Hooked on Creature of the deep V رو چطوری محدود کنم؟الان فقط میتونم چند مین بازی کنم برای شما چطوری هستش؟ممنونم میشم که کمک کنی
Hooked on Creature of the deep V رو چطوری محدود کنم؟الان فقط میتونم چند مین بازی کنم برای شما چطوری هستش؟ممنونم میشم که کمک کنی
بالا خره روی 5700 هم مثل95 اجرا شد. خدا رو شکر......
راستی برای فیفا راهی برا فول کردنش پیدا نشده؟؟؟
شاخ ماهیگیری اینجا کیه؟
من لول 13 با 48000 امتیاز+ 4 تا لاک پشت!!
سلام
شما همه فایل ها رو دانلود کن بعد روی پارت اول راست کلیک کن و Extracet Here رو بزن. فایل بازی توی همون پوشه ساخته میشه. برای این کار به نرم افزار WinRAR احتیاج داری که توی همه سی دی های نرم افزار پیدا میشه.
Asphalt 3 شما فقط می تونی مرحله اول رو با یک ماشین باری کنی. فقط همین.
مثل اینکه ELVIS PRESLEY عزیز تونستن بازی رو از حالت محدود در بیارن. لطفا بگین چی کار کردین تا بقیه هم بتونن استفاده کنن.
این روش هایی هم که برای نامحدود کردن این بازی ها گفته میشه بعضی مواقع جواب میده و بعضی مواقع نه. خودمم نتونستم با این روش ها بازی ها رو از حالت تریال در بیارم.
گوشی شما os9.1 است ولی چون رزولیشن صفحه گوشی شما 208*208 هست و این بازی ها 320*240 هستند حتی اگه بازی ها اجر هم بشن بازهم شما مقداری از صفحه بازی رو نخواهید دید. این مشکل برای 3250 هم هست. حالا اگر مایلید امتحان کردن ضرری نداره.
مرسی
Last edited by IceLord; 23-05-2008 at 11:26.
عزیز ما هنوز نتونستیم بازی رو فول کنیم بهت قول میدم اگه بتونم رکوردتو بزنم مطمئن باش
در حال حاضر فقط میتونم لاستیکو ماهی 8 کیلویی بگیرم اگه بتونم فولش کنم بهت قول میدم رکوردتو میزنم
تبریک میگم واقعا خوشحال شدم![]()
خب حالا دیگه باید بریم دنبال رجیستر کردن بازی ها
کسی روشی برای نامحدود کردن فیفا سراغ نداره؟
فقط برای system Rush و hooked روشهای فول کردن گفته شده که برای گوشیهای N95 , N81 .......... به درستی داره کار میکنه ولی من امتحان کردم نشد شما هم یه امتحان بکن ببین میشه یا نه؟
روشهای گفته شده هم توی تاپیک بازیهای انگیج پست شماره 2 گفته شده.
آخر تونستم بازیها رو 5700 اجرا کنم..............
برنامه های رو پاک کردم حافظه گوشی ام خالی کرد اجرا شد.......
بعدش 2باره آهنگ ها و فایلها رو به گوشی برگردونم بدون هیچ مشکلی ان گیج کار می کرد.......
از همتون ممنمونم
من هم دنبال رجیستر کردنشون هستم با اون روش قبلی هم نشد .......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)