خب تقدیم رو که معمولا خیلی ساده میگن " to فلانی " ... یا منظورت چیز دیگه اس ؟ ... اتفاقا به نظر من تنوعش زیاد نیست و محدودن ... یا شاید من درست متوجه سوال نشدم
خب تقدیم رو که معمولا خیلی ساده میگن " to فلانی " ... یا منظورت چیز دیگه اس ؟ ... اتفاقا به نظر من تنوعش زیاد نیست و محدودن ... یا شاید من درست متوجه سوال نشدم
عزيزم در سطح مقدماتي و متوسط كتابهاي New person to person جلد آبي و قرمز كتابهاي خوبي هستند.
فقط فراموش نكن كه متن را قبل از اينكه چند بار ( لااقل 5 بار) گوش نكرديد، نخوانيد، چون اگر متن را بخوانيد ديگر به تقويت مهارت Listening كمكي نمي شه، بايد سعي كنيد آنچه را مي شنويد را دقيقا با صداي بلند تكرار كنيد
شاد و موفق و سلامت باشيد
بابك عبادي
درود Seymour جان
منظورم تعدادی از جملاتی است که بیشتر در نشر و کتابهای خارجی بکار می رود که بسیار زیبا هستند و در واقع می شود آنها را یک جمله کوتاه پر معنی حساب کرد. حالا من از این قبیل جمله ها تعدادی را می خواستم. گفتم شاید کتابهای خارجی زیاد دیده باشید و از این قبیل جملات به چشمتان زیاد خورده باشد.
با سپاس از شما
بدرود
Dedicated to my relatives
in Germany and
United States of America
or
DEDICATION
To my parents, Vilai and Choochai Kamkom
To my brother, Tamrong and Theera Kamkom
To my husband, Terapat Apichartthabrut
oh, I got itdo u mean these kinda expressions??:
Dedicated to our wives, ..., and to our extended families and their children,
...
who have brought a new level of love, patience, and understanding into our live
============================
another example
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آی!آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟
نیازه من هنوز مونده رو زمین!
کمک
خب داریوش جان حتما جواب منفی بوده ... همیشه همینطوره که اگه چیزی پرسیده شد و جوابی نیومد بخاطر این بوده که کسی جوابی نداشته یا جوابش منفی بوده ... (در اینجا گزینه دوم)
(حالا محض کنجکاوی در مقطع ارشد یا کارشناسی ؟)
مرسی seyemour جان
در مقطعه کارشناسی
میخواستم یه اطلاعاتی بگیرم
سلام
میشه لینک یه فایل صوتی با کیفیت برای تقویت زبان البته برای مبتدی ها بذارید ! ترجیحا داستان !
حجمش هم خیلی مهم نیست
ممنون
کسی ادرس زبان سرا های تهران رو داره این جا بذاره
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)