دوستان چون من هم شاید قصد خرید این گوشی رو داشته باشم واسه همین هر سوراخ سنبه ای که فکر بکنید سر
میکشم تا چیز تازه ای در مورد این پامت پیسی پیدا کنم. الان هم در انجمن پرشین تولز حدود 5/6 نفر هستن که این
گوشی رو خریدند و همه شون هم حرفهاشون با هم یکیه. چون میدونم برای بعضی ها انجمن پرشین تولز ----- شده
به همین خاطر بعضی از نظرات رو اینجا کپی میکنم تا ببینم نظر کسانی که اینجا این گوشی رو دارند چیه و آیا این
حرفها رو بدون تعصب خواهشا تایید میکنند یا نه.
نقل قول؛ amin3d
هندزفریش کیفیت خوبی داره و صداش هم خیلی بلند و خوبه، برنامه ای داره به اسم Audio Booster که وقتی هندزفری وصل باشه میتونه صدا رو اکولایز کنه و تقویت هم میکنه. رادیو رو هم خیلی خوب میگیره.
به نظرم باطریش ضعیفه. تو ریویو هاش که اینطور نیست اما در واقعیت خیلی زود ته میکشه.
موقع شارژ خیلی داغ میشه. موقع صحبت کردنم همینطور البته من از هندز فری بلوتوث استفاده میکنم اما تو ماشین روی پام بود انقدر داغ شد که گذاشتم رو صندلی 11 صبح از شارژ در آوردم کلاً نیم ساعت صحبت کردم و 1 ساعت هم باگوشی ور رفتم. WiFi روشن ساعت 9 شب باطریش نصف بود. (نمیدونم دیگه قضاوتش با خودتون)
با هر بدبختی بود جیبی ع رو نصب کردم و نصب شد، اما فقط تو ادیتور ها میتونه فارسی رو مثل آدمیزاد نشون بده، مثل sms ، یعنی sms فارسی تو صفحه touch FLO قاطی پاتی هست اما وقتی خود sms رو باز میکنی درست نشون میده.
کیبردش هم که اندازه یه آیکون کوچولوه ، resco keyboard با زبان فارسی نصب کردم این مشکل هم حل شد. اما مشکل اصلی اینه که اصلا ورودی فارسی قبول نمیکنه یعنی مشکل چپ به راست و حروف بزرگ.
خلاصش اینکه فقط الان میتونم اس ام اس فارسی بخونم و بس
نقل قول؛ Siyavash_61
خوب نميشه گفت با رام حل ميشه گرم شدن باطري وقتي اتفاق ميافته كه شدت جريان بالا باشه حالا اگه رام گوشي مشكل داشته باشه مثلا برنامه اي باشه كه cpu رو الكي مشغول كنه با رام حل ميشه اما رامهاي كوك شده خيلي وقتها مشكلاتشون بيشتره در مورد دايموند فكر ميكنم كه گرم شدنش واسه اين باشه كه خيلي ظريف ساخته شده و باطري به بقيه مدار خيلي نزديكه همينطور به قاب پشتي يه گوشي و خوب در چنين شرايطي تخويه وجود نداره و گرما ميره بالا
Vooroojak80
به نظر من مشکل سرعت داره. من که قبلا جم داشتم الان با این کلافه میشم گه گداری. گرچه تاچ فلو کار می کنم که البته نمی شه ازش گذشت.
amin3d
داغی باطری بیشتر موقع سارژ شدن و مکالمه خودشو نشون میده. اما در حالت معمولی بعد از نیم ساعت روشن ماندن lcd کمی گرم میشود
Civil.Eng
تقریبا بعد از نیم ساعت کار با اینترنت ار طریق wifi گرما زیاد می شود
Kourosh4
میگم این فونت یا ایکونها بزرگتر از این نمیشن؟ توی p990 نسبت به فونتایی که تو گوشی میریختم متنها بولد یا بزرگتر و البته نوعش هم عوض میشد.برا ویندوز میشه اینکارو کرد؟
یه چیز دیگه اینکه pdf رو با این اصلا نمیشه خوند.خیلی ازار دهندست.کلا بیخیال Ebook شدم
hossein55
دوستان برای فارسی کردن این گوشی فقط از این استفاده کنید
روی دیاموند تست شده وجواب داده
اینم جدید ترین فارسی ساز که برای دیاموند هم کار میکنه
با تشکر فراوان از فرشید لاور
ورژن جدید برنامه فی جیبی ع یا FJE که با wm6.1 نیز سازگار هست در این ورژن هر برنامه ای را که در لیست Exclude آن قرار میدهید خیلی خوب در لیست چشم پوشی قرار میده و برنامه مورد نظر بدون اینکه FJE روش تاثیری داشته باشه کار میکنه مخصوصا Lingvosoft و farshid calendar که قبلا مشکل نمایش فونت را داشت ولی با قرار دادن در لیست Exclude دیگر به صورت لالالالالا نمیشه
روی O2 و Kaiser که به صورت رجیستر شده نصب میشه و کسانی که این پاکت پی سی ها را دارند میتوانند از این لینک استفاده بکنند:
حتما توجه بفرمایید که برنامه بایستی روی Main memory نصب بشود نه Storage Cardکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای کسانی که پاکت پی سی های دیگری جز TytnII یا KAISER و O2 Atom دارند
لینک دریافت نسخه کرک شده:
برای رجیستر کردن به مسیر زیر رفته با سریال دلخواه رجیستر بکنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Start-> Settings -> System -> In4Mobility Fee Jeibi Ein -> About
خب دوستان این خلاصه بحث های اون یکی انجمن بود. حالا منتظر تایید و یا انتقادات کسانی که این گوشی رو
اینجا دارند هستم.![]()