اگر از سری ارزون قیمت باشه کیفیت بدنه اون چینی ها پایینه ... ممکنه توی کیف بزاریش اینطوری میشه
وگرنه وقتی بهش دست نزنید برای چی خش بیفته !
اگر از سری ارزون قیمت باشه کیفیت بدنه اون چینی ها پایینه ... ممکنه توی کیف بزاریش اینطوری میشه
نمی دونم جاش اینجاست یا نه اگر اینجاست کمکم کنید اگر نیست بگین باید برم کجا ؟
sony__vaio __ vgn-sz340p
1 - به نظر شما چطوره ؟
2 - کسی درایور هاشو داره (ممنون میشم ) لازمه
3 - فکر کنم این سری مشکل باتری دارن .
توضیح : اگر اشتباه نکنم 1 بار 1 جای خوندم شرکت سونی طرح تعویض گذاشته بود .
اگر اطلاعی دارید بفرمائید .
Last edited by panteaaa55; 06-12-2008 at 15:25.
سلام
یکی از دوستان dell داره که پاورش خراب شد...برد گارانتی بهش گفتن نباید لپ تاب رو شات داون کنی و همیشه هایبر کن چون شات داون پاور رو میسوزونه....
آیا واقعا باید همیشه هایبر کرد؟؟؟؟؟
اما يک سوال ...
استفاده مستقيم از برق شهري بجاي باطري براي افزايش عمر باطري و قطعات ...
از يکي از دوستان شنيدم :اگر درطول شبانه روز مدت زمان کاربا لب تاپ زياد هست و مکان ثابت بهتر است مستقيم از برق شهري استفاده بشه تا باطري ، بدين شکل که حتما باطري را در آورده و از طريق آداپتور مخصوص لب تاپ را روشن و استفاده کنيم ...!!؟؟
(اگر قرار است اين طرز استفاده زياد باشد پس تا حد امکان باطري خالي باشد)
حالا يک سوال پيش مياد اگر قرار باشه اين روش خوب ويا حتي بهترين باشه ، اومد و برق رفت يا نوساني پيش آمد اونوقت چي آيا سيستم ايمني و پيش گيري براي اين امر در لب تاپ پيش بيني شده ؟؟
منم تو همينش موندم که چرا خش میفته مدل: FW19neh آمریکایی هست و 1750000 است پول کمی نیست!!!!!!اگر از سری ارزون قیمت باشه کیفیت بدنه اون چینی ها پایینه ... ممکنه توی کیف بزاریش اینطوری میشه
این که ممکنه مال کیف باشه هم با عقل جور در نمیاد چون من نگفتم بیرونش خش میفته آخه لپ تاپ بسته چه جوری خشی می شه؟؟؟؟؟؟؟
Cpu : 2.5 core 2
ram: 3g
VGA: 1.5 ATI RAdeon
LCD: 16.4
هایبرنت بهتره و از اون بهتر استندبای هستش.چون استندبای لپتاپ از اساس کلن با دسکتاپ فرق داره.هایبرنت زمانی کن که میخوای برای مدت طولانی خاموش باشه.استندبای هم برای حداقل 12 ساعت مناسبه بیشتر از 12 ساعت و برای مدت طولانی خواستی خاموش کنی هایبرنت کنش
بنظر من طرف چرت و پرت گفته.دوستم گفت و فلان فروشنده گفت رو بریز دور.اگه باتری رو دربیاری و از بدشانسیت برق بره هزار و یک دردسر نرم افزاری و سخت افزاری پید میکنه.ما که عمریه لپتاپ باز هستیم از این مسخره بازیا یبار هم نکردیم
Last edited by avecina.ir; 16-12-2008 at 18:17.
طرح تعویض باتری مخصوص سونی نبوده هر شرکتی که از اون نوع باتری استفاده کرده بوده طرح تعویض گذاشته.البته ایران رو بی خیال............
به نظرم من طبق دستور العمل ها استفاده کنید اینقدر به این نظرات و ترفندها اهمیت ندید
حق با avecina.ir هست
سلام دوستان من بعد از ریکاوری گزینه هایبرنت رو ندارم چی کار باید کنم که بیاد لبتابم hp dv5 1135 هست
مرسی
سلام دوستان.
من یه سوال داشتم.
لپ تاپ من hp هستش. مدل DV 9843
وقتی فول شارژ میشه و کارم باهاش تموم میشه، خاموشش می کنم ولی دفعه بعد که روشن میکنم شارژش به 92 93 رسیده.
می خواستم ببینم هر بار که روشنش می کنم اگه وصلش کنم به برق خونه ، مشکلی واسه باتریش پیش نمیاد.
چون به اون 20 درصد نرسیده.
ممنون میشم اگه یکی جواب بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)