سلام
شنیدم G900 فلش پلیر داره.آره؟
ما که از الطاف این گوشی پیشاپیش بهره مند شدیم با چراق قوه اش.خدا کنه فلش پلیرش هم پورت بشه.
سلام
ما که از الطاف این گوشی پیشاپیش بهره مند شدیم با چراق قوه اش.خدا کنه فلش پلیرش هم پورت بشه.
آره.آخرین نسخه فلش پلیر رو داره.سلام
افا عکسی این گوشی رو داره ؟چند تا عکس ازش بذارید ببینیم که عکساش در چه حد هست.
سرعت این گوشی چطوره؟اگه یه فیلم 500 مگی دی وی دی رو نگاه بکنیم میتونه پخش کنه یا نه ؟البته با نصب برنامه منظورم هست.
این همیه عکس از این گوشی
اصلا خوب نیست
ولی من این عکس را از سایت موبایل ریویو برداشتم از مقاله Eldar ...(خیلی در مورد سونی اریکسون کم لطفه و ضد سونیه!!- زیاد ناراحت نشید شاید با بد ترین تنظیمات عکس گرفته باشه)
راستی اگه میگید عکسو بردارم، بردارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون حجمش زیاده
برای دوستان دیال آپی سخته!!!
ويرايش : عكسو برداشتم لينك گذاشتم
Last edited by Original Titan; 14-08-2008 at 12:31.
نه ربطی به رویو ها نداره و همینطور تنظیمات... این مورد در همه رویو ها و اکثر گوشی های جدید سونی تو نسخه های بتا و نسخه های اولیه وجود داره که از نسخه ی نهایی در سطح خیلی پایننتری قرار دارن ( به خصوص دوربینشون ! ) ...یادتون باشه همون K850 هم نسخه اولیش اونقد مات بود و رنگا در هم رفتگی داشت که آدم عکسایه شفاف K800 رو ترجیح میداد ( دقیقا مثه همین عکسی بود که گذاشتی...) ولی تو نسخه ی نهایی کیفیت به طرز قابل توجهی ارتقا پیدا کرده !این همیه عکس از این گوشی
اصلا خوب نیست
ولی من این عکس را از سایت موبایل ریویو برداشتم از مقاله Eldar ...(خیلی در مورد سونی اریکسون کم لطفه و ضد سونیه!!- زیاد ناراحت نشید شاید با بد ترین تنظیمات عکس گرفته باشه)
بهتون پیشنهاد میکنم هر عکسی از هر گوشی میخواهید به این سایت برید --- برند رو انتخاب کنید --مدل گوشی رو انتخاب کنید و روی عکس اگه کلیک کنید فول سایز رو به شما نشون میده :
مثلا g900 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
سلام مث ايكه سيم تحويل بريدين!؟؟!!!!!!!!!!!
بچه ها سلام
من به سونی اريکسون زياد آشنا نيستم...يه گوشی G700 دارم مسيجاي که تو اينباکس هستن با وجود
اينکه ساعت گوشی درسته تاريخ اشتباه دارن ترتيب شون هم قاطی پاتيه چه جوری بايد تنظيم کنم؟؟
دوست عزیز شما که g700 دارید
چند خریدید؟؟؟
ازاش راضی هستید ؟؟؟؟؟؟؟
بازی های جاوا را راحت اجرا می کنه؟؟؟؟(کند اجرا نمی کنه؟؟؟؟؟)
از نظر امکانات موسیقی چطوره؟؟؟؟
صفحه نماید اون با دست می شه راحت کار کرد یا حتما باید با قلم
زود خش نمی افته؟؟؟؟
کلا ازاش راضی هستید؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)