من الان تو بعد از شهر یک اونجای که niss بود یه معدن چوب هست من اونجام
اره من پر چم ایرانو ساختم
من الان تو بعد از شهر یک اونجای که niss بود یه معدن چوب هست من اونجام
اره من پر چم ایرانو ساختم
اگه اون پلکانو بسازیم طبقیه دوم خودش میاد یا باید کار خاصی بکونیم
اهههههههههههههههههههههههه ههههه
من 10000 تا پول داشتم اف شدم همنروزی کباهم با کشتی رفتیم صفر بعد گفتم Exp 70% هست گفتم بزار همنجا یه لول اپ شم بعد برمیه گولید بزنم وقتی ان شدم اول دیدم پولم شده 46 سکه بعد رفتم تو خونم دیدم اون وسیله ای که با اون ربات می سازیم تو خونم اومدم بیرون اولین جنگوکه انجام دادم بازوکام ترکید پرت شدم رکورد تازه بد شانسیهام شروع شد
حالا حروقت میرم تو بازی یه بد شانسی میارم رفتم شهر یک یه باباای بازو کارو 1500 گزاشته بود گفتم بخرم دیدم پولم نیست رفتم تو خونم خودم بسازم دیدم لوازم کم دارم
اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههه
و این تازه اول بد شانسی هام بو
داستی برو تو قسمت عضای گولید فکنم صفحه5 بود MORDE اون منهستم تو اکانت 4 رم که ساختم
الان هم به فکر یه کاراکتر جدیدم تو می گی کدوم وردارم تو چه کلاسی
Last edited by AMIRH21; 02-07-2008 at 19:29.
منم يه بار اينجوري شدم تو سرور 1..لولم 16 بودم..خسته شدم ازش بيخيالش شدم
رفتم سرور 2 اين كاركترو ساختم ولي درست حسابي شورو كردم بازيرو
تو اگه كاركتراتو خوب ميساختي زده نميشدي
3 تا ساختي 3 تاشم يه شكل ..2 تا ميساختي 1 دختر يه پسر .مرتب بازيرو ميرفتي زده نميشدي
اينم كه ميگي مردمو بازوكام تركيد خوب جايي رفتي كه من كه لول 30 نميتنم اونجا بمونم ميميرم
الان من 4 تا اکانت دارم می تونم 8 تا کاراکتر داشته باشم
خوب قیافشون بده باشه این چه ربتی به پولم داره که یهو از 10000 تا شد 46 تا سکه
خوب ایبی نداره 2تا میسازم با همین لول 18 سری لول اپ می کنم مشون
خیلی خالب بین این همه که میان p30 فقط دونفر این بازی رو دان کردن
(تنها بازی که فقط 2 عضو در p30 داره)
Last edited by AMIRH21; 02-07-2008 at 19:59.
فردا که هستی من باید کم کم برم ولی فردا صبح هستم میبنمت پس اسم کاراکتر هام هست morde1
morde2
منظورم قيافه نبود..منظورم اينه كه تو كه سيستمت ميكشه چنتا كاركتر بسازي خوب حداقل مختلف بساز
نميدنم چرا ولي فكنم هركي مياد تو عكسارو ميبينه فك ميكنه بچه بازي ياده قارچ خور ميوفتن
منم اولش همينجوري فك ميكردم.بازي 5 دقيقه بازي كردم :روحمو تسخير كرد
تا بازي نكنن نميفهمن چيه
تازه تو p30 كسي از اعتلاعات استفاده نميكنه فقط دنباله اينن كه هي پستاشون زياد شه
من 2006 اوظ شدم ولي همين 43 پستو دارم .فقط استفاده ميكنم
باشه لان من 4تا اکانتنو می تونم باز کنم و هم زمان با همشون کار کنم (نگیید خالی میبنده دوستان مهمان چون ایشون 3تا از اکانتهای منو هم زمان یخا ددیده )
الان میام تو بازی و یه کاراکتر جدید می سازم
این بازی نمی خواد هک بشه تو اینترنت هم که سرچ می کنی قربونش برم هچی پیدا نمیشه انکار تا حالا کسی برای این بازی ترینر نساخته بعد همه اسم این بازی رو با (الیس در سرزمین اجایب)اشتباه می گیرن
من که برای خک بازی به بمبست خوردم
راستی میدونی چرا هیچکس برای ساخت روبات اقدام نمیکونه چون برای یه معموریت که انجام بدی یه برگه اموزشی مثل ساخت قایق بهت میده بعد میتونی بری اون رباتو با اون بسازی
Last edited by AMIRH21; 03-07-2008 at 06:27.
من اون اول گفتم را نداره هكش كرد بابا دارن كلي ازين بازي پول در ميارن..نميزارن كسي بتونه هكش كنه
رباط فايده نداره ساختنشم ..زود از بين ميره
من دهنم سرويس شد قايق بزرگرو ساختم..يه خوده چرخيدم از بين رفت.انقد كونم سوخت
اخی بیچاره اگه مثل من 10000 تا پولت میپرید چیکار می گردی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)