اولا سينما و ماورا واقعا عالي بود
اولا سينما و ماورا واقعا عالي بود
Bloody Sunday
يكشنبه خونين
فيلمي تاريخي ساخته Paul Greengrass كه فيلمنامه فيلم رو هم خودش نوشته
محصول مشترك انگليس و ايرلند سال2002
با بازي James Nesbitt, Tim Pigott-Smith, Nicholas Farrell, Gerard McSorley, Kathy Keira Clarke
![]()
داستان فيلم در مورد اتفاقات اوايل سال 1972 در ايرلند شمالي است.جايي كه ارتش انگليس دست به كشتار وحشيانه مردم زد...
توي هفته اي كه گذشت فيلمهاي خوبي از تلوزيون پخش شد.شايد خيلي فيلماي معروفي نبودن اما فيلماي خوبي بودن
من خيلي سرم شلوغ بود نتونستم اينجا چيزي در موردشون بنويسم
به هر حال حالا ميگم كه اگه نديدين تكرارشونو ببينين
اوليش فيلم Stay يا بمان كه از سينما ماورا پخش شد كه فكر ميكنم فردا عصر (منظورم همين امروزه البته) تكرارشو بذاره
ساخته Marc Forster در سال 2005 هست و Ewan McGregorوNaomi Watts توش بازي ميكنن
![]()
دوميش The Field يا مزرعه بود كه از سينما يك پخش شد و سه شنبه شب تكرار داره
اين دومين فيلم Jim Sheridan هست كه سال 1990 ساخته شد كه Richard Harris وSean Bean از بازيگراشن
![]()
وسوميش Bee Season بود كه با نام اسرار حروف از سينما4 پخش شد و پنجشنبه عصر ميتونيد تكرارشو ببينيد
ساخته Scott McGeheeوDavid Siegel در سال2005 كه Richard Gere وJuliette Binoche توش بازي ميكنن
![]()
میشه بگین تکرار سینما ماورا چه روزی و چه ساعتی پخش میشه ؟
شنبه عصر بين ساعت 5 و 6 بود اگه عوض نشده باشهنوشته شده توسط cully_4u
اگه منظورت تكرار سينما و ماوراست كه فكر كنم تكرارش عوض شدهنوشته شده توسط SK8ER BOi
من معمولا هيچ وقت نميشينم تكرارشو ببينم ( بنا به دلايلي ) ولي امروز كه دوشنبه باشه ساعت 5:30 تكرارشو داشت نشون مي داد . فكر كنم روز تكرارش عوض شده
يه سئوالي :
چرا اسم فيلم ها رو تغيير ميدن؟ مثلا فيلم فصل زنبور كه با نام اسرار حروف پخش شد ؟
ببخشید که همه رو با هم ننوشتم اخه به هم ربطی نداشتن
فیلم Stay یا همون بمان یا در اصل توقفگاه رو دیدین که؟
می خواستم در مورد این فیلم صحبت کنیم
آره مثل اين كه عوض شده.منم فكر ميكردم عوض شده باشه همين باعث شد كه تكرار فيلم stay رو نتونم ببينم.ولي فكر كردم شايد فقط اون بار اين طوري شده كه حالا كه شما ميگي اين هفته هم تكرارش دوشنبه بوده پس حتمآ ديگه هميشه تكرارش دوشنبه هاستنوشته شده توسط Hectorist
به نظر من اين كارشون تا حدودي درست بود.چون كه bee season معني همون مسابقات اسپل كردن كلمات رو داره كه ترجمه فارسيش نميتونه اين معني رو بده.يعني ترجمه خوبي نمي شه براي اسمش پيدا كرد.ولي وقتي اسم رو عوض مي كنن حتمآ بايد اسم اصلي رو هم بگن و يه توضيحي در موردش بدن.من كه توي حرفاشون چيزي در اين مورد نشنيدم(شايدم گفتن و من نشنيدم)چرا اسم فيلم ها رو تغيير ميدن؟ مثلا فيلم فصل زنبور كه با نام اسرار حروف پخش شد ؟
خيلي ممنون از بابت راهنماييت
پس در نتيجه Bee season اسم اون مسابقه اسپل کردنِ
این درست ولی فکر نمیکنم دلیلش این باشه چون اگه یادت باشه یه روز کانال 1 یه فیلم از Dakota fanning و Kurt Russel نشون داد که اسم اصلیش بود Dreamer و محصول سال 2005 بود که اسمشو یه چیز دیگه نوشته بودن و هیچ ربطی به Dreamer نداشت ( حالا اسمش هم یادم نیست ) اگه کسی یادشه بگه ، ولی مطمئنم که اسمش هیچ ربطی به اسم فیلم نداشت
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)