تموم شد (چه زود!)
داستان عالی بود
شخصیت پردازی عالی
روایت داستان عالی
موسیقی و صدا عالی
گرافیک خیلی خوب
واقعا خیلی داستانش ردیف بود و مثل فیلم سینمایی بود روایتش !!
لذت بردیم..........
تموم شد (چه زود!)
داستان عالی بود
شخصیت پردازی عالی
روایت داستان عالی
موسیقی و صدا عالی
گرافیک خیلی خوب
واقعا خیلی داستانش ردیف بود و مثل فیلم سینمایی بود روایتش !!
لذت بردیم..........
خیلی صحنه های سینمایی داشن
باید ازش یه فیلمی تهیه کنن
در کل بازی خوبی بود.صداگذاری توپی داشت عین فیلم سینمایی.در کل به یک بار بازی کردن می ارزه.
درضمن باید گفت که اصلا به پای Cod نمیرسه.
موفق باشید.
سلام
امروز ساعت 1 اومدم خونه تا الان داشتم بازی میکردم ! ایرادی قابل توجه ندیدم !
صدا گذاری خیلی خوب بود ...
چهره ...
باران ...
انفجار ها ...
در ضمن این بازی رو اصلا با COD نباید مقایسه کرد چون :
این گیم فقط در اول شخص بودن میتونه با COD شبیه فرض بشه !
این یک گیم Tactical هست و یک سبک خاص داره ...
نه!خیلی وقت بود منتظر این بازی بودم.فکر می کردم رو دست COD بلند بشه اما...فقط فیلمهای قشنگی داشت.
یادمه تویه سری قبلی وقتی با اسنایپر شلیک می کردیم با فشار دادن یک کلید چند لحظه نفسشو برای بهتر شلیک کردن حبس می کرد،فعلاً که اسنایپری گیرم نیومده.چنین قابلیتی در HH وجود داره؟
دوستانی که بازی را گرفت از موزیک و موسیقیش بگن!!ایا از اهنگهای دهه 50 استفاده شده؟؟
اره یه موزیکی داره که خوف میکنی بعده عمری یه بازی توپ در مورده جنگ جهانی 2 کردیم
صدا گذاری رو یوبی سافت سنگ تمام گذاشته
تا 1 روز بعد از بازی همش فریاد های Baker و دوستان !تو گوشم بود واقعا عالی شده من 9.8 میدم به این قسمت
تنها مشکلش اینه که موشن کپچر لب ها خیلی خوب نشده یعنی وقتی فریاد میزنه این حس بهت القا نمیشه که داره از ته حلقش داد میزنه!
بازی رو که تموم میکنید درجه سختی authentic باز میشه که اگر برید میبینید خیلی سخته ! هیچ نوع نشونه یا علامت در مورد هدف جهت اسلحه یا نشونه دشمن تو صفحه نیست ! صفحه خالی خالی از هر نوع نشون دهنده ای هست ....
شماره اول بازی توی همه ی درجه ها اصلا نشونه نداشت و میشد از توی آپشن گذاشت !بازی رو که تموم میکنید درجه سختی authentic باز میشه که اگر برید میبینید خیلی سخته ! هیچ نوع نشونه یا علامت در مورد هدف جهت اسلحه یا نشونه دشمن تو صفحه نیست ! صفحه خالی خالی از هر نوع نشون دهنده ای هست ....
بازیه کرایسیس هم تو حالت Delta نشونه نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)