کمتر از یک ماه بعد از ریلیز تو ایران بود.g900 هم یک ماه بعد از release شدن توی ایران امد
------------
آقای علی پاور قیاف به این باحالی، چشه؟
مگه دیگه چطوری میتونن گوشی طراحی کنن؟ گردش کنن؟
کمتر از یک ماه بعد از ریلیز تو ایران بود.g900 هم یک ماه بعد از release شدن توی ایران امد
------------
آقای علی پاور قیاف به این باحالی، چشه؟
مگه دیگه چطوری میتونن گوشی طراحی کنن؟ گردش کنن؟
دوست عزیز مگه من چی گفتم؟؟من اصلا حرفی راجع به قیافه این گوشی نزدم تا حالا ولی بنظر من یکی از خوشگلترین گوشیهای دنیاس
java version رو هم که دارین چنده:10
یعنی بهترین جاوای دنیا تا الان
منظور از سرعت سنج چيه؟ميشه يكي توضيح بده؟يعني يه چيزي تو مايه هاي دوربيناي پليس؟
عزیزم اینهایی که لیست کردی لنز نیست CMOS هستش
Complementary metal–oxide–semiconductor
کارل زایس دیگه در انحصار نوکیا نیست سری زاین موتورولا هم مثل ZN5 همه لنزشون کارل زایسه...![]()
Last edited by Apachi; 26-06-2008 at 12:29.
نه فکر کنم موتو از لنزهای کداک استفاده می کنه نه زایس
عزیزم لنز با CMOS حسابش خیلی جداست
گوشی های موتو از سنسور و چیپست عکاسی کداک و لنز کارل زایس استفاده می کنند
لنز از عدسی تشکیل شده و این عدسی مقداری از نور را جذب میکند وقتی این نور جذب شد به سنسور دوربین که در گوشی ها معمولآ از نوع CMOS تابیده میشه و بعد از نور به صورت الگوریتم دیجتالی توسط پردازش هایی که در سنسور و پردازنده دوربین انجام میشه تبدیل به عکس میشه برای همینه که سنسور و لنز در عکاسی بسیار اهمیت دارن.
ممنون بابت توضیح کاملت
راستش الان رفتم تو موبایل ریویو عکس های این گوشی و مقایسش با ان82 و کا850 دیدم
واقعا دوربین فوق العاده ای داره و امکاناتش هم بی نظیره و میشه گفت کامل ترین گوشی با سیستم عامل لینوکسه
خودم میدونم عزیز --- به هر حال گذاشتم بچه ها استفاده کنند.عزیزم اینهایی که لیست کردی لنز نیست Cmos هستش
آره دوربین خوبی داره فوکوسش خیلی خوشم اومد با شارپنسشواقعا دوربین فوق العاده ای داره
كسي نگفت سرعت سنج چيه و به چه دردي ميخوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)