تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 394 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

creative دوتا نمایندگی توی پاساژ ایران داره ... یکی روبروی پله برقی ، یکی نزدیک در پایینی (هر دو Logitech هم دارن)... پایتخت هم دو تا داره اگه اشتباه نکنم .. طبقه اول ، ضلع جنوبی ... بازار رضا هم یکی داره ... l

آره - اکثر مدلهای بالاتر باتری قلمی می خورن ... اون مدل سونی که گفتم رو اگه بتونی گیر بیاری باید خوب باشه ... نه باتری می خوره نه شارژیه ... به قول معروف Passive هستش و از power دستگاهی که بهش وصل میشه تغذیه می کنه ..

سیمور جان هنوز نتونستم هون مدل سونی رو پیدا کنم ولی اینار رو دیدم/:

Last edited by sastwhc; 03-10-2008 at 19:14.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

اقایون محترم کسی آخرین قیمت cowon-q5 را نداره هم 40گیگ هم 60ش.
    ممنون میشم زودتر جواب بدید

درضمن کدوم یکی از اینا بهتره
    1.q5
    2.ipod touch
    3.samsung yp-p2
    بنظر من q5 بهتر هم امکانات بیشتری داره هم صفحه بزرگتری داره که البته ابعادش هم بزرگه و هم اینکه قیمت بالایی هم داره

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

قیمت q5 را الان کسی نمی دونه ---- ؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقایون محترم کسی آخرین قیمت cowon-q5 را نداره هم 40گیگ هم 60ش.
    ممنون میشم زودتر جواب بدید

درضمن کدوم یکی از اینا بهتره
    1.q5
    2.ipod touch
    3.samsung yp-p2
    قیمت q5 را الان کسی نمی دونه ---- ؟
    مقایسه بین این سه مدل ، خیلی مقایسه درستی نیست .. Q5 یه مدل سطح بالا ، با امکانات بسیار زیاد صوتی/تصویری و قیمت بالاس ... تاچ یه مدل رده متوسط با امکانات کمتر و قیمت پایین تر از بالاییه و بیشتر قراره یه جور handheld باشه ... P2 یه مدل در رده پایینتر و قیمت پایین تره که بیشتر امکانات جانبی متنوع رو فراهم می کنه ... بنابراین بسته به اینکه نیاز یه نفر چی باشه ، هر کدوم اینا می تونن یه گزینه خوب یا بد باشن ..

قیمت q5 رو هم که چند جای مختلف پرسیدی ، در این تاپیک گفتم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سیمور جان هنوز نتونستم هون مدل سونی رو پیدا کنم ولی اینار رو دیدم/:

اتفاقا دیروز بازار رضا یکی دو مدل فیلیپس دیدم .. چیزای با کیفیتی به نظر میومدن ... سونی رو از نمایندگی اش بپرس تلفنی (88802777 - ایران رهجو) .. شاید واقعا گیر نمیاد ..

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مقایسه بین این سه مدل ، خیلی مقایسه درستی نیست .. Q5 یه مدل سطح بالا ، با امکانات بسیار زیاد صوتی/تصویری و قیمت بالاس ... تاچ یه مدل رده متوسط با امکانات کمتر و قیمت پایین تر از بالاییه و بیشتر قراره یه جور handheld باشه ... P2 یه مدل در رده پایینتر و قیمت پایین تره که بیشتر امکانات جانبی متنوع رو فراهم می کنه ... بنابراین بسته به اینکه نیاز یه نفر چی باشه ، هر کدوم اینا می تونن یه گزینه خوب یا بد باشن ..

قیمت q5 رو هم که چند جای مختلف پرسیدی ، در این تاپیک گفتم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اتفاقا دیروز بازار رضا یکی دو مدل فیلیپس دیدم .. چیزای با کیفیتی به نظر میومدن ... سونی رو از نمایندگی اش بپرس تلفنی (88802777 - ایران رهجو) .. شاید واقعا گیر نمیاد ..
    شنبه میرم نمایندگی سونی.

منم موافقم فیلیپس ها ظاهر معرکه ای دارن.

و یه سوال :

بهترین نسبت قیمت به مگMb(میزان حافظه)تویه مارک های معتبر در مورد mp3player کدومه؟
    (دوستی دارم که ارزون ترین 2 مگ و یا 4 مگ رو میخواد فقط برای پخش صوت)

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

و یه سوال :

بهترین نسبت قیمت به مگMb(میزان حافظه)تویه مارک های معتبر در مورد mp3player کدومه؟
    (دوستی دارم که ارزون ترین 2 مگ و یا 4 مگ رو میخواد فقط برای پخش صوت)
    از بین مارک های اصلی ، creative بدون شک ... یعنی حتی اگه پارامترهای قیمت - کیفیت - میزان حافظه رو با هم بسنجیم ، باز هم creative

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

از بین مارک های اصلی ، creative بدون شک ... یعنی حتی اگه پارامترهای قیمت - کیفیت - میزان حافظه رو با هم بسنجیم ، باز هم creative
    راستش میخوام wav رو بهش پیشنهاد کنم.چیزه بهتری که ارزنتر باشه سراغ دارید؟2 گیگش رو 75 میگن.
    clips رو 2 گیگش رو همین قیمت میدن(البته فکر کنم گارانتی نداشته باشه)

هی غر میزنه trancent بخره 45 تومن!تهدیدش کردم اگه بازم غر بزنه براش لئونو میخرم و یه سوال دیگه sandisk چیزه بخصوصی که ارزون باشه تویه ایران داره؟غیره کلیپس البته

و یه چیزه دیگه یه جایی تویه فروم خوندم کسی دنباله archos میگرده.3 هفته پیش 4 یا 5 مدلش البته دونه ای تویه پایتخت بود.گفتم بودنی چون شما بهرحال با همه در ارتباطی

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هممم .. از نظر کیفیت صدا zen v plus بهتره ... nwd-b سونی هم خیلی خوبه (باز از نظر کیفیت) ... ولی خب مثلا اسپیکر یه گزینه جذاب واسه مصرف کننده اس که نمیشه ازش گذشت ..

ولی همه اینا به کنار clip یکی از با کیفیت ترین محصولاتیه که توی اون رده موجوده ... اگه هست ، به نظرم ارزش خرید رو داره ... حالا گارانتی نداره هم حرفیه ... بهرحال باید ریسک کرد ... فرقی با خرید ipod نداره به نظر من (از نظر پشتیبانی)

//

مرسی در مورد archos ؛ میشه آدرس حدودی بدی ... کدوم طبقه ؛ کدوم سمت .. کدوم مغازه ..

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

موافقم v plus خیلی خوش کیفیته ولی از کیفیت wav خبر ندارم.سونی هم خیلی خوبه NWDB گرچه فک کنم حتی آهنگ ریختن تویه wav هم Drag Drop نیست خب سونی هم داستان خودشوداره.کلیپس این مشکلاتو نداره اما گارانتی هم نداره.

طبقه هم کف پشت کافی شاپ همون که یه ویترین مجزای توی راه رو پر از بلندگو و کیس داره و کلی iriver داره یه مدل Archos داشت که حتی تا همین اواخر هم داشتش.همین مدل رو(اصلا مدلش یادم نبود) تویه پاگرد جنوبی همکف که اونم iriverکار میکنه هستش(اون روزی که من دیدم شاید 4 تا داشتش).
    طبقه اول روبروی پله برقی که نمایندگی کووان است هم یه مدل دیگشو داشت.همین طبقه گوشه شرقی همون مغازه که تویه ویترینش فقط iAudio داره.(حالم از این آدرس دادن بد شد ،این دفعه اسم فروشگاه رو یادداشت میکنم)

ارادتمند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ولی از کیفیت wav خبر ندارم.....گرچه فک کنم حتی آهنگ ریختن تویه wav هم Drag Drop نیست

طبقه هم کف پشت کافی شاپ همون که یه ویترین مجزای توی راه رو پر از بلندگو و کیس داره و کلی iriver داره یه مدل Archos داشت که حتی تا همین اواخر هم داشتش.همین مدل رو(اصلا مدلش یادم نبود) تویه پاگرد جنوبی همکف که اونم iriverکار میکنه هستش(اون روزی که من دیدم شاید 4 تا داشتش).
    طبقه اول روبروی پله برقی که نمایندگی کووان است هم یه مدل دیگشو داشت.همین طبقه گوشه شرقی همون مغازه که تویه ویترینش فقط iAudio داره.(حالم از این آدرس دادن بد شد ،این دفعه اسم فروشگاه رو یادداشت میکنم)

ارادتمند
    ولی از کیفیت wav خبر ندارم.zen wav نیازی به نرم افزار مخصوص نداره ... یعنی نرم افزار مخصوص هم داره ، اما ضروری نیست .. از نظر کیفیت صدا باید یه درجه پایین تر از حالت عادی محصولات creative باشه ؛ با توجه به اینکه با یه کمپانی دیگه روی این کار کرده ...

مرسی از آدرس ها .. همین هم خوبه .. هر که طاووس خواهد ، جور هندستان ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •