با سلام
ممنون fa13 عزیز.چشم حتما میرم یه سری میزنم و قیمت ها رو میگیرم.
ممنون از راهنماییت داداش.
یا حق
با سلام
ممنون fa13 عزیز.چشم حتما میرم یه سری میزنم و قیمت ها رو میگیرم.
ممنون از راهنماییت داداش.
یا حق
حدود ۱۵ تا ۲۰ تومن یه هدست خوب چی میشه گیر آورد ؟
من بیشتر برای دیدن فیلم و گوش دادن به آهنگ میخوام .
بودجه ات رو یه ذره ببر بالا ، بین 20 و 30 تومن ، creative چندین مدل داره که کیفیت های خوبی دارن ... نمایندگی هاش هم که توی اکثر پاساژهای کامپیوتر هستن ...
بچه ها سلام. من یه هدفون دیدم مدل Logitech® Sport
Headphone حالا میخوام بدونم من که ورزش پر تحرکی دارم و فقط میخوام باهاش اهنگ گوش کنم انتخاب خوبیه یا نه؟
لطفا اگه کسی اطلاعاتی ازش داره منو راهنمایی کنه (مزیتها و بدی هاش)
اگه قیمتشم بگین ممنون میشم.
در ضمن اگه یه فروشگاه اینترنتی هم معرفی کننین که داشته باشه چه بهتر(به جز سایت رایانه چون تموم کرده)
من همین امروز عضو شدم زیاد تو فروم وارد نیستم اگه سوتی دادم اروم بخندین من نشنوم.
برای ورزش معمولا طراحی های سبک توصیه میشه و اونایی که یا بند گردن دارن یا بهرحال برای اینکه براثر تحرک زود نیفتن در نظر گرفته شدن ... و ضمنا (اگه در محیط های عمومی ورزش می کنی) مدلهایی که کاملا جلوی صدای بیرون رو بگیره هم توصیه نمیشه تا احتیاط هم رعایت بشه ... اگه این هدفونی که میگی اکثر این شرایط رو داره ، حتما خوبه .. کارای لاجیتک کیفیت خیلی خوبی دارن ... بجز این شما برو دنبال مدلهایی که بند گردن دارن ...
فروش آنلاین رو نمی دونم ، اما توی پاساژ ایران دوتا نمایندگی هستن که کارای لاجیتک رو دارن ... (همون دوتایی که کارای کریتیو رو دارن)
سلام
من می خواستم برای کار با سیستم و بازی هدفون بخرم. چند جا گشتم Sennheiser-PC150 پیشنهاد داده بودن ولی مثل اینکه از خط تولید خارجه. می خواستم ببینم مدل های سن هایزر اصلا پیدا میشه ، اگه میشه کجا و قیمت هاشونن چه طوریه.
من حدود 50-60 فکر میکنم میتونم هزینه کنم.
گزینه های پیشنهادیتون رو هم معرفی کنید ممنون میشم.
حتما باید سن هایزر باشه؟سلام
من می خواستم برای کار با سیستم و بازی هدفون بخرم. چند جا گشتم Sennheiser-PC150 پیشنهاد داده بودن ولی مثل اینکه از خط تولید خارجه. می خواستم ببینم مدل های سن هایزر اصلا پیدا میشه ، اگه میشه کجا و قیمت هاشونن چه طوریه.
من حدود 50-60 فکر میکنم میتونم هزینه کنم.
گزینه های پیشنهادیتون رو هم معرفی کنید ممنون میشم
یه گزینه در دسترس تر برای یه مدل مخصوص بازی که کریتیو می زنه Fatality هستش ... باید حدود 70 تومن باشه .. بدیهیه که واقعا مخصوص بازی در نظر گرفته شده در نتیجه روی فاکتورهایی مثل راحتی و طراحی مانور سنگینی داده ، اما کیفیت صداش در حد متوسط و خوبه (برای بازی قانع کننده برای اینکه 70 تومن بدی و موسیقی باهاش گوش کنی : نه!)
لاجیتک به همین ترتیب یه مدل مخصوص بازی داره که اسمش رو نمی دونم ولی نمایندگی های لاجیتک نشونت میدن ... توجه کن که هدفون مخصوص "پای دستگاه" روی ویژگی هایی مثل طول سیم ، راحتی و کنترل مانور میده ... اینا رو فراموش نکن ... سن هایزر هم که در سطح بالاتری نسبت به این دو مارکه از نظر کیفیت ، و خب احتمالا از نظر قیمت ..
نه لزومی نداره سن هایزر باشه ولای کیفیتش برام مهمه.
بازی در حقیقت اولویت دومه، اولویت اول موسیقی هستش . این مدل های گیمینگ بیشتر برای بازی تحت شبکه هستش که من اصلا انجام نمی دم لذا اهمیتی برام نداره ولی به میکروفونش احتیاج دارم چون می خوام از نرم افزار Speech Recognition استفاده کنم (Dragon Naturally Speaking )
بودجه هم محدوده، فوقش 50 تومن.
ممنون از نظر هاتون
پس به نظر من دنبال سری HS کریتیو باش (HS600 باید گیر بیاد - که در واقع اون فتالیتی که وصفش مطرح شد ، HS1000 میشه) که در اون حدود بودجه کیفیت بسیار خوبی داره و بعدش لاجیتک ... 5-10 تومن اختلاف قیمت رو هم کنار بیا !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)