تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 48 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 479

نام تاپيک: نوکیا : هـک كردن گوشي هاي نوكيا سری 60 ویرایش سوم + پچ های کاربردی

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض درایور

سلام سرمست.
    به نظزم دو حالت داره 1- یا داداشت درایور تعریف گوشیشو نصب کرده 2- یا ویندورش به صورت اتومات گوشیشو میشناسه ! احتمالا ویندوز داداشت ویستا نیست؟

به هر حال بگــــــذریم.....
    بالاخره با اینکه اصلا حوصلشو نداشتم که برم دنبال درایور ولی رفتم و تو ی سایت پیداش کردم ، حالا کامپیوتر گوشیمو میشناسه !
    واست Upload کردم تو هـــم دانلود کن ! اینم لینکش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    !!! ولی از آخرم نتونستم بازیهای N-gage رو تو گوشیم بیارم...اگه میتونی کمکم کنی بیا تو انجمن

کد:
    mer30
    کامپیوتر برادرم و خودم یکیه و ما هر دو از یه pc استفاده میکنیم این مشگل بود ولی وقتی گوشی رو ریست میکردم و کابل رو وصل میکردم میشناخت ولی الان نه هیچ فرقی نمیکنه و کلا نمیشناسه باشه اون درایو هم امتحان میکنم ممنونم ازت که گذاشتی.
    در مورد بازیهای انگیج هم بیا به تاپیک مشکلات اونجا بحث کنیم خیلی بهتره و هر مشگلی داشتی بپرس من یا بچه های دیگه در خدمتیم.

پروفشنال Backstreetboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهرون بی در و پیکر

پيش فرض

شما به تک تک چیزایی که گفته شده عمل کردی؟مشگلتون کجاست؟
    اره همه اون کارها رو انجام دادم ولی ولی نمیدونم کجای گوشی باید برم که صدای شاتر رو به اون فایل دانلودی تغییر بدم

داره خودمونی میشه eblis2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

من گوشیمو هک کردم بعد از دو هفته یک بازی رو پاک کردم بعد گوشیم قفل کرد وقتی خاموشش کردم دیگه بالا نیومد وقتی مموریشو برداشتم اومد بالا حالا چی کار کنم چون وقتی مموریشو میزارم قفل میکنه کمکم کنید

داره خودمونی میشه eblis2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

راستی گوشیم n82 هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajadblog.blogfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آخر دنیا

پيش فرض

من گوشیمو هک کردم بعد از دو هفته یک بازی رو پاک کردم بعد گوشیم قفل کرد وقتی خاموشش کردم دیگه بالا نیومد وقتی مموریشو برداشتم اومد بالا حالا چی کار کنم چون وقتی مموریشو میزارم قفل میکنه کمکم کنید
    من يه مشكل شبيه مشكل تو داشتم فكر مي كردم به خاطره هك ولي بعد از فلش هم بود.
    آخر فهميدم بخاطر برنامه ي font router بود.

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من گوشيمو (6120) با روش bindpa هك كردم.بعد هم كارهايي رو كه واسه نصب بازي هاي N-Gage گفته بوديد رو انجام دادم تا رسيدم به قسمت :
    "حالا توسط برنامه Rompatcher با زدن options این برنامه رو توی حالت Disable caps قرار بدید."
    اين يكي رو نفهميدم.لطفا بيشتر توضيح بديد.
    ممنون و متشكر

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض برای من هم........

سلام عزیز
    این مشگل برای من هم پیش اومد من خیلی ترسیده بودم ولی رم رو که در میووردم میومد بالا این قضیه رو هم بعد از چند بار خاموش روشن کردن فهمیدم نگران نباش اصلآ بخاطر هک نیست برای برنامه هایی هستش که روی گوشیت نصب کردی من برنامه فونت فارسی رو نصب کردم اینطوری شد حالا جالبیش اینجاست برنامه رو پاک هم کنی این مشگل هست.ار کارت حافظت یه بک آپ بگیر همه فایل هاتو بریز توی کامپیوتر رمتو توی کامپیوتر فرمت کن گوشیت که اومد بالا رمتو بزار توی گوشیت از گوشی هم یه بار فرمت کن مطمئن باش درست میشه

8. این کاربر از sarmast65_ata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض Disable caps

من گوشيمو (6120) با روش bindpa هك كردم.بعد هم كارهايي رو كه واسه نصب بازي هاي N-Gage گفته بوديد رو انجام دادم تا رسيدم به قسمت :
    "حالا توسط برنامه Rompatcher با زدن options این برنامه رو توی حالت Disable caps قرار بدید."
    اين يكي رو نفهميدم.لطفا بيشتر توضيح بديد.
    ممنون و متشكر

چیزی نیست که متوجه نشی وقتی توی برنامه Rompatcher ، options رو میزنی گزینه اول یا نوشته Disable caps که اگه توی این حالت باشه فایل های private معلوم نیست و اگه روی disable caps کلیک کنی میشه Enable caps که توی این حالت فایلهای private معلومه و توی این حالت نمی تونی بازیهای انگیج رو شروع کنی.
    بازم در خدمتت هستم
    Last edited by sarmast65_ata; 07-08-2008 at 22:17.

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

آخه برنامه Rompatcher رو از کجا بیارم؟

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

سلام دوستان و اساتید و علما.....
    من 6120classic دارم...
    میخواستم گوشیمو هک کنم ! تا اونجایی که دستگیرم شده به دو رروش میشه S60v3 رو هک کرد ،که دوستان اشاره کردن.....
    همونطور که میدونید با هر کدوم ازاین دو روش که خواسته باشین گوشی رو هــک کنین باید گوشی رو در حالت Pc Suite با کابل usb به کامپیوتر وصل کنین. حالا چرا هنگامی که گوشی رو تو حالت PC Suite به کامپیوتر وصل میکنم ، گوشیم واسه کامپیوتر ناشناسه؟ توی Device manager گوشیم تعریف نشده !
    درایوری کوفتی زهر ماری چیزی واسه تعریف گوشیم به کامپیوتر هست؟
    دعــــاتون میکنم !
    mer30
    این مشگل رو من هم حدود 1 ماه که دارم درصورتی که گوشی برادرم رو به راحتی میتونم به کامپیوتر وصل کنم نمی دونم مشگل از pc هستش یا موبایل منم دوست دارم که بدونم چطوری میتونم این مشگل رو حل کنم
    شما از روش HelloCarbide هم می تونید استفاده کنید که نیازی به pcsuite هم نداره:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •