كركي تو رو خدا جواب پيغام خصوصي من رو بده
باشه هومن جان . سر فرصت حتما جواب خواهم داد.
آنتی ویروس فقط و فقط کاسپر هم راحط به روز میشه و هم همه ویروسها رو شناسایی میکنه!!@@@@@
با سلام
بچه ها بحث نکنید قبلا در این باره بحث شده و اکثرا کاسپر را بعنوان بهترین و قویترین انتخاب نمودید
مکافی فقط مشکل آپدیت شدن ندارد بلکه تروجان دانلودرها رو هم بخوبی شناسایی و قدرت کلین آن را نیز ندارد
قربانتان Adel.p30
با تشکر از استاد کرکی جان
در نوشتن متن هایم حتما سعی میکنم از بحث خارج نشوم و خوشحالم در جایی بحث می کنم که جو خفقان در آن حاکم نیست این هم نشات گرفته ازتفکر شماست که در کشوری آزاد زندگی می کنید
دوست من Bat man جان برداشت من از تاپیک شما
این بود که نبود گزینه pause در هنگا م اسکن در مکافی برای شما به شکل یک ایراد بزرگ نمایان است
البته این برمیگردد به طراحی متخصصان مکافی در اختیارات کاربر
حتی شما در ورژن desktopاین آنتی ویروس به log file scannerدسترسی مستقیم نداری ولی این مسایل لطمه به آنتی ویروس از لحاظ قدرت وارد نمیکند
البته ناگفته نمانند این گونه مسایل و بسیاری مسایل ناگفته برای خیلی ها از جمله برخی سایت ها مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لحاظ می شود و حتی شما می توانید به همین دلیل مکافی را بعد از avgدر رده بندی بیابید چون امثال این سایت ها قیمت آنتی ویروس - سهل الاستفاده بودن - پشتیبانی واختیارات کاربر و مفهوم بودن گزینه های به کار رفته در منوها را برای کاربران در نظر می گیرند و ملاک را کاربری در نظر می گیرند که کاملا مبتدی است
شاید تعجب آور باشد که nod32در انتهای رده بندی این سایت فقط به علت به کارگیری عباراتی نامفهوم برای یک کاربر تازه کار قرار گرفته است وهمین عبارات Imon Amon Dmon Emon برای آن ها ملاک تصمیم گیری شده
البته برای دوستان ما در این تاپیک این عبارات بسیار آشنا هست (به مدد آموزش دوستان )
واز جمله دیگرشما: استفاده از یک آنتی ویروس سالم بهتر از یک آنتی ویروس قوی است
باخودم اینگونه برداشت کردم که شما در مکافی Bug سراغ دارید .
اوامري باشه عزيز !نوشته شده توسط masoudm989
![]()
سورسشو مي خواي چي كار ؟
براي تست مك آفي ميخواي ؟![]()
اگه برات مقدور نیست یا از توانت خارجه که هیچ
Source ویروست را می خواهم بدهم به یه انسان با سواد برام آنالیز کنه ببینم زاییده کدام ذهن خلاق هست
واصلا در واقع چی کاره حسنه؟![]()
خيلي ممنون از اين كه اين نكته را به من گوش زد كردين ولي آيا بهتر نبود به جاي اين چيزا نكات آموزنده اي راجع به دليل بهتر بودن يك آنتي ويروس را مطرح مي كردند تا ما مبتديان هم ياد بگيريمنوشته شده توسط Cracki
با تشكر از كركي![]()
Last edited by amirk; 22-02-2006 at 01:41.
ببخش دوست من تو زحمت نيفتيدنوشته شده توسط masoudm989
جوابش آمد
Hello.
The file you have sent contains already detected malicious software.
Please update your bases.
Sincerely yours, Anton Dunaev
Virus analyst
پس زياد نگران سو’استفاده از اين تروجان نباش
آخه سو استفاده را ممنوع كرده بودي
Last edited by masoudm989; 20-02-2006 at 02:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)