خب دیگه ... آموزش مقدماتی رو تموم کردم و حالا دارم هی مدل میسازم تا مدلینگم بهتر بشه، نظرتون در مورد این چیه ؟ البته به خاطر عجله ای که کردم تکسچرینگ یه کمی بد شد:
خب دیگه ... آموزش مقدماتی رو تموم کردم و حالا دارم هی مدل میسازم تا مدلینگم بهتر بشه، نظرتون در مورد این چیه ؟ البته به خاطر عجله ای که کردم تکسچرینگ یه کمی بد شد:
نور پردازیت خیلی عالی شده مجید جان....
تکسچر ها هم خوبن...
ولی خیلی باریک شده...
K750 پهن تره...
بعد اون دایره ی وسطش هم افتاده رو بدنه اش
وایرش کو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...... خوب خوبه اما اون موسش یه طرف افتاده .... در شمن متربال هم خوبه .... کلیداش تکسچره یا ساختی ؟
نور پردازیت خیلی عالی شده مجید جان....
تکسچر ها هم خوبن...
ولی خیلی باریک شده...
K750 پهن تره...
بعد اون دایره ی وسطش هم افتاده رو بدنه اش
من اون دایره رو وسط تنظیم کردم ... شاید نمای دوربین یه جوریه که اینجوری به نظر میرسه
آخه تو رفتگیش یه کم زیاد شده بعد این دکمه وسطیه رفته تو اون ورش یه کم معلوم نیس.
اینم وایر دیگه چی میخوای ؟وایرش کو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...... خوب خوبه اما اون موسش یه طرف افتاده .... در شمن متربال هم خوبه .... کلیداش تکسچره یا ساختی ؟
کلیداش که یه کم تابلو چون برجسته س ... خودم ساختم ...البته کلید 2 رو یادم رفت بسازم
اینم یه هدسته که ساختم ... اصلا معلوم هست هد سته یا نه ؟
![]()
خیلی خوبه بله معلوم هست که هدسته ، اما چرا فسمتی که باید منحنی باشه ، گوشه داره ؟ باید که انحنای کلی بهش بدی ، واگه تکسچر کف رو هم عوض کنی بهتره و رنگ نور هم از زرد به سفید تغییر کنه ... موفق باشی ... !
سلام.
خيلي عالي هستند.
بهتره يه مقدار بيشتر به جزييات آبجكتهاتون توجه كنيد.
موفق و پيروز باشيد.
اين ضبته خيلي خوشگل شده....
آفرين...
آفرین خیلی خوب میسازی
ولی مشکلی که تو وایر دیدم اینه که با بولین انگار اینا رو ساختی
اگه اینطوری بگم که اصلا اینکارو نکن
خیلی بده
راستی
وایر هر کارت رو بذار
Last edited by SSS_HHH_OOO; 21-06-2009 at 23:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)