سیمور جان هنوز نتونستم هون مدل سونی رو پیدا کنم ولی اینار رو دیدم/:
![]()
سیمور جان هنوز نتونستم هون مدل سونی رو پیدا کنم ولی اینار رو دیدم/:
![]()
Last edited by sastwhc; 03-10-2008 at 19:14.
بنظر من q5 بهتر هم امکانات بیشتری داره هم صفحه بزرگتری داره که البته ابعادش هم بزرگه و هم اینکه قیمت بالایی هم داره
مقایسه بین این سه مدل ، خیلی مقایسه درستی نیست .. Q5 یه مدل سطح بالا ، با امکانات بسیار زیاد صوتی/تصویری و قیمت بالاس ... تاچ یه مدل رده متوسط با امکانات کمتر و قیمت پایین تر از بالاییه و بیشتر قراره یه جور handheld باشه ... P2 یه مدل در رده پایینتر و قیمت پایین تره که بیشتر امکانات جانبی متنوع رو فراهم می کنه ... بنابراین بسته به اینکه نیاز یه نفر چی باشه ، هر کدوم اینا می تونن یه گزینه خوب یا بد باشن ..
قیمت q5 رو هم که چند جای مختلف پرسیدی ، در این تاپیک گفتم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداتفاقا دیروز بازار رضا یکی دو مدل فیلیپس دیدم .. چیزای با کیفیتی به نظر میومدن ... سونی رو از نمایندگی اش بپرس تلفنی (88802777 - ایران رهجو) .. شاید واقعا گیر نمیاد ..
شنبه میرم نمایندگی سونی.
منم موافقم فیلیپس ها ظاهر معرکه ای دارن.
و یه سوال :
بهترین نسبت قیمت به مگMb(میزان حافظه)تویه مارک های معتبر در مورد mp3player کدومه؟
(دوستی دارم که ارزون ترین 2 مگ و یا 4 مگ رو میخواد فقط برای پخش صوت)
از بین مارک های اصلی ، creative بدون شک ... یعنی حتی اگه پارامترهای قیمت - کیفیت - میزان حافظه رو با هم بسنجیم ، باز هم creative
راستش میخوام wav رو بهش پیشنهاد کنم.چیزه بهتری که ارزنتر باشه سراغ دارید؟2 گیگش رو 75 میگن.
clips رو 2 گیگش رو همین قیمت میدن(البته فکر کنم گارانتی نداشته باشه)
هی غر میزنه trancent بخره 45 تومن!تهدیدش کردم اگه بازم غر بزنه براش لئونو میخرمو یه سوال دیگه sandisk چیزه بخصوصی که ارزون باشه تویه ایران داره؟غیره کلیپس البته
و یه چیزه دیگه یه جایی تویه فروم خوندم کسی دنباله archos میگرده.3 هفته پیش 4 یا 5 مدلش البته دونه ای تویه پایتخت بود.گفتم بودنی چون شما بهرحال با همه در ارتباطی![]()
هممم .. از نظر کیفیت صدا zen v plus بهتره ... nwd-b سونی هم خیلی خوبه (باز از نظر کیفیت) ... ولی خب مثلا اسپیکر یه گزینه جذاب واسه مصرف کننده اس که نمیشه ازش گذشت ..
ولی همه اینا به کنار clip یکی از با کیفیت ترین محصولاتیه که توی اون رده موجوده ... اگه هست ، به نظرم ارزش خرید رو داره ... حالا گارانتی نداره هم حرفیه ... بهرحال باید ریسک کرد ... فرقی با خرید ipod نداره به نظر من (از نظر پشتیبانی)
//
مرسی در مورد archos ؛ میشه آدرس حدودی بدی ... کدوم طبقه ؛ کدوم سمت .. کدوم مغازه ..
موافقم v plus خیلی خوش کیفیته ولی از کیفیت wav خبر ندارم.سونی هم خیلی خوبه NWDB گرچه فک کنم حتی آهنگ ریختن تویه wav هم Drag Drop نیست خب سونی هم داستان خودشوداره.کلیپس این مشکلاتو نداره اما گارانتی هم نداره.
طبقه هم کف پشت کافی شاپ همون که یه ویترین مجزای توی راه رو پر از بلندگو و کیس داره و کلی iriver داره یه مدل Archos داشت که حتی تا همین اواخر هم داشتش.همین مدل رو(اصلا مدلش یادم نبود) تویه پاگرد جنوبی همکف که اونم iriverکار میکنه هستش(اون روزی که من دیدم شاید 4 تا داشتش).
طبقه اول روبروی پله برقی که نمایندگی کووان است هم یه مدل دیگشو داشت.همین طبقه گوشه شرقی همون مغازه که تویه ویترینش فقط iAudio داره.(حالم از این آدرس دادن بد شد ،این دفعه اسم فروشگاه رو یادداشت میکنم)
ارادتمند
ولی از کیفیت wav خبر ندارم.zen wav نیازی به نرم افزار مخصوص نداره ... یعنی نرم افزار مخصوص هم داره ، اما ضروری نیست .. از نظر کیفیت صدا باید یه درجه پایین تر از حالت عادی محصولات creative باشه ؛ با توجه به اینکه با یه کمپانی دیگه روی این کار کرده ...
مرسی از آدرس ها .. همین هم خوبه .. هر که طاووس خواهد ، جور هندستان ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)