جوری میشه مهمات برداشت و یا سوار وسایل نقلیه شد؟!
کلید Inter Action کدومه رو کی بورد؟
سلام، میشه بگید چه جوری میشه مهمات برداشت و یا سوار وسایل نقلیه شد؟!
کلید Inter Action کدومه رو کی بورد؟
فکر میکنم تو همه بازی ها یا E باشه یا F !!
سلام دوستان
ببخشید من این بازی رو تمام کردم
احساس می کنم کمه بود
مال من 11 مرحله بود
ماله دوستان هم همین قدر است ؟
باتشکر
بله همین قدر بود، البته خیلی کم هم نبود، مخصوصا اگه درجه ی سختی رو بالا می ذاشتید تموم کردنش زمان می برد.
(پ.ن. بر خلاف نظر بسیاری از دوستان من خیلی از این بازی لذت بردم...)
بله 11 مرحله هستش و خیلی هم لذت بخش هستش . داستانش کاملا جنگ و درگیریه یه تکون کوچولو میخوردم خدانگهدار تا بعد
خوب مشکلش همینه دیگه تا بخوای تکون بخوری می میری. اونوقت دیگه حال نمیده! مثل این بازی Tom Clancy's H.A.W.X که روی یه جنگنده میتونی 200 تا موشک نصب کنی ! خوب خیلی غیر واقعیه ولی هیجانش خیلی زیاده یا COD که ده تا گلوله می خوری نمی میری ولی آدمو پای کامپیوتر میخکوب میکنه.
Last edited by clove; 02-12-2009 at 07:49.
سلام
من اواسط بازی به دلیل کمبود تیر و مهمات
رمز تیر و عوض نکردن خشاب رو زدم
فقط من سوار تانک یا نفربر نتونستم بشم
گفتم شاید بیشتر از مرحله 11 باید باشه ؟
دوستان سوار تانک یا نفربر شدن ؟
باتشکر
بازیش یه جوریه...
یه تیر که میخوریم یه تایمر میاد و بعد از اون دیگه میمیریم....
نمیشه خودمون رو ترمیم کنیم؟؟
به نظرم زیاد جالب نیومد البته زیاد هم بازی نکردم شاید به این خاطره که خوب و با دقت بازی نکردم فقط شاید جمعا 1 ساعت شد..چون میدیدم با یه تیر بعداز چند ثانیه کشته مشییم و هیچ راهی هم برای ترمیم وجود نداره خوشم نیومد
سلام
میخواستم ببینم میشه یکی از دوستان فایل اجرائی اصلی بازی رو برام up کنه (ofdr.exe). چون میخوام پچ نصب کنم ولی بازی من از قبل کرک شده.
خیلی ممنون میشم
خب وقتي يه بازي انقدر واقعي باشه كه پريدن از روي يه پرچينش 30 ثانيه طول بكشه تعجبي نداره كه با يه تير خوردن لحظه شماري براي مردن شروع بشه !!؟؟
بازيه من هم 11 مرحله بود ولي خيلي از واقعياتش دست و پا گير بودند و سرعت منو كم ميكرد بخاطر همين من خيلي حال نكردم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)