پیغامه میگه که یا فضای دیسک برای باز کردن فایل کمه یا اینکه فایل درست دانلود نشدهنوشته شده توسط hani
راه حل: اگر درایو ویندوزت پره که خالیش کن اگر 200 مگابایت یا بیشتر جای خالی داره یه بار دیگه فایل نصب رو از سایت بیت دیفندر دانلود کن
پیغامه میگه که یا فضای دیسک برای باز کردن فایل کمه یا اینکه فایل درست دانلود نشدهنوشته شده توسط hani
راه حل: اگر درایو ویندوزت پره که خالیش کن اگر 200 مگابایت یا بیشتر جای خالی داره یه بار دیگه فایل نصب رو از سایت بیت دیفندر دانلود کن
ممنون دوست عزيز براحتي پچ شدنوشته شده توسط hamilton
ولي پيغام
Update error:
Your BitDefender Internet Security v10 key is not valid! همچنان هست
البته من با يه روش ساده اپ كردم كه بعد از اون كار اين پچ خيلي بدردم خورد
يكي از كدهاي رجيستري رو وقتي كه به اينترنت متصل نبودم ( كدهايي كه در همين سايت هست ) دادم ( بخاطر اينكه همون لحظه چك نشه ) و بعد از اتصال اپ كردم
بعد از اينكه بيت اپ شد تازه فهميد كد تقلبي هست و از كار افتاد
ولي بعد از پچ شدن با اين برنامه مشكلم حل شد
ممنون و موفق باشيد .
با سلام خدمت شما.نوشته شده توسط superbadboy
خوشحالم كه مشكل شما حل شد.
موفق باشيد.
چرا مشكل من حل نشد پس؟ براي من update ام غير فعال شده!
ببينيد اين سريال كار ميكنه
Product: BitDefender Antivirus Plus v10
License: A2AF1ED8ADAFAAAB94D8
Last edited by toadstool; 16-11-2006 at 06:33.
آقا مثل اينكه يكي بايد بياد و اين بيت دفندر را بخره و همه استفاده ببرن
حالا شوخي در رفته چي كار بايد كرد ؟
من كه دارم ديوونه مي شم هر آنتي ويروسي ريختم مزخرف بود مخصوصا اين كسپر اسكي كه فايروالش واقعا گنده
حالا اومدم ببينم اينجا كسي نيست اين مشكل آپديت بيتدفندر را حل كنه؟
آقا جون مادراتون
راستي آقاي هميلتن شما اين پچ را از كجا گير اوردي؟از سايت جود بيتدفندر؟
با سلام خدمت شما.همانطور كه در لينك دانلود مشاهده ميكنيد اين patch از خود سايت bitdefender گرفته شده.دوستانم در فرومهاي خارجي اين patch رو پيدا و استفاده كردند و ميگفتند كه مشكل آپديت آنتي ويروس bitdefender رو به خاطر پيغام invalid بودن سريال حل كرده و شما ميتونيد همچنان از اين آنتي ويروس استفاده كنيد.من خودم چون اين آنتي ويروس رو ندارم نتونستم تست كنم.چون اين patch مال خود شركت سازنده آنتي ويروس بود و هيچ خطري هم نداشت براي دوستان معرفي كردم تا تست كنند.شما هم از روشي كه دوستمون در چند پست بالاتر بهش اشاره كردند استفاده كنيد تا انشااله مشكل شما و ساير دوستان هم حل بشه.نوشته شده توسط Original Titan
موفق باشيد.
سلام
اگر ممکنه آخرین ورژن فول internet security رو برا من به همراه کرک بزارید
ممنون
![]()
BitDefender Internet Security 10.2 Beta 1 for Windows Vista
License: Trial
Size: 22.7 MB
Price:69.95 $ to buy
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBitDefender Antivirus Plus 10 Final
License: Trial
Price: 44.95 $ to buy
enjoyکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در تكميل تاپيك دوستمون كه لينك دانلود را قرار دادند من هم كرك BitDefender Antivirus Plus 10 Final را براي شما آپلود كردم.اميدوارم كه مورد استفاده شما و دوستان علاقمند قرار بگيرد.
BitDefender Antivirus Plus 10 Final Crack:
موفق باشيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)