نه دوست عزیز این اصلا ربطی به نسخه بعد FEAR نداره...
این فقط یک پک Multiplayer هست, با این پک هم میتونید بصورت مجانی آنلاین بازی کنید.
نه دوست عزیز این اصلا ربطی به نسخه بعد FEAR نداره...
این فقط یک پک Multiplayer هست, با این پک هم میتونید بصورت مجانی آنلاین بازی کنید.
xman عزیز ممنونم از اطلاعاتی که دادید.
شرمنده،من زیاد زبانم خوب نیست![]()
با سلام
من یه مشکلی دارم مشکل اینه که وقتی فیر 2 میخوام نصب کنم ارور میده ونمیشه نصب کرد ویه عکسی ازش دارم خواهش میکنم راهنمایی فرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اين ارور به اين معني هست كه ورژن 1 فير شما انگليسي نيست و اين آپديت تنها براي ورژن انگليسي ساخته شده!اگر نسخه يك انگليسي نصب و بعد برنامه آپديت رو اجرا كنين كار مي كنه!
ممنون از راهنمایتان یعنی این فیری که من دارم ورژن غیر انگلیسی هست؟ حا لا من باید چکار کنم؟اگه من یه نسخه از فیر راتهیه کنم از کجا بفهمم که نسخه انگلیسی هست یا نه؟
![]()
بيچاره شدم!! يه فايل 1.8 گيگابايتي دانلود كردم فكر كردم اين بازي هستش اما بازي تحت شبكش بود.. اينهمه دانلود آخرش هم هيچي!
یه عکس از بازی بگذار و بگو اینتروال چند هستی تا اگه تونستم کمکت کنم. اخه وقتی بازی رو تموم میکنم میرم سراغ بازی بعدی.بازی قبلی یادم میره.
Last edited by ماراتون; 27-02-2007 at 01:17.
من هفته پیش این بازی را تمومش کردم به نظرم قسمت اولش ترسناک تر بود ولی تو این قسمت صداها واقعا عالی شده بود البته اسلحه ها هم یکمی بهتر شده بود.
جالب بدونید من با گرافیک 256 دی دی آر دو از بعداز مرحله کلیسا را با هزار بدبختی بازی کردم همش گیر میکرد مجبور شدم گرافیک و بعضی از تنظیمات را رو حالت ضعیف بزارم.
خوب بچه ها بازی ترسناک دیگه ای سراغ نداریم تو این عیدی مارو سرگرم کن بعدش باید بشینم برای کنکور بخونم
خلاصه دسته همتون درد نکنه که راهنمایی کردید
منتظر پیشنهاد هستم برای بازی ترسناک
به نظر شما اویل 4 بهتر یا چیز دیگه
آقا من یه کارت گرافیک خریدم حالا میخوام این بازیو رو هم بخرم بنظرتون چطور روی کارت اجرا میشه ؟؟؟
512m 7600gs Point Of View
چند ماه اين فايل رو دانلود كردي ؟بيچاره شدم!! يه فايل 1.8 گيگابايتي دانلود كردم فكر كردم اين بازي هستش اما بازي تحت شبكش بود.. اينهمه دانلود آخرش هم هيچي!
ما توي 100 مگابايتش مونديم !!!!!
دوست عزيز براي بازي كه فقط گرافيك لازم نيست . CPU چنده ؟آقا من یه کارت گرافیک خریدم حالا میخوام این بازیو رو هم بخرم بنظرتون چطور روی کارت اجرا میشه ؟؟؟
512m 7600gs Point Of View
اينم بگم كه گرافيكت حرف نداره . اگه يه CPU فول هم داشته باشي كه ديگه بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)