فرزاااااااااااد؟؟؟؟؟
بي ادب....اينا نوشابه است....
ممنون داداشي![]()
فرزاااااااااااد؟؟؟؟؟
بي ادب....اينا نوشابه است....
ممنون داداشي![]()
بسيار عالي هست حسام جان.
فقط يه مشكل كوچيك مي بينم:
انگار شيشه ي شما جدا نيست يا اين شربت رفته توي شيشه. بهتره يه مقدار ميزان شكست نور شيشه رو تفاوت بديد. (ior رو)
نه كوروش جان( اشتباه كه نگفتم؟؟) شيشه جداست...برعكس ..انعكاس اون مايع داخلش ..رفته توي شيشه پاييني...
منم نميخواستم اينطوري شه...شايد هم از طرح من بيده....
البته حرف شما درسته...فكر كه ميكنم ميبينم من ior رو تنظيم نكرده بودم...درستش ميكنم
خوب..اين كارم رو هم امروز زدم...مدلينگش حدود يه ساعت..شايد يه كم بيشتر( آخه جزئيات داشت)
رندر هم 9 دقيقه....
ولي اشكم سر متريال دادنش در اومد..آخه اصلا طبيعي نميشدئ هر كار ميكردم :دي
![]()
ایولا
من یه حقیقتی بگم ( همیشه طرح گولوله رو دوست داشتم...)
خیلی خوشگل و با جزئیات شده...
جون میده برای یه انیمیت توپ ...از اسلحه پرتاب شه و پوکش بیافته ....
متریال reflect زیاده ولی خوشگل شده...
در ضمن blur کار توپ شده...
فقط یه مشکل کوچیک( یکی از گولوله ها رفته تو زمین...) ( و گوله ی دیگه که روی اونیکی هستش کمی فاصله داره...
اول ممنون از نظر لطفت
دوم هم : اره...درسته..منم وقتي اينو آپ كردم...متوجه شدم..تو كار دومم اصلاحش ميكنم
آفرین حسامی... چی شده پر کار شدی؟ خب خیلی خوبه سعی کن توی این مدت با کارات یه حالی به روان ما بدی...
اینایی که بهزاد گفت تنها عیب هاش بود به نظرم ولی مشکل دیگه ای توش نیست... خیلی خوب و قشنگ شده... واقعا که عزیزمی...فقط یه مشکل کوچیک یکی از گولوله ها رفته تو زمین... و گوله ی دیگه که روی اونیکی هستش کمی فاصله داره...
این که روی اشیای مختلف کار می کنی واقعاً عالیه... یه مدت توی انجمن بیشتر کاراکتر می ساختن و الان هم اکثراً ماشین... ولی این جا خیلی کار خوبی می کنی که روی چیزای مختلف کار می کنی...
اگه بتونی توی یه محیط قشنگ کارات رو قرار بدی باحال تر از اینا هم میشه...
راستی اونجا نوشته NATO؟![]()
اره نوشته ناتو.... : دي
عيبهاشو رفع كردم..اما آخريشو يادم رفت از تو زمين بيارم بيرون
ممنون سيا جونم
![]()
آفرین حسام... اشکال نداره اگه حالش رو داری برو درستش کن و توی همین تاپیک بالایی ویرایش کن عکس رو...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)