کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک رد کردن گزارش![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک رد کردن گزارش![]()
شما چه آی پی پیدا کردید که نشون میده از آنااینترنت سرویس داره؟ شاید ip برای آنا بوده!
این مورد برای ADSL مخابرات هست که در تهران و بعضی شهرستانها ارائه میشه. والا الان در تهران هم شرکتی هست که پهنای 64 kb رو 18 تومن میده و ... کلا اینترنت شرکتهای خصوصی هزینه اش زیاده مگر اینکه خود مخابرات شروع به ارائه سرویس بکنه که در اینصورت هزینه ها بر طبق این جدول درنظر گرفته میشه.
وقتی این تاپیک بالا میاد خیلی خوشحال میشم! شهر ما هم داره یواش یواش پیشرفته میکنه!
سلام .
خواهشا یکی از دوستان آمار بدن ببینیم که کجا (توی کجای شهر) میشه این --- ها رو گیر اوورد ... ؟
من دیگه از اینترنت اینجا بریدم ! ...
منم بالاخره پرسرعت گرفتم(پارس آنلاین) یادت باشه قبلش خیلی اینجا کمکم کرد....جای خوشحالیه...![]()
واسه --- کارت برو پاساژ فلیپس. واسه دانلود آفلاین بهترین مارک Skystar S2 هست (HD نه ها! S2) قیمتش هم حدود 90 تومن هست.
من خودم --- ندارم و این اطلاعات هم که دادم مربوط میشه به تحقیقاتی که چند وقت پیش انجام دادم. بنابراین ممکنه که دوستان دیگه اطلاعات بهتری در این زمینه داشته باشن. من خودم تا مجوز نگیرم نمیرم سراغش. چون یکی میگفت که با دانلود آفلاین کاری ندارن ولی اگه شاکی شخصی داشته باشی (مثلا از همسایه هاتون) میان جمع میکنن! پس عاقلانه هست که قبلش دنبال مجوز بری.
انصافا پارس سرعتش خيلي خوبه با 128 سرعت دانلودم تا 180 رفته بالا!![]()
لطف کن سرعتت رو شب ساعت 12 به بعد هم چک کن بگو!![]()
خُب بايد شرايط فرهنگي رو هم در نظر بگيري!
ولي سرعت دانلودم شبا معمولا 30 يا 35ه
می شه بگی از کدوم سرویس پارس آنلاین استفاده می کنی؟خُب بايد شرايط فرهنگي رو هم در نظر بگيري!
ولي سرعت دانلودم شبا معمولا 30 يا 35ه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)