تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 299 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

پروفشنال a.salireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    :O

12

پس به سلامتی Next Gen هستش....
    بعدی من هر جقدر به خودم فشار مییارم نمی تونم تصور کنم که استفاده از موس برای یک بازی فوتبال ممکن پذیر هست!!!اصلا بهش امیدی ندارم که چیز توپی بیاد بیرون!!!ولی اگه ایده ی موس خوب جواب بده تو موفقیت بازی خیلی تاثیر می گذاره همه چیز بسته به سازنده ها هست.ولی موفقیت امیز باشه حتی از واسه کنسولهای نسل بعد هم جلوتر میزنه!!!!
    این که چیزی نیست! اگه برای ساعت های دیجیتال و ، نمیدونم موبایل های سیاه و سفید نیاد جای شکرش باقیه! این EA که من میشناسم این بازی رو برای هر وسیله دیجیتالی که فکرش بهش برسه ریلیز میکنه.

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

سلام
    تشکر از شما اقا سامان!!!!
    سلام joy jordison جان.خواهش می کنم دوست عزیز. فقط ساسان نه سامان!!
    یکی اینکه گرافیک بازی مانند همین عکسهایی هست که گذاشتی؟؟؟؟برای Pc
    نسل بعد یا نسل قبل مسئله این است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    این رو من نمی دونم که گرافیک محیط بازی مثل همین عکس ها خواهد بود یا نه اما گیم اسپات تو پیش نمایشی که نوشته گفته گرافیک بازی فوق العاده است پس اگه محیط بازی،گرافیکی مثل این عکس ها داشته باشه چندان عجیب نیست.در ضمن برای ساخت نسخه ی pc از همون موتور نسخه های xbox 360 و ps3 استفاده شده پس next-gen خواهد بود.
    بعدی من هر جقدر به خودم فشار مییارم نمی تونم تصور کنم که استفاده از موس برای یک بازی فوتبال ممکن پذیر هست!!!اصلا بهش امیدی ندارم که چیز توپی بیاد بیرون!!!ولی اگه ایده ی موس خوب جواب بده تو موفقیت بازی خیلی تاثیر می گذاره همه چیز بسته به سازنده ها هست.ولی موفقیت امیز باشه حتی از واسه کنسولهای نسل بعد هم جلوتر میزنه!!!!
    این ایده ی استفاده از ماوس باید دید که چگونه از آب در میاد.گیم اسپات که گفته خیلی جالبه
    امیدوارم فقط جنگ و ستیز بین ساکر 2009 و فیفا 2009 پیش نیاد!!!!
    اتفاقاٌ این جنگ pes و fifa اگه راه بیفته مسلماٌ به نفع ما بازیبازها خواهد بود چرا که اون وقت با 2 تا محصول عالی رو به رو خواهیم شد.

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا ببینید سایت خود فیفا چی گفته !!!

Key features - PC

• Detailed, authentic gameplay — Gamers will be able to enjoy gameplay that has enjoyed years of improvement and innovations. Details such as quick freekicks, hidden throw-ins, updated collision animations and shielding delivers a complete football experience.
    • Leading Edge Visual Quality — FIFA 09 on PC now delivers the jump in quality demanded by PC gamers around the world. The latest shader and visual techniques leverage hi-spec graphics cards for a visually spectacular recreation of the beautiful game.
    • PC Specific Controls - Customizable mouse and keyboard control configurations deliver PC-specific control unique to sports games. Determine exactly where you want the ball played with a click of the mouse button. Furthermore, send your players on pin-point accurate runs using similar commands.
    • PC Connected Experience — A unique, fully customizable widget design integrated into the menu system. You determine what information you receive directly through your game from online rankings and the Interactive Leagues to real-world football news.
    • Pro Skill Moves — Use your mouse to draw trick plays or perform one of 32 skill moves, including new scoop turns, rainbow flicks, heel-to-heel knocks and ball rolls.
    • EA SPORTS™ Interactive Leagues: – Represent your club online in the Barclays Premier League, Bundesliga, Italian League, French League or Mexican 1st Division. Play and knock–off rival clubs more often in new-to-PC Rivals Match-up option.
    • Manager Mode – New options for pre-season friendlies, and the ability to create formations to customize your club for each opponent.
    • Tournament Mode – Play 61 tournaments, including 42 officially licensed ones, or create one of your own.
    • Challenge Mode – Take on the challenge of overcoming a variety of difficult scenarios to earn rewards and unlockables.
    • Complete Authenticity — Featuring over 500 licensed teams and 30 leagues accurately represented with correct kits and badges.

---------------------------------------------------------------
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حتی لینک برای تایید بیشتر !!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by djmd; 11-07-2008 at 01:03.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینا مارو کشتن اینقدر تایید کردن !!! یه بار دیگه !!!
    ================================================== =
    Game info - PC

Step onto the pitch and play professional football your way in FIFA 09. Experience the most authentic football simulation EA SPORTS™ has delivered on PC as you live the fantasy of playing as a professional player.

FIFA 09 on PC has been customized and designed exclusively for the platform. The gameplay engine features year-on-year improvements, delivering the detail demanded by football fans.

FIFA 09 also features new customizable mouse and keyboard controls that deliver deeper, more intuitive command over your squad for more fluid football action. Now utilize the mouse as a point-and-click tool to send teammates on runs, make pin-point accurate passes, and blast powerful shots on target. Plus, you have the tools to draw up trick moves using the mouse or perform one of 32 skill moves in your arsenal, including new scoop turns, rainbow flicks, heel-to-heel knocks and ball rolls just like Ronaldinho. More than 17 customizable actions in all enable you to design the game to suit your style of play.

FIFA 09 on PC now features new, leading-edge visuals that deliver graphics that exploits the power of hi-spec gaming PCs, as requested by PC gamers. Star players are featured in photorealistic quality with remodeled likenesses that show off skin tones and muscles in greater detail for ultra-realistic action.

FIFA 09 also features customizable widgets that can now integrated into the menu system to connect you to the FIFA community and real-world football so you stay connected while playing.

The online feature set of FIFA 09 includes the EA SPORTS Interactive Leagues, where you represent your club online* against rivals around the world and 61 tournaments. An additional major feature will be announced in August at the Leipzig Games Convention in Germany.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نکته جدید که خیلی اشاره شده بهش !!!
    Designed for the PC
    In recent years there have been used the Playstation 2 version for the PC version. This comes to an end now. The PC version is designed for the PC, it is not a converted version of a console. Thus, the game is now independent, and no longer dependent on certain characteristics of consoles

=============================================.

Conclusion (PC Version)
    The PC version makes a big step forward. Because of the Next Generation graphics it looks really great, the gameplay is similar to the Next-Gen consoles. In short: The game is just fun, it plays out different and looks different than the predecessor. FIFA 09 has no reason to hide, EA has done a great job.

منبع : forum fifa 09

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این عکسهایی که من دارم از فیفا می بینم نشون میده که توی گرافیک خیلی پیشرفت داشته
    تا حالا ندیده بودم اینقدر صورت بازیکنان واضح ساخته بشه(نسخه فیفا)
    در کل اینبار فیفا کارش خوب بوده چون که من طرفدار سفت و سخته ساکر بودم و هستم
    ولی با این تغییراتی که فیفا توی این نسخه داده باید با یک فوتبال ناب طرف باشیم
    من که قصد دارم هم فیفا 09 را بگیرم هم ساکر 2009
    راستی تاریخ عرضه فیفا 09 چیه؟؟

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

راستی تاریخ عرضه فیفا 09 چیه؟؟
    14 اکتبر 2008 (23 مهر)

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

یوهو اقا ایول اقا ایول سامان جان دست درست ایول داداش واقعا یعنی اونقدر خوشحالم کردی که نگو و نپرس و اینکه رسمآ باید بگم که فیفا09 روی این سه کنسول ترکونده به تمام معنا یعنی نمیدونم از خوشحالی چی بگم کلا مثل اینکه یه بازی معرکه دارن میسازن دمشون گرم ولی خدایشش میگم این شرکت الکترونیک ارتز هم یک پدرسوخته های اند که نگو و نپرس ها بدجوری میخوان غافلگیرمون بکنن من که دیگه دارم واس هر دو نسخه هم کامپیوتر و هم ایکس باکس لحظه شماری میکنم وای چه بازی بشه این فیفا09.
    اقا میگم من همیشه بودم ما ولی یه روز نبودم یه روز که چه عرض کنم یه نصفه روز حالا تو همین نصفه روز ببین چه کولاکی شده این تاپیک باریکلا.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

بازم سلام
    خوب این عکسها هم که میبینید مال نسخه ی PC هستش که فکر کنم منتقدان گیم اسپات از بازی گرفتند!!!!هنگام تست بازی

این هم نمای از پشت دروازه بان هستش که خیلی زیباست!!!

و این هم مربوط به منوی بازی هستش
    راستی میگم این عکسها که روی مانیتور نیست روی از این تلویزیون lcd ها هستش یه ذره شک کردم اخه اینطور اگه باشه شاید مال دو کنسول برتر باشه کسی خبر نداره که مطمئنآ مال کامپیوتر هستش؟؟؟!!!
    راستی بابت عکسها مهران جان ممنون

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به همه
    احمد جان اون عکسهایی که از بازی گذاشتم توی فروم خود فیفا 09 نسخه ی Pc بوده دیگه معتبر تر از خود سایت فیفا جایی نیست!!!!پس 100 درصد به این شکل خواهد بود گیم اسپات هم که کفش بریده بود!!!
    بعد اقا ساسان نمی دونم چرا نوشتم سامان!ببخشید!!با جمله اخرت خیلی حال کردم!!!
    به هر حال من هم قبل از این بازی طرفدار ساکر بودم و هستم ولی به گفته ی فاشیست جان این هم شاهکار خواهد شد!!!
    من هم مانند شما هم فیفا 09 را میگیرم و هم ساکر 2009 را!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •