تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 35 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 348

نام تاپيک: کلوپ HTC Touch Diamond

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان چون من هم شاید قصد خرید این گوشی رو داشته باشم واسه همین هر سوراخ سنبه ای که فکر بکنید سر

میکشم تا چیز تازه ای در مورد این پامت پیسی پیدا کنم. الان هم در انجمن پرشین تولز حدود 5/6 نفر هستن که این

گوشی رو خریدند و همه شون هم حرفهاشون با هم یکیه. چون میدونم برای بعضی ها انجمن پرشین تولز ----- شده

به همین خاطر بعضی از نظرات رو اینجا کپی میکنم تا ببینم نظر کسانی که اینجا این گوشی رو دارند چیه و آیا این

حرفها رو بدون تعصب خواهشا تایید میکنند یا نه.

نقل قول؛ amin3d

هندزفریش کیفیت خوبی داره و صداش هم خیلی بلند و خوبه، برنامه ای داره به اسم Audio Booster که وقتی هندزفری وصل باشه میتونه صدا رو اکولایز کنه و تقویت هم میکنه. رادیو رو هم خیلی خوب میگیره.
    به نظرم باطریش ضعیفه. تو ریویو هاش که اینطور نیست اما در واقعیت خیلی زود ته میکشه.

موقع شارژ خیلی داغ میشه. موقع صحبت کردنم همینطور البته من از هندز فری بلوتوث استفاده میکنم اما تو ماشین روی پام بود انقدر داغ شد که گذاشتم رو صندلی
    11 صبح از شارژ در آوردم کلاً نیم ساعت صحبت کردم و 1 ساعت هم باگوشی ور رفتم. WiFi روشن ساعت 9 شب باطریش نصف بود. (نمیدونم دیگه قضاوتش با خودتون)

با هر بدبختی بود جیبی ع رو نصب کردم و نصب شد، اما فقط تو ادیتور ها میتونه فارسی رو مثل آدمیزاد نشون بده، مثل sms ، یعنی sms فارسی تو صفحه touch FLO قاطی پاتی هست اما وقتی خود sms رو باز میکنی درست نشون میده.
    کیبردش هم که اندازه یه آیکون کوچولوه ، resco keyboard با زبان فارسی نصب کردم این مشکل هم حل شد. اما مشکل اصلی اینه که اصلا ورودی فارسی قبول نمیکنه یعنی مشکل چپ به راست و حروف بزرگ.

خلاصش اینکه فقط الان میتونم اس ام اس فارسی بخونم و بس

نقل قول؛ Siyavash_61
    خوب نميشه گفت با رام حل ميشه گرم شدن باطري وقتي اتفاق ميافته كه شدت جريان بالا باشه حالا اگه رام گوشي مشكل داشته باشه مثلا برنامه اي باشه كه cpu رو الكي مشغول كنه با رام حل ميشه اما رامهاي كوك شده خيلي وقتها مشكلاتشون بيشتره در مورد دايموند فكر ميكنم كه گرم شدنش واسه اين باشه كه خيلي ظريف ساخته شده و باطري به بقيه مدار خيلي نزديكه همينطور به قاب پشتي يه گوشي و خوب در چنين شرايطي تخويه وجود نداره و گرما ميره بالا

Vooroojak80
    به نظر من مشکل سرعت داره. من که قبلا جم داشتم الان با این کلافه میشم گه گداری. گرچه تاچ فلو کار می کنم که البته نمی شه ازش گذشت.

amin3d
    داغی باطری بیشتر موقع سارژ شدن و مکالمه خودشو نشون میده. اما در حالت معمولی بعد از نیم ساعت روشن ماندن lcd کمی گرم میشود

Civil.Eng
    تقریبا بعد از نیم ساعت کار با اینترنت ار طریق wifi گرما زیاد می شود

Kourosh4
    میگم این فونت یا ایکونها بزرگتر از این نمیشن؟ توی p990 نسبت به فونتایی که تو گوشی میریختم متنها بولد یا بزرگتر و البته نوعش هم عوض میشد.برا ویندوز میشه اینکارو کرد؟

یه چیز دیگه اینکه pdf رو با این اصلا نمیشه خوند.خیلی ازار دهندست.کلا بیخیال Ebook شدم

hossein55
    دوستان برای فارسی کردن این گوشی فقط از این استفاده کنید

روی دیاموند تست شده وجواب داده

اینم جدید ترین فارسی ساز که برای دیاموند هم کار میکنه

با تشکر فراوان از فرشید لاور

ورژن جدید برنامه فی جیبی ع یا FJE که با wm6.1 نیز سازگار هست در این ورژن هر برنامه ای را که در لیست Exclude آن قرار میدهید خیلی خوب در لیست چشم پوشی قرار میده و برنامه مورد نظر بدون اینکه FJE روش تاثیری داشته باشه کار میکنه مخصوصا Lingvosoft و farshid calendar که قبلا مشکل نمایش فونت را داشت ولی با قرار دادن در لیست Exclude دیگر به صورت لالالالالا نمیشه

روی O2 و Kaiser که به صورت رجیستر شده نصب میشه و کسانی که این پاکت پی سی ها را دارند میتوانند از این لینک استفاده بکنند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حتما توجه بفرمایید که برنامه بایستی روی Main memory نصب بشود نه Storage Card

برای کسانی که پاکت پی سی های دیگری جز TytnII یا KAISER و O2 Atom دارند
    لینک دریافت نسخه کرک شده:

کد:
    برای رجیستر کردن به مسیر زیر رفته با سریال دلخواه رجیستر بکنید
    Start-> Settings -> System -> In4Mobility Fee Jeibi Ein -> About

خب دوستان این خلاصه بحث های اون یکی انجمن بود. حالا منتظر تایید و یا انتقادات کسانی که این گوشی رو
    اینجا دارند هستم.
    Last edited by Power Pro; 07-07-2008 at 20:56.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اول بگم که آپدیت جدید rom گوشی اومده و میتونین دانلود کنین از سایت htc

دوم نرم افزاری هست به اسم En2FaMail_1.53 که میتونین از لینک زیر برای اس ام اس فارسی دانلود کنین
    کد:
    این نرم افزار قابلیت تبدیل نوشته های فینگیلیش به فارسی رو داره

البته اینجا جای درخواست نرم افزار نیست و خواهش میکنم اخطار به من ندن - نمیخواستم دوستان دنبال جواب بگردن
    دوست عزیز ممنون که خبر دادی. این مطلب رو حتما یک گوشه ذهنمون نگه میداریم تا روزی که بخوایم استفاده
    کنیم گیج نشیم... ممنون .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

HTC Diamond Ringtones

این هم تمام زنگ ها و آلارم های این گوشی. پسوند فایل ها wma است و اگر میخواهید که برای گوشی های دیگه
    استفاده کنید باید اون رو با برنامه های کانورتر تبدیل به فرمت دلخواهتون بکنید.
    حجم دانلود 3.3 مگابایت.

کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فکر کنم من اینجا تنهام. حالا خوبه این گوشی رو نخریدم. بابا شما که گوشی رو دارید همین که خریدید بای بای...
    خوب بیاید یک نظری بدید از مشکلاتش از خوبی هاش و اینها بگید تا امثال من که میخوان بخرند کمکی بشه واسه
    واسه شون...

نقل قول از فروم پرشین تولز. توسط amin3d

مشکل فارسی هم در دیاموند حل شد.

البته بماند که منو پیر کرد و حدود 20 بار هارد ریست کردم اما ارزششو داشت.
    فایل ها رو برای اینکه راحت باشین خلاصه کردم و جدا آپلود کردم.

- اس ام اس فارسی هم توی toch flo 3d دیده میشه هم تو خود Messages
    - تو Opera کاملا کار میکنه
    - تمام صفحات وب فارسی رو درست نشون میده
    - SMS فارسی هم میتونید بفرستید.
    - Note فارسی میتونید بنویسید.

خلاصه حالشو ببرید

اما هنوز توی Calender و Tasks مشکل داره.

* نکته 1 : FJE رو اگر نصب دارید Disable کنید
    * نکته 2: فایل 1 و 2 رو حتما تو حافظه خود دستگاه نصب کنید نه تو Internal Storage

فایل های زیر رو به ترتیب دانلود و نصب کنید.
    (تو رپید شر آپلود کردم زود دانلود کنید تا لینکاش از بین نرفته)

کد:
    این هم چند نظر تا از نظر کسانی که اینو نصب کردند.

آقا کارت عالی بود.
    مشکل خیلی بزرگی رو حل کردی. من نصبشون کردم و کامل چک کردم. هیچ مشکلی نداره. حتی sms های فارسی رو توی محیط toch flo هم درست نشون میده.
    فقط من یه مشکل خیلی کوچیک با هاش دارم.توی محیط opera در نشون دادن صفحات که عالیه. کاملا درست نشون میده، اما address bar خود opera رو خراب کرده. یعنی هر چی توش تایپ میکنی نشون نمیده
    می خواستم ببینم خودت با این مشکل رویرو شدی یا ایراد از گوشی منه؟
    بازم دستت درد نکنه. به همه diamond دارا توصیه می کنم برای حل مشکل فارسی شدن گوشیشون فقط همین برنامه رو نصب کنن، چون من بقیه رو امتحان کردم.هیچ کدوم به درد نمی خوره.

PersianData

ممنون مشکل فارسی بودن SMS ها حل شد ولی موردی که هست اینکه دیگه در هیچ بخش دیگه ای امکان تایپ با کی بورد وجود نداره یعنی یه جورایی از چاله افتادیم تو چاه ...
    واسه گوشی شما هم به همین ترتیب هستش ؟ یا مشکل در نصب بوده .
    Last edited by Power Pro; 08-07-2008 at 23:14.

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

فکر کنم من اینجا تنهام. حالا خوبه این گوشی رو نخریدم. بابا شما که گوشی رو دارید همین که خریدید بای بای...
    خوب بیاید یک نظری بدید از مشکلاتش از خوبی هاش و اینها بگید تا امثال من که میخوان بخرند کمکی بشه واسه
    واسه شون...

نقل قول از فروم پرشین تولز. توسط amin3d

مشکل فارسی هم در دیاموند حل شد.

البته بماند که منو پیر کرد و حدود 20 بار هارد ریست کردم اما ارزششو داشت.
    فایل ها رو برای اینکه راحت باشین خلاصه کردم و جدا آپلود کردم.

- اس ام اس فارسی هم توی toch flo 3d دیده میشه هم تو خود Messages
    - تو Opera کاملا کار میکنه
    - تمام صفحات وب فارسی رو درست نشون میده
    - SMS فارسی هم میتونید بفرستید.
    - Note فارسی میتونید بنویسید.

خلاصه حالشو ببرید

اما هنوز توی Calender و Tasks مشکل داره.

* نکته 1 : FJE رو اگر نصب دارید Disable کنید
    * نکته 2: فایل 1 و 2 رو حتما تو حافظه خود دستگاه نصب کنید نه تو Internal Storage

فایل های زیر رو به ترتیب دانلود و نصب کنید.
    (تو رپید شر آپلود کردم زود دانلود کنید تا لینکاش از بین نرفته)

کد:
    این هم چند نظر تا از نظر کسانی که اینو نصب کردند.

آقا کارت عالی بود.
    مشکل خیلی بزرگی رو حل کردی. من نصبشون کردم و کامل چک کردم. هیچ مشکلی نداره. حتی sms های فارسی رو توی محیط toch flo هم درست نشون میده.
    فقط من یه مشکل خیلی کوچیک با هاش دارم.توی محیط opera در نشون دادن صفحات که عالیه. کاملا درست نشون میده، اما address bar خود opera رو خراب کرده. یعنی هر چی توش تایپ میکنی نشون نمیده
    می خواستم ببینم خودت با این مشکل رویرو شدی یا ایراد از گوشی منه؟
    بازم دستت درد نکنه. به همه diamond دارا توصیه می کنم برای حل مشکل فارسی شدن گوشیشون فقط همین برنامه رو نصب کنن، چون من بقیه رو امتحان کردم.هیچ کدوم به درد نمی خوره.

PersianData

ممنون مشکل فارسی بودن SMS ها حل شد ولی موردی که هست اینکه دیگه در هیچ بخش دیگه ای امکان تایپ با کی بورد وجود نداره یعنی یه جورایی از چاله افتادیم تو چاه ...
    واسه گوشی شما هم به همین ترتیب هستش ؟ یا مشکل در نصب بوده .
    دمت گرم ..من دایموند ندارم این از طرف کسایی هست که خریدن و پریدن....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دمت گرم ..من دایموند ندارم این از طرف کسایی هست که خریدن و پریدن....
    چه عجب یکی پیدا شد. البته اینم واسه خودش دلگرمیه... مرسی

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

من می خوام تاچ پرو بگیرم.
    آقا رو دایموند یکی تست کنه.
    پاور پرو جان مشکل خیلی هارو حل کردی دمت گرم.

داره خودمونی میشه dontsee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من مطالبی که در مورد اشکالات این گوشی نوشته شده رو کاملا تایید میکنم ویه اشکال بسیار مسخره رو اعلام میکنم که در مورد این موضوع هم بحث زیاد انجام نشده...!

این گوشی یه شارژر داره که usb هستش
    یه هدفون هم داره که usb هست

کابلی که شما به عنوان رابط برق استفاده میکنید یه کابل usb 4pim معمولی هستش ....
    بعضی وقت ها شما بعد از اتصال این گوشی به کامپیوتر یا شارژر وقتی میخواهید از هدفون برای گوش دادن موزیک استفاده کنید صدای بی کیفیت یا بهتر بگم بدون bass می شنوید که بعضی وقتها این اشکال خود به خود حل میشه و بعضی وقتها باید hard reset کنید که 100% حل بشه!!!!!

ولی بسیار مشکل مسخره ایه!!!!!! که اعصاب منو ریخته بهم
    در xda-developers.com راه حل هایی براش گفتن ولی درست جواب نمیده و بعضی وقتها با توصل به آقا امام زمان ممکنه کار کنههههههههههههههههههه!

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

gsmarena هم خبر مربوط به باتری این ppc رو اعلام کرد.
    باتری اورجینال htc با ظرفیت 1350 به همراه در پشت شنیده شده به قیمت 80 دلار هست و باتری محصول چین با ظرفیت 1800 و در پشت دستگاه به قیمت 51 دلار.
    کد:

داره خودمونی میشه Khosravani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چه عجب یکی پیدا شد. البته اینم واسه خودش دلگرمیه... مرسی
    آقا دستت درد نکنه

همین حالا نصبش کردم (یکمی با اشکال... یکبار نصب شد جواب نداد باوجودیکه روی حافظه اصلی بود. دوباره بدون اینکه uninstall کنم دوباره نصبش کردم و رفتم سراغ تنظیمات.
    فقط فرصت کردم یک صفحه وب فارسی رو باز کردم که جواب داد.
    فقط مشکل کی بوردشه که اگه یکمی چشماتون ضعیف باشه اصلا خونده نمیشه!!! که احتمالا علتش رزولوشن بالاتر صفحه است. کاش برای این یکی هم راهی پیدا بشه.

باز هم ممنون. نجاتم دادین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •