من 2تا سوال داشتم:
1.اگه IDمن هک بشه چطوری باید برگردونمش یا ببندمش؟
2.چطوری میتونم IDیه نفر رو تو yahoo پیدا کنم؟
من 2تا سوال داشتم:
1.اگه IDمن هک بشه چطوری باید برگردونمش یا ببندمش؟
2.چطوری میتونم IDیه نفر رو تو yahoo پیدا کنم؟
من یه سوال دارم ...
مگه با همه ی آدرس های ایمیل (id) نمی شه هم چت کرد و هم ایمیل ارسال کرد؟؟/
من امروز داشتم با یکی از دوستام چت می کردم و اون از من ایمیلمو خواست .؟ یعنی ممکنه با یک آدرس بشه چت کرد اما ایمیل ارسال نشه ؟ من هم گفتم خوب همینه دیگه ...
از خودش هم یا دم رفت بپرسم...
سلام
با همه id ها میشه ایمیل ارسال کرد
اما واسه چت کردن محدودیت سنی داره
ممنون![]()
محسن خان دستت درد نکنه ولی اینجا که معرفی کردی کسی بلد نیست جواب بده اگه فکر میکنی هنوز باید صبر کرد ایراد نداره ولی اگه یه تاپیک واسه ---- or AntiHack واسه yahoo میزاشتی بهتر بود فقط وقتی میخوای یه تاپیک رو ببندی بهتره آدمو به یه جایی link کنی که سوال آدم رو جواب بدن
سلام
اگه آی دیت هک بشه در یاهو یه قسمت به نام forget your password هست اگه اطلاعات ایمیلت هم یادت باشه اونوقت میتونی آی دیت رو برگردونی.
سوال دومی رو نفهمیدم.![]()
من ID یکی از دوستامو می خوام اسموش رو میدونم یه قسمت از ID ش رو هم میدونم باید چیکار کنم .میشه Id رو پیدا کنم؟؟؟؟
با سلام
هنگام استفاده از یاهو مسنجر وقتیکه sign in میکنم ناگهان برنامه مربوطه ناپدید می شود بطوریکه حتی آیکون آن از Sistem Tray حذف می شود. حتی با اینکه برنام را unistall و مجدداً نصب کردم این مشکل برطرف نشد. لطفاً راهنماییم کنید.
منظورت چیه محدودیت سنی داره ؟
مگه ما چند نوع ID داریم ؟
منظور از محدوديت سني اينه كه افراد زير 18 سال نمي تونن چت كنن...در هنگام ساخت Id بايد تاريخ تولدتون رو طوري وارد كنيد كه بالاي هجده سال بشيد![]()
سلام. من هر ورژنی از نسخه 9 یاهو مسنجر رو تو ویستا اجرا می کنم ارور میده یه اروری مثله send report تو xp !! برنامش بالا نمیاد!!! الانم 9.0.0.1389 رو نصب کردم بازم همینجوره!!! مشکل از کجاست!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)