کدوم طبقه؟ آدرسشو میدی عزیز؟
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
پلیرش روی آیفون و آیپاد کار میکنه ؟؟؟؟
کدوم طبقه؟ آدرسشو میدی عزیز؟
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
پلیرش روی آیفون و آیپاد کار میکنه ؟؟؟؟
گفتم که .. زیرزمین پاساژ علاالدین .. اسم مغازه شو اگه بگم مدیر محترم فروم به دلیل تبلیغاتی شدن کل این پُست رو حذف میکنه !!!
بگرد حتماً پیداش میکنی
ضمناً فکر کنم آیفون 3GS رو که A2DP داره ساپورت کنه ولی آیپاد رونمیدونم
.
سلام بچه ها من یه جبرا بی تی 3030 گرفتم نمیدونم چه طوری پییر کنم دقیقا وقتی روشنش میکنم صفحه روشن میشه تا با گوشی میگردم هیچی پیدا نمی کنه چه کار کنم؟؟؟
به نظرم هيچ چيزي در حد جبرا نيست.......
من خودم Jabra BT-2010 أاشتم.....حيف كه تو تاكسي گمش كردم.....
سلام.
هندزفرری بلوتوث میخاستم برای iPhone 3Gs کسی مدل خوب سراغ داره؟؟
ط
دوست عزیز چند ثانیه دکمه پاور رو موقع روشن کردن نگه دار بعد ول کن و سرچ کن
---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:28 AM ----------
یه sl3100 کریتیو دارم کسی خواست پ خ بده
کسی اینجا jabra clipper خریده؟راستش رفتم علاالدین بخرم اولا که کلا 3 تا مغازه این مدل رو داشتن اون 3 تا هم اینقدر با هم تفاوت داشت(53_58_65) که گفتم بیام اینجا یه مشورتی بکنم
سلام.
من یه هندزفری میخواستم که سوکت 3.5 میلیمتری بخوره. جبرا یا سونی اریکسون باشه و روش کنترل ها رو هم داشته باشه. خوب شارژ نگه داره. مهم نیست که ال سی دی داشته باشه یا نه.
قیمتش هم زیر 50 باشه.
یکی از انتخاب ها دی اس220 میتونه باشه.
و این: (hpm-85)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه همچین هندزفری میشناسید به من معرفی کنید.
دوستان ی هندزفری بلوتوث میخواستم که ویبره ، پخش موزیک ، بدون نویز سیک و کوچیک که گوش و اذیت نکنه قیمتشم مدر حد نرمال باشه معرفی کنید
-
اگه کسی در مورد هندزفری های htc هم چیزی میدونه بگه ممنون میشم
گوشیم htc hd mini هستش
سلام
دنبال هندز فری بلوتوث استریو میگردم . نظره خودم رو نوکیا BH-505 هست کسی از این بهتر سراغ داره ؟
گوشیم هم سامسونگ امنیا2 و به زودی گالکسی...
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)